Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
-
válasz
VladimirR
üzenetére
nézd, nálam ez olyan szintû, hogy a saját cd-im nagy része fel van másolva a vinyómra vagy mp3, vagy veszteségmentes .ape formátumban, mert úgy sokkal kényelmesebb zenét hallgatni, nem kell cserélgetni a cd-t, meg ilyen apróságok.
s, ha dvd-t nézek, azt is általában felmásolom egy image-be a vinyóra, mert úgy nem zúg, hogy pörög a lemez, meg ilyenek. Sõt, sokszor csináltam már olyat is, hogy a pénzért megvett dvd-t átszerkesztettem, kiszedtem belõle a minden logikus hozzáférést lekorlátozó feauture-öket (mint pl. azt, hogy menet közben ne tudjak váltani a nyelvek között, mert õk úgy gondolták, hogy azt csak menübõl tehetem meg), meg a reklámokat, önreklámokat, egyperces ''csúnyadolog a másolás'' feliratokat....
és utána kiírtam magamnak a normális verziót.
egy ilyen új vindóz az összes ilyen jogomtól megfosztana.
megyünk a totalitarianizmus felé, bill bácsi jóvoltából.
nehogy már valaki megmondja, hogy mit csinálok a saját cd-mmel!
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
(Sajnos az az alapprobléma, hogy bizonyos jogvédett tartalmak miért is jogvédettek ilyen módon. A jogvédelem miért egyenlő a fizikai/logikai védelemmel? Azért kényszerülnek ilyen lépésekre, mert maga a jogvédett termék nem kívánatos, nem adja el magát.)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Amúgy nekem tetszik.
-
Kobe
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
microsoft híres arról hogy fantasztikusan vitelezi ki a terveit, ugye ?
kérdés h mit tart majd jogvédett tartalomnak az a hibátlan, tökéletes, minden nemében egyedülálló, és felülmúlhatatlanul kifinomult windows ....nem hiszem hogy te mondjuk szeretnéd ha éppen a családi filmgyűjteményt, kaziról digizett cuccokat, vagy családi eseményeket baszogatná a win, mert az pont avi formátumban van, vagy esetleg néhány legálisan letöltött mp3 at (ugye vannak már legális zeneletöltéssel bíró oldalak)
mi alapján dönti el hogy mi jogosulatlan használat,, vagy mi nem ? egy avinak a bit folyama vagy egy mp3é ? ez elég mindent vagy semmit nek hangzik, vagy mindent letilt vagy semmit sem :/
ha még egy emberke, nevezzük szakértőnek, ő is bajban van mi minősül jogsértőnek, majd pontr egy szoftver fogja tudni eldönteni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Mini PC
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mert ugye warez körökben még mindig a kamerás mg hasonló kalózfilmek a legelterjedtebek