Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Bilbao lassan bevarhatná az egyenlítést és le is fújhatnák utána a meccset.
Jól látom zöld újság még nincs kint?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
stefyY
őstag
Pittsburg vezet...6-5...úristen...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
jpm
senior tag
válasz Daniel Alves #39216 üzenetére
Én is szemezek vele, bár az androidos telókkal sincs bajom. Ha megveszed megoszthatnád a tapasztalataidat.
Van egy pár Iphone tulaj ismerősöm, haverom kb majdhogynem lenézik azt akinek nem az van.
Ilyenkor csak annyit mondok küldj már át egy képet... és akkor még ők vannak megsértődve
Sznob rongyrázásnak tartom az egész apple mániát... -
gery2123
őstag
És ezzazazza! Nyertek a Pingvinek
-- PSN_ID: GerY2123
-
lacy86
addikt
Nah ma vegul pluszba zartam a napot , koszonom a Notthingam-nek!
Probalkoztam egy Juve - Roma felido X / kisebb osszeggel / ez mar nem jott be!Holnap folyt kov.
-
ted_mosby
senior tag
Érthetetlen módon nem kaptam vissza a tétem, nekem ennyi mára elég is volt..
szép estét srácok!Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pc_seft
tag
Meg bekel lőni egy értékhatárt ami a max telefonokkal kapcsolatban.
Legnagyobbat itt tud bukni az ember ha akkor veszi amikor megjelent!
Én személy szerint sosem adtam érte pénzt,csere vagy hardverba számítottam be stb..de mindig olyan áron amit kapnék is érte később is.55k-ért számítottam be az S3-at 3perc alatt adtam el zsír!
De hogy én 100k+-t adjak egy teloért az lehetséges,ha mutatja nekem mindennap a tuti tippeket -
jpm
senior tag
-
doboka98
tag
Nem hiszem el. Ma már 2x történt meg velem, hogy beraktam majd kivettem Beten egy eseményt, mert féltem, hogy nem jön be. És persze, hogy mindkettő bejött. Ezentúl amit berakok, az bent is marad.
-
-
gery2123
őstag
Na akkor Pittsburgh nyert, meg kell Anaheim, Tampa Bay, Blackhawk! Hajrá és remélem hogy jól fogok kelni. Tét 4x250ft.
-- PSN_ID: GerY2123
-
DeathBat666
aktív tag
1 óra és kezdődik, hajrá 49ers!
-
föccer
nagyúr
válasz pc_seft #39273 üzenetére
2-0ról be kell húzniuk. Max 1 gól lehet már csak a meccsen, többet nem lőhetnek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
szlovibuki
tag
Hello! Kisebb kihagyás után úgy döntöttem, hogy stratégiát váltok és megelégszem a kevesebbel is. Azt találtam ki, hogy tényleg csak a papírforma meccsekre rakok, 1.10-1.20 körüli oddsokkal, neves csapat egy gyenge ellen felállásúakra, kevés pénzzel. Ezt egy héten 2x tudom kb. megcsinálni, ha a teniszmeccseket nem számolom bele. Szerintetek ez a stratégia hosszú távon lehet sikeres? Az elején persze lehet, hogy csak maximum ilyen 100 forintokat fogok nyerni, de azokat mindig beforgatnám a tétbe és egyre nagyobb tétekkel játszanék egy idő után. Valaki próbálta már ezt esetleg?
-
GabN73
addikt
válasz szlovibuki #39281 üzenetére
Papír meccseket el lehet felejteni, ezt már sokszor leírták/leírtuk.
-
stefyY
őstag
Egyenleg: 2875 forint, és az első éjszaka, hogy pihentetem...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Zjunior
veterán
-
pc_seft
tag
válasz szlovibuki #39281 üzenetére
-
pohár
félisten
nem is tud semmit küldeni, ha nincs BT kihangosítód, akkor dísznek van... de az epül vigyáz rád legalább
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pc_seft
tag
válasz szlovibuki #39292 üzenetére
Kupa meccsekre ennyit tenni elég nagy butaság,főleg ekkora téttel!
-
jpm
senior tag
válasz szlovibuki #39292 üzenetére
mák, tuti nem tudnád megcsinálni 3x egymás után.
-
Zjunior
veterán
-
-
föccer
nagyúr
Jézus, mit csináltak a Rómaiak? 2 piros egymás után.
üdv, föccer
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #39196 üzenetére
Tudtam, hogy csak a hamburg megy a 3,14csába...
-
honda23
aktív tag
Végre jött egy mix, mindig egyen ment el, egész december egy vicc volt:
Arsenal
Valencia
Osasuna
Real Sociedad
Juventusnincsen lehetetlen, csak tehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest