Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Egyébként mekkora lenne tényleg csinálnék egy fb tippes oldalt
Hamar leszerepelnék...
-
pcgamer01
senior tag
Olaszország-X ~10x odds
Samsung Galaxy S10+
-
DeathBat666
aktív tag
Ma Stanley Cup!!!
barca0519951: nagyon jó szám!
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #65363 üzenetére
na akkor mehetsz gerrikszre tombolni a Soundra, nekem hányhatnékom van ezektől
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sz_abika
addikt
Az esti 4km az argentin overen fog úszni már látom
Algéria lesz a VBn? Érdemes figyelni ha igen, sorra húzzák be a X-szagú meccseket (nkem meg viszik a szelókat...)PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #65367 üzenetére
én anyagilag kész vagyok, az a szerencsém, hogy a szállásunk ingyen lesz, a jegyeket meg most intézzük okosba
de Gaben már bejelentkezett 4 jegyért, lehet nekem se jut, nemhogy neked még erre a förmedvényre
ha köcsög errani is nyert volna, jöhetett volna egy kis pénzecske, de ez a kurva pont most kap ki egy senkiházi petkovictól
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
na jó, de azért petkovic nem egy nagy labdazsonglőr... még bertens is adott neki egy szettet
-
sz_abika
addikt
Megnéztem egyenlegemet és ilyen csúf tavaszt.
-34PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #65375 üzenetére
Á, annyibál meg is álltam, 10k -> 43K. Mivel skrill-en keresztül jön vagy 2-3 ezret lefog venni. Nem játszottam tovább most ennyi is jó, nincs most sok pénzem...
[ Szerkesztve ]
-
MR!!
aktív tag
miszter
-
sch_a
addikt
Bet365-ön találtam olyat, hogy Eugenie Bouchard nyeri az első szettet és elveszti a mérkőzést, jó kis 6,5-es odds. Kár, hogy unibeten nincs ilyen.
-
skeli
tag
Mára ötletek ebből a "csodálatos" kínálatból?!
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
pohár
félisten
nem, hanem Tiestonak van egy Las Vegas-i rezidenciája (Hakkasan, elég elit és drága hely), ahol meghatározott időnként játszik este, és ott vették fel ezt telefonnal
[ Szerkesztve ]
-
szlovibuki
tag
Oroszország-Marokko és az Anglia - Honduras meccs szerintetek sima hazai? Raknátok rá nagyobb tétet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Regirck
senior tag
Nekem ez a mai papír kis tétes szelvényem....
Holnap még a Német és Brazil hendikepen gondolkodom mérsékelt téttel lévén, hogy az még mindig barátságos meccsek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest