Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz Atlantis #3413 üzenetére
Sajna nem raktam meg az MC-t (bár úgy is buktam volna azt a szelvényt a Lille miatt, mert azt is biztos beleraktam volna...annyi fogadásom ment el rajtuk...pff ), pedig éreztem, hogy lenyomják az MU-t, de nem azért, mert összességében jobb csapat, hanem azért, mert jelenleg jobb formában vannak, MU olyan jó is, meg nem is formát hoz...láttam ismétlésben a meccset, és nem játszottak túl jól, csak az utolsó negyed órában. Stabilabb, egyenletesebb teljesítményük miatt nyertek a hazaiak.
Szóval szerintem az MC FA-kupa meccsét is érdemes belevenni a buliba, bár minden megeshet, de nem akarom elhinni, hogy nem győznek vagy 2-3 gólt bevágva legalább.
geeg20
Esetleg írásjeleket a mondat végére nem tudnál rakni? Oda egy kérdőjel kellene csak...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Atlantis #3759 üzenetére
Elvileg a Pool izé nélkül áll fel... Na, hogy hívják már Bázze nem jut eszembe melyik selyemfiú játszik ott
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
-
pohár
félisten
válasz Atlantis #3762 üzenetére
Jaja, rá bizony
Vagy talán rosszak az értesüléseim?Nocsak te is felhagytál a moderátoroskodással?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Atlantis #3770 üzenetére
Azt lehet én se teszem meg, még van pár percem eldönteni míg elmegyek a lottózóig
-
-
Buldozer99
senior tag
-
IveyBaby
tag
válasz Atlantis #3846 üzenetére
Én sem. Ahányszor megjátszottam, mindig döntetlent játszottak. Olyan nálam, mint a Liverpool.
A franciák is mindig mást hoznak, mint kéne.
A Sparta Rott.-Twente D-re tippelném, de nem tettem meg.
PSV azon felül, hogy továbbjut, vajon nyerni is fog?
És Osasuna? Ott D vagy V-nek örülnék...
-
pohár
félisten
válasz Atlantis #4084 üzenetére
Én se mertem megrakni, pedig megérte volna
A Leverkusen meccsen hogy szakad a jó, te jézusisten
[ Szerkesztve ]
-
Buldozer99
senior tag
válasz Atlantis #4084 üzenetére
hogyha márcsak 1 meccs kell, pl nekem a sevilla kellett volna márcsak, x2-re megraktam volna a valenciat 3k-val, így tuti hogy nyertem volna 4k-t, ha elmegy a sevilla, de ha nyer a sevilla akkor a 3k bukás ellenére nyertem volna 9k-t, szóval mindenképp nyersz valamennyit. érdemes ezt csinálni ha márcsak 1 meccs kell, persze nem mind1 hogy mennyi a várható nyeremény.
remélem érthető volt...
pohár: szakad a jó?
amúgy gondolkoztam hogy a milan meccset (0-1) megrakom V-re, jó is lett volna a mallorca helyett, majd jövőhéten...
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Buldozer99
senior tag
válasz Atlantis #4089 üzenetére
elírtam kicsit...
hogyha márcsak 1 meccs kell, pl nekem a sevilla kellett volna, x2-re megraktam volna a valenciat 3k-val, így tuti hogy nyertem volna 4k-t(akármi lesz a sevilla-valencia meccsen), ha nem jön be az x vagy a valencia, akkor a 3k bukás ellenére nyertem volna 9k-t (mivel bejött az a szelvény amin márcsak ez a meccs hiányzott), szóval mindenképp nyersz valamennyit. érdemes ezt csinálni ha márcsak 1 meccs kell, persze nem mind1 hogy mennyi a várható nyeremény.
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
fullextra
tag
válasz Atlantis #4252 üzenetére
engem is...
20k-t buktam rajta...pedig ha nem bénázzák el a francba, akkor elég szép összeg jött volna...
pedig ez volt az egyetlen tegnap amiben biztos voltamAsszem 1 időre abbahagyom... így lehetetlen eltalálni a meccseket...
mára van egy olyan érzésem, hogy a Leeds győzni fog... -
Vandit.
addikt
válasz Atlantis #4990 üzenetére
Ez egy "bestbuy" fogadás, pusztán ennyi. Legutóbbi 3 meccsüket simán nyerte a Braga.
Idegenben meg kicsit magasabbak a szorzók általában.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz Atlantis #5123 üzenetére
A bayern még a C csapatával is erősebb otthon, a Schalke meg eddig gólt sem kapott 14 bajnoki meccs óta és kupában is kapott gól nélkül állnak.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
fullextra
tag
-
ForRedGlory
félisten
válasz Atlantis #5128 üzenetére
100 Forintoknál valóban nem nehéz ráérezni, de próbálj akkor két meccsre 50 ezreket feltenni. Fogadjunk hogy nem mered megtenni mindig az általad tutinak vélt meccseket nagy téttel.
Valóban nem nehéz ráérezni egy meccsre, a nehéz a dologban az, hogy meg is merd tenni sok pénzzel. A megérzés semmit sem ér, ha nem használod ki.
Na de mind1, mindenki úgy játszik, ahogy gondolja[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Atlantis #5134 üzenetére
Skac, ha nem vetted volna észre, Mindig megteszem azt, amit mondok tutira... szerintem ezt vannak páran, akik alá is tudják támasztani, mert megmutatom a szelvényt, ha nem is itt, de priviben biztosan. Szóval az a más farkával való játszadozást visszautasítom, ha nem gond
azért kétlem hogy olyan részletesen elemzel egy meccset, mint én szoktam a legapróbb részletig.
Viszont hagyjuk, nem érdekel hogy kinek mi a véleménye. Peace[ Szerkesztve ]
-
Adrian1991
csendes tag
válasz Atlantis #5134 üzenetére
Annyiból igazad van, hogy ez a fórum elvileg azért működik szerintem, hogy a saját "tuti" tippjeinkkel segítsük egymást. Az már magánügy, hogy valaki kér-e érte valamennyi kis százalékot...
De gondolj bele, hogy ha mondjuk Neked nemjön össze újjabban semmi, másnak meg igen, és mondjuk 1000ft-ot elkér azért h megmondja, hogy Ő mit tesz meg, és ezzel Te is nyersz tisztán pl:10000ft-ot, akkor szerintem nem nyávognál azért az ezresért...
Vagy ha annyira smucig vagy... De én például, ha mondjuk lenne most egy ezresem, és mondjuk ForRedGlory segítene 1 hét alatt belőlle 12ezret kihozni, simán utalnék neki 1-2ezret... (tulajdonképpen hálapénz És szerintem a rendes és becsületes emberek hálásak, ha valaki jót tesz érte...)
Ha meg vannak saját tippjeid, amivel nyerni szoktál, akkor azokat játszd meg, és kész...
Nem Ő erőlteti magát rá az emberekre, hanem az emberek fordulnak hozzá segítségért...
Nem így van?*-) -
Buldozer99
senior tag
válasz Atlantis #5138 üzenetére
Glory általában mindig nyer, 1x, 2x becsúszik a bukás, de szerintem itt az egész forumon ő ért a legtöbbet a sportfogadáshoz. és abszolút nincs baj azzal hogy 10%-ot kér, nemtom mi a gond vele...
peace
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz Atlantis #6049 üzenetére
valami hátsó gondolattól vezérelve "Tenerife szerez gólt"-ra fogadtam (hál'isten), pedig én is Mallorca-t akartam megrakni...
Teniszen viszont ismét bukó volt, a Petrova - Vögele meccs elvitte a másik szelómat. Pedig Petrovának hoznia kellett volna simán a papírformát[ Szerkesztve ]
-
stangli
senior tag
-
Boxer001
veterán
válasz Atlantis #6117 üzenetére
Hát nem tudom...Everton elég kemény csapat tud lenni, ez a Sporting...hát én ilyen kis nyikhajoknak érzem őket az angol csapathoz képest.
Nottingham-Sheffield...valszeg bejön a gól, de elég szegényes az egymás elleni "gólzápor" az eddigi meccseik alapján.
Faxom, mindjárt döntenem kell, ha Evertont is bele akarom tenni. -
RoyalFlush
őstag
válasz Atlantis #6332 üzenetére
Ahogy mondod!
Emberek!
Aki ezt a vonalat a továbbiakban folytatni kívánja, valamint nem tud kultúrált módon megnyilvánulni, sok jóra ne számítson! A topic néhány száz hozzászólását visszanézve nem kevés post került törlésre, nem ok nélkül!
Remélem sikerül mostantól kultúráltabb keretek közt fórumozni és nem kell különböző szankciók alkalmazásához folyamodni, mert nem cél, viszont ha másként nem megy, muszáj lesz.
Kérem ezt tartsa mindenki észben, mielőtt hozzászól valamit a topichoz!
Köszönöm![ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
pohár
félisten
válasz Atlantis #8943 üzenetére
Jaj igen, félreírtam, negyedet akartam írni
Hát igen, erős meccsek lesznek a negyeddöntőben,Szerintem a MU és a Barca tovább fog jutni, legalábbis én így szeretném
Tudtam hogy az Inter nem fog valami erős csapatot kapni... Na sebaj, majd később kapnak a jóból ha talán nem ütné ki őket a Moszkva
Én se csípem az Intert, azért is amiért te is
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
Atlantis
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest