Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Grat skacok!
B*sszátok meg de rég nyertem...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
anonymus89
addikt
válasz stefyY #65843 üzenetére
Yes, mivel haver csak egyiket rakta meg a Betclic-es bónuszra így csak majdnem 3x píz volt a jégkorongra tisztán 33k jött, de ha még a Ghána 1.fi-t is megrakja akkor 144k volt a várható....
Sebaj így is felezünk.janos1988, B-L-A-C-K gratula Nektek!
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pohár
félisten
nekem meg van 4 jó tippem tipp365-ön, ha ma a Real 7-tel veri az Unicaját, akkor lesz 5
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MmDorian
őstag
giigz minden áldott nap így fejezi be az esti imáját:
- Uram, ha nyernék a lottón, megváltozhatna az életem.
Mikor végül meghal és felkerül Szent Péterhez rá is kérdez, miért nem tartotta szükségesnek az úr, hogy megváltozzon az élete? Felel Péter:
- Azért annyit megtehettél volna hetven év alatt, hogy egyszer legalább veszel egy lottószelvényt!bocsi
-
pFEFErohni
tag
Mára vkinek tuti tenisz tipp?
Én Monfils-Becker H-t érzem biztosra...ps4 Id: pFEFErohnii
-
stefyY
őstag
válasz pFEFErohni #65859 üzenetére
Én csak azért nem tenném, mert Beckernek ez hazai pálya, egyébként tényleg sokkal esélyesebb Monfils.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
cantus
tag
Ez a duplázós ment mára:
-
B-L-A-C-K
titán
-
pFEFErohni
tag
Na Monfils 20k-val megrakva! Gondolkoztam még, hogy barca kosárt mellé rakom, de nem mertem...
ps4 Id: pFEFErohnii
-
B-L-A-C-K
titán
válasz pFEFErohni #65875 üzenetére
Én a mai napot hanyagolom, semmit nem érzek...
-
giigz
veterán
Skonto Riga X 3,30
Miami 1,54 (3-as kötés miatt)
Baghdatis 1,14 (3-as kötés miatt)200 -> 1.160 Ft
-
pohár
félisten
jó választás(nak tűnik még)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
anonymus89
addikt
Ne hurrogjatok le ismerős kérdezte, hogy érdekel-e valakit nyerő szelvény?
Semmilyen konfliktust nem szeretnék ezzel kapcsolatban így csak offként teszem fel.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pohár
félisten
válasz anonymus89 #65879 üzenetére
hurrrrrrr
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hinnye, most látom, hogy brazil gólok 1.5 overre 1.57-et adnak. Nem ajándék az?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
pFEFErohni
tag
válasz anonymus89 #65879 üzenetére
Mekkora nyeremény?
pohár: nagyon érzem!
Más: elkezdtem egy új taktikát! Múlthéten 20at raktam fel tippmixpro-ra! 1,3-2es oddsokkal, 1 max2 meccs, 10 vagy 20 ezerrel megpakolva! 70ig felviszem, 50et már utaltatok is a számlámra! Elkezdtem már ezt egyszer csak akkor mohó voltam és buktam is 100k-t, ezért veszem ki 50esével! Ma utaltam vissza a számlámra az első kört! Csinál itt még valaki hasonló taktikát?
[ Szerkesztve ]
ps4 Id: pFEFErohnii
-
rwin5
őstag
jó player Monfils de azért ez az 1,36 szerintem nagyon alacsony én legalább ilyen 1,7 re számítottam nem is érzem simának a meccset majd eldől, de ettől függetlenül én is neki szurkolok
szép kamuk vannak eddig lejátszott meccsek közt is
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz pFEFErohni #65882 üzenetére
Próbáltam. 3 napig minden jött, aztán meg elment egymás után több is.
Monfils talán a kedvencem, de olyan kiszámíthatatlan, hogy nem raknék rá nagy összeget. Füvön nem is nagyon játszott mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok. azt szeretném megkérdezni a vb meccsek mikor lesznek? tudom 12. a kezdőpont, de mégis mikor?
azt olvastam este 9kor, 11kor, és éjfélkor. igaz ez?
"Ebben már csak azért is bízik, mert a találkozók kifejezetten jó időpontokban lesznek, magyar idő szerint a csoportmérkőzések 18, 21 és 24 órától, míg a kieséses szakaszban 18 és 22 órától kezdődnek."
akkor igaz
[ Szerkesztve ]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
pohár
félisten
válasz anonymus89 #65889 üzenetére
semmit... majd a VB-re rakok mixet, de addig semmi értelmes nincs, csak észt, meg finn bajnokik
-
giigz
veterán
Na ma sem nyertem
-
-
stefyY
őstag
Benneteau és Cilic is kikapott, wtf...?
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz pFEFErohni #65894 üzenetére
Írtam fentebb.
Viszont Monfils az első szettet simán hozta, legalább ő alkot...
-
rwin5
őstag
Monfils elég easyn jön, én is bíztam a győzelemben meg egyik kedvenc player is de azt hittem ennél nyögvenyelősebb lesz kár, hogy nem tudtam nézni a meccset elfoglaltság miatt. Grat a pénzes kaszagépeknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest