- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Aktív témák
-
giigz
veterán
A Chelsea-nek össze kell szednie magát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Djsaba #23589 üzenetére
Hát nem tudom te milyen országban laksz, de itt kötelesek vissza adni, mivel ez után nem kell adózni, de ha mégis megkérdeznék honnan van pénzed feltudod mutatni az adóbevallásba, ez persze itt senkit nem érint mivel nem több milliókat nyer itt valaki hogy ilyenre sor kerüljön, de ezért kell kötelesek visszaadni, nincs olyan hogy nem adják vissza mert nem adhatják...
-
pohár
félisten
na és akkor kezdődjék a Pool meccs
Digi stream akit érdekel, szokásos helyen megy -
Highend55
tag
Bwin adott egy linket : [link]
Valaki segitene? Benéztem volna,tegnap volt a meccs ?
Itt a fogadásom : CSZKA-D Moszkva - Tom-D Tomsk
Mára van kirakva.. vagy ennyire benéztem volna ? -
pohár
félisten
116 *(0-1) Dortmund - Nürnberg H 1,75
119 *(0-1) Bayern München - Hamburg H 1,72
145 *(0-1) CSZKA Moszkva - Tom Tomszk H 1,49
177 *(0-1) Benfica - Feirense H 1,56
124 Arsenal - Liverpool D 3,05
129 *(0-1) Chelsea - West Bromwich H 1,65Eredő odds: 35,20960
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 17605 Ft -
NagyDave
tag
Na, megvan a végleges. Olyan 3ezer fölött nyerhetek 200-ból
126-Everton - QPR-->H [1,40]
115-Borussia Dortmund - Nürnberg-->H [1,28]
147-Lombard FC Pápa - Debreceni VSC-->V [1,95]
149-Paks - Győri ETO-->V [2,52]
173-Brest - Lyon-->V [1,94]Szerintetek?
-
NagyDave
tag
Eddig én ezt írtam össze:
Everton - QPR-->H [1,49]
Borussia Dortmund - Nürnberg-->H [1,25]
Lombard FC Pápa - Debreceni VSC-->V [2,05]
Paks - Győri ETO-->V [2,57]
Nem tudom meg merjem-e tenni1962 jönne belőle kb.
Már nem is ezek az odds-ok, le vagyok maradva
-
Highend55
tag
Ez miafasz ??
kihuztak a CSZKA meccset belepek Bwin-re,erre ez fogad : [link]
-
Highend55
tag
Én ezt raktam ma egy nagyobb téttel,
CSZKA Moszkva - Tomsk H
Venlo - Ajax VRemélem a Moszkva nem X-el le otthon..
-
törölt tag
Vagyok is, csak elkellett ugranom a surgossegire.
Mára:
Nice-Toulouse meccsre teszek V-et. Ekkora odds-ért nekem megéri...
Stuttgart-Bayer Leverkusen meccsre egy 2,5 gól fellett-et.
Murray-Fish teniszt V-be. -
-
törölt tag
válasz
Djsaba #23562 üzenetére
Elmúlt pár hétben jól jöttek a dolgok, de volt régebben, hogy bármit tettem, mindig elment, de komolyan...poénból nyomattam egy 5000-ret, 1,10-re, elment
Tegnap akartam írni, hogy pakoljátok Fish-t Nadal ellen, csak nem volt netem.
Írok majd mára pár dolgot, de ha elmegy, akkor ne engem hibáztassatok, megteszem én is amiket írok, aztán akkor együtt nyerünk/bukunk.
Régebben toltam olyan taktikát, hogy 1,4-1,9 odds/meccs, max. 2 meccs/szelvény és nagy téttel...rövid távon jó volt, csak párszor elment egy 5-ös vagy 10-es és azt visszahozni...aztán lottózóban találkoztam egy sráccal, aki 10-14 közötti meccset 200 Ft-al játszik, minden nap. És általában havi 2 szelvény szokott jönni neki és akkor 30-80 között nyer. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
vikvuk #23570 üzenetére
Veretem? 200 Ft-al raktam...
Szerintem egy hulladék az a csapat, ahogy nézem gyengék nagyon. Eto-t meg még 100%-osan nem jelentették be hogy oda megy, de ha menne is több hét mire játszana, vagyis nem tudom hogy vannak pontosan az átigazolások...Mondjuk elég szép pénzt kapna. Ahogy számolgattam 15 millió forint/nap lenne a fizetése...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
NagyDave #23568 üzenetére
Hát igen ezért szerencsejáték ez is, mert mostanában nagy szerencse kell. Tippeket azért nem mondok most inkább, mert az elmúlt 3-4 hétben, amit beírtam, és mondtam tutira érzem mind elment. Általában pereseket rakok legkisebb téttel, de ha nagyon érzek valamit arra nagyobb összeget is 10/20 ezret, mondjuk most a legutóbbi BL döntőre 50 ezret raktam hogy nyer a Barca, de az kivételes eset volt. Nekem is volt sok szerencsétlen pillanatom Bl-ben tavaly megraktam 7 meccset 5 ezerrel, 6 jött 1 kellett volna már csak Kazan - Barca játszott labdabirtoklás a Barcának 81% volt nem tudom pontosan de vagy 20-at is rúgtak kapura ha nyert volna a Barca 200 ezer jött volna de X-elt pedig simán nyerniük kellett volna. Rá következő fordulón szintén 5 ezerrel raktam 7 meccset 6 jött Bremen - Twente játszott Twentére raktam ha az jön 345 ezret hozott volna 82. percben vezetett is utána meg x-elt...Viszont szerencsém is volt már egy pár, legszebb szintén 7 meccs BL, 6 jött utolsót meg 2-3 gólra raktam Liverpool játszott valakivel 92. percben 0-1 volt szóval még egy gól kellet volna, utolsó lehetőség szöglet, vagy bemegy, és nyerek, vagy kirúgás és lefújják a meccset, jött a szöglet beverték 180 ezret hozott! Legutóbb 5 ezer feletti összeget azt hiszem május vagy júniusban tettem, most egyszerűen nincs semmi jó egy peresem is 4 hete jött azóta mondom semmi nagyobb. Ma is tetem egy kis 200 Ft-os szelót de azt se mondanám rakd meg mert tuti nem jön de azért leírom.
Ezt tettem:
122 1. FC Köln - Kaiserslautern H 2,24x
195 Venlo - Ajax V 1,22x
196 ADO Den Haag - PSV V 1,60x
201 Hannover - Hertha BSC H 2,08x
212 Bolton - Manchester City V 1,75x
221 Lausanne - Sion V 2,05x
226 Anzsi Mahacskala - Dinamo Moszkva V 2,70x -
NagyDave
tag
válasz
B-L-A-C-K #23567 üzenetére
Értem. Én régen nem nyertem már, de mostanság játszok újra gyakrabban. Ha ilyen nyerő széria bejönne, mint amilyen ez a vesztes széria...
Nekem is mostanság több ment el, de múltkor válogatott meccseken csak a spanyol meg a francia asszem. Kár érte, 200-ért játszok mostanság. Gondolkozok nagyobb tétben most, olyan 400-ért. Tudnál vagy tudnátok tippeket adni? Vagy én is megrakhatnám azt, amit más, ha leírja valaki és akkor vagy örülünk vagy nem
Én viszont 400-ért többért nem igen játszok. Igaz, amiket írtam, még ha 400-al is teszem meg, akkor sem fizet sokat. Lehet kéne döntetlent is kiválasztani. Volt mikor az jött be Everton meccsen. 2-0-ra ment az ellenfél [asszem a Wigan] és már tudtam, hogy itt vége. Aztán a 90. perc környékén szépített az Everton, a hosszabbításban pedig kiegyenlített. De egy papírforma meccs vagy több kb. akkor is elment. A döntetlen tippjeim eddig asszem szinte mindig bejöttek. De volt ennél cifrább is. Ott is pont asszem ezen ment el, amiről mesélni fogok [ott sem keveset nyertem volna, 20 ezer körül lehetett kb. 500-ért feladott szelvényen, de már lehet akkor is csak 200-ért adtam, na mindegy]. Szóval egy svájci bajnokit tettem meg, ha jól tudom a szorzó se volt kicsi, vendég csapatra tettem. Talán vezettek is, de a hazaiak elmentek és vezettek, 2-1-re, de úgy emlékszek, hogy 1-el és már 2 kiállítás volt a vendégeknél. Biztos voltam benne, hogy elmegy, erre a 90 perc után 2-t rúgtak 9 emberrel a vendégek. Ilyen a foci
Az adataim nem biztos, hogy pontosak, de ha jól emlékszek, akkor a vendék csapat nyert 3-2-re vagy 4-3-ra, de arányaiban kb. ugyanígy volt
Na és erre fel elmegy egy alapmeccsen. Jó lenne már nyerni a hétvégén, jól is jönne nagyon
-
-
NagyDave
tag
válasz
#04441088 #23560 üzenetére
Jól nyomod. Nekem is jól jönnének tippek
Amúgy sokszor csak egy meccsem ment el és ilyen, ami könnyűnek tűnt és az durván bosszantó.
Amúgy én írtam holnapra, csak nem tudom fel lehet-e adni
Itt van ni:
Everton - QPR-->H [1,49]
Borussia Dortmund - Nürnberg-->H [1,25]
Lombard FC Pápa - Debreceni VSC-->V [2,05]
Paks - Győri ETO-->V [2,57]Vélemény? Valaki valami meccset ajánlana még?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#04441088 #23560 üzenetére
Nem arra céloztam hogy nem nyertél sokszor, csak úgy vannak vele az emberek, ha nyer valaki, kér tippet az illetőtől gyorsan mert megint nyerni fog egyből azt gondolja ...
Mint pl ismerősömnek puttoja volt, és utána rakták meg amit tett utána mindig, mert gondolták megint nyer egyből...
-
törölt tag
Black bácsi: nyertem én már sokszorAmúgy velem már kvasokszor volt olyan, hogy rámírtak tippekért fb-on...itt...megírtam nekik, bejött..én meg nem mertem megtenni
Pl: havernak mondtam hétfőn 7 meccset, mind a 7 bejött, nemtudom, hogy melyiket, hogyan tette, de ha mind a 7-et egy szelón tette volna, az lett volna egy 100 körüli odds.
Holnap írok pár tippet. -
giigz
veterán
3/5 kombiban
91 Boulogne - Tours D 2,90
92 Clermont - Lens D 2,85
93 Troyes - Angers D 2,85
94 Istres - Laval D 2,85
97 Le Havre - Bastia D 2,80Hétvégére
115 Dortmund - Nürnberg H 1,28
148 Videoton - Pécs H 1,40
144 CSZKA Moszkva - Tom Tomszk H 1,15
176 Benfica - Feirense H 1,18
128 Chelsea - West Bromwich H 1,25
237 Anderlecht - Mons H 1,28
227 Sparta Praha - Hradec Kralove H 1,26
230 Paris SG - Valenciennes H 1,40
195 Venlo - Ajax V 1,22
254 Hajduk Split - NK Zagreb H 1,28
214 Celtic - St. Johnstone H 1,16
190 Malaga - Barcelona V 1,41
188 Real Madrid - Ath. Bilbao H 1,15
234 Dinamo Kijev - Krivbász H 1,23Eredő odds: 24,79627
-
ftc
nagyúr
Tippjeim hétvégére:
Angol 3.liga
Brentford-Leyton 1
Charlton-Scunthorpe 1
Preston-Exeter 1
Milton K.-Chesterfield 1Angol 4. liga
Wimbledon-Hereford 1
Angol 5. liga
York-Telford 1
Newport-Grimsby 1
Stockport-Ebbsfleet 1 -
B-L-A-C-K
titán
válasz
NyxNyxNyx #23545 üzenetére
Ezen én is elgondolkoztam úgy kéne, tegnapi 4/6-be ellenkezőleg szépen is hozott volna mert ezt raktam:
- Cardiff - Brighton H 1,80x
- U20Franciaország - U20Portugália D 2,85x
- *(1-0) Barcelona - Real Madrid V 8,10x
- Maccabi TA - Panathinaikosz H 2,35x
- Maribor - Rangers V 2,35x
- OB Odense - Villarreal V 1,75x1 kivételével mind elment...
-
B-L-A-C-K
titán
Én 3/5-raktam hogy nyerjek egy kis aprót, természetesen 3 ment el...
giigz: Ez mégsem volt az év ajándéka...
-
whited
addikt
Én amit raktam bejött
SV Ried - PSV + Hannover - Sevilla -
freaghill
őstag
Hali!
Tudnátok egy hétvégi szelvényre pár tippet adni?
előre is kösszi
-
umek7
őstag
-
umek7
őstag
1, 1,5 órán belül tipp a tegnapi oldalon tőlem (Helsingborg X2). Részletesebben nem írhatom, mert kapok a fejemre
-
-
törölt tag
Hali! A Barcelona-Real meccsről inkább nem mondok semmit, mert örökre kitiltanának innen...
Ezekre letudnátok írni a tippjeiteket?
Vaslui-Sparta Praha
Aalesund-AZ Alkmaar
Omonia Nicosia FC-Salzburg
Rosenborg-AEK Larnaca -
giigz
veterán
válasz
Buldozer99 #23523 üzenetére
Így is fel lehet fogni. Én egy másik oldalról fogom fel. Mourinho egy jó edző, de az ilyen dolgokkal egyes embereknél kivágja a biztosítékot. Azt talán nevezhetjük csúnya dolognak, hogy a Real nem maradt a pályán, de szerintem abban az idegállapotban ez volt a legkisebb dolog, ami érdekelte őket. Az viszont egyértelmű, hogy a Barcelona provokálta ki a szabálytalankodásokat, lehet, hogy túl sokszor nézték meg a 2006-os VB dőntőt, és az Olaszok magatartását akarják elsajátítani. Ami valljuk meg sikerült is, a tegnapi meccs óta már többször olvastam/hallottam, hogy mennyire szabálytalan volt a Real Madrid. Biztos, hogy ennyire szabálytalanok voltak? Szabálytalanságok a meccsen: 18/18. Mennyi? Tehát a Barcelona pontosan annyiszor szabálytalankodott, mint a Real. Azt természetesen nem számolják, hogy hányszor provokálták ki a felrúgásokat, meg a műeséseket. Ez csak az Én véleményem, a tegnapi meccs után inkább a Barecelona-t találom undorító, álszent csapatnak.
A szeló pedig szerintem jó lesz.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Nem azt mondom, hogy ez a megoldás, de megnézném mennyire lennél ideges ,ha minden egyes megmozdulásodra behomoritana az ellenfél és fetrengene a földön fejét fogván. Nyilván ezekkel úgy felspanolják őket, hogy odalépnek rendesen.
-
mattpaksi
tag
válasz
milyen igaz
-
Buldozer99
senior tag
válasz
whited #23520 üzenetére
undorító ez a real madrid! de legfőképp az edző, ki sem írom a nevét, arra sem méltó ez az ember! mindig ezt csinálják ha hoppon maradnak, szándékosan akarnak sérülést okozni. Az meg a másik hogy miért nem tudtak a pályán maradni a kupa átadásnál? Érdekes, a barca ott maradt amikor a real ellen veszített. Ennyit erről az undorító féreg gárdáról! pepet,marcelot, már rég el kellett volna tiltani 1 életre ettől a sporttól! Én a real helyében az edzőt most azonnal elzavarnám, nem méltó ez a realhoz!
Visca Barca!
mára egyébként:
018 1 Helsinki JK - Schalke 5.70 3.35 1.48 V
027 1 Besiktas - Alanyija Vlagyikavkaz 1.29 4.10 7.65 H
035 1 Fulham - Dnipro 1.52 3.30 5.35 H
050 1 Celtic - Sion 1.40 3.60 6.35 H4x
-
mattpaksi
tag
-
Djsaba
senior tag
X
-
B-L-A-C-K
titán
Ma 6-ból volt 4 mind a 4 elment...
-
malwy
senior tag
Na real vagy barca?
-
B-L-A-C-K
titán
0-2, vicces...
-
B-L-A-C-K
titán
A legkönnyebbnek tűnő meccsem máris kuka: Cardiff 0 - 1 Brighton
Aktív témák
Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Micro Four Thirds
- Milyen notebookot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest