Hirdetés

Aktív témák

• guminyúl

tag

Saját tapasztalat. 16 évesen (akkor aranyszőke haj, zöldeskék szem, olyan kis aranyos :)) ), 1-2 hét buszon szemezés után leszólítottam a legszebb lányt, akit addig láttam (hosszú szőkésbarna, göndör haj, szép arc, formás test). Kb. 2 hét hazakísérgetés, kis puszi után közölte, hogy van barátja és különben (illetve külömben :D) is fiatal vagyok. Talán két év múlva. Összeomlottam. Számoltam a napokat (húztam 730 strigulát és azokat áthúzogattam naponta, aztán két naponta, másfél évig!!! :O) Erre mondhatnátok, hogy fiatal, tapasztalatlan, stb. Pontosan két év után, vagyis 730 nap múlva becsöngetett a lány Úgy éreztem, csoda történik velem. Másfél hónapig boldog voltam, aztán írt egy levelet, miszerint rövidesen összeköltözik a barátjával (nem velem :D),akivel mittomén mióta együtt van, DE engem szeret. He-he.

Ez azt támasztja alá, hogy a lányok szemetek :D Rövidesen azonban láthatjuk, szintén saját tapasztalat, hogy én sem vagyok angyal.

[Szerkesztve]

• vtechun

veterán

Én nem tudok szemét lenni egy nővel sem, mert mindig arra gondolok, hogy nekem sem esett jól, s nem is esne jól, ha a csajok szívatnának, bár, ha valaki egyszer átvágott, az több jóra ne számítson nálam, olyankor igazán bunkó tudok lenni:) pl. küldök 400 db ???? tartalmú SMS-t neki félóra alatt... (a régi szép időkben még lehetett ilyet csinálni az ICQ-n), vagy megemlítem, hogy lassan már pénzt is kérhetne a férfiaktól úgy csinálja, szóval azért először nagyon rossz ha átvernek, de utána, ha kihevertem akkor jajjajj... :)

• vtechun

veterán

válasz barbikenje #130 üzenetére

igazad van, osztom a véleményed! Én is ilyen vagyok... volt egyszer egy csaj.. nagyon belém volt esve szegény - szinte egyből, sírt nekem, hogy én milyen rendes vagyok amikor szakítottam vele egy hét után, mondtam neki, hogy úgy érzem nem tudnék igazán szerelmes lenni belé..., utána direkt nem zaklattam, meg direkt nem akartam a barátja maradni, mert neki is ugy jobb, ha nem látjuk egymást többet...

• Szatír

aktív tag

válasz xuldar #146 üzenetére

Szerintem én fogalmaztam picit rosszul. és nem értette egészen mit akartam írni. :F

Ma ilyen napom van...bocsi

• xuldar

addikt

válasz Ye_Nő #135 üzenetére

Most nem azér' mondom, de te ezt a topikot olvastad? Feljebb írta Agyzúzó, hogy ő nem szerelmes típus, és elég rendesen kihasználja a nőket, egyszerre többet is ''futtat''.
    Igaz, hogy ezt aljasságnak tartom, de attól, hogy szemét a nőkkel, még lehet jó ember más szempontból.
    Abban igazad van, hogy az éremnek másik oldala is van, kár, hogy csak Tildy nyilatkozott a nők közül. Hogy kicsit jobban kifejtette az előző kapcsolatát, jobban megértem. Én is befejeztem volna azzal az emberrel, még ha máshogy is. És legalább nem kezdett el hőbörögni Tildy, hogy minek szólsz bele, úgyis én csináltam jól.

• Newander

csendes tag

válasz Kalandor #141 üzenetére

Ebben igazad van! Kérdés, hogy a nő hagyja-e hogy hassál rá! Ha nem akkor abból már jó nem fog kisülni!!

• Szatír

aktív tag

válasz Kalandor #141 üzenetére

OFF

Nekem a nyaló világ jobban teccik :DD

ON

Amúgy a megfogalmazásod nagyon tetszik és szerintem olyan mint a horoszkóp :)
    De jó...

Kicsit sárga, kicsit savanyú...DE MAGYAR !!! :C

[Szerkesztve]

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Szatír #139 üzenetére

(Nem feltétlenül rád értettem egyébként, amit írtam... általában mondtam, hogy ne általánosítsunk... ;])

• Szatír

aktív tag

Kicsit úgy éreztem mintha felháborodtál volna a hozzászólásomon.....
    olvasd el légyszi még egyszer amit írtam, szerintem nem egészen értetted meg amit mondani akartam, de lehet,hogy nem jól fejeztem ki magam.

Amúgy egy szóval sem kurváztam vagy mondtam rá,hogy dög...nem szokásom és nem is tartom annak.

Azt sem mondtam ,hogy egyet értek azzal amiket idéztem, szóval kár volt ''kifiguráznod'' / filmből idéztem... :)

Az ,hogy pölö nem írtam az aljasságamiról igaz, mert nem voltam még egyetlen barátnömmel sem - gerinctelen féreg...sőt más embereket sem szokásom átkúrni, lejhet ,hogy ez neked olyan lehetetlen dolognak tűnik bár nemtom miért....

Az meg aki álltalánosít - akár férfi akár nő - a saját csapdájába esik...aki ezt nem tudja a Hofi csókoltatja.... :)

Csak ennyit szerettem volna., köszi

[Szerkesztve]

• fokukac

nagyúr

én úgy viszonyulok, hogy két nap múlva mindig újra összejövök vele, mert addigra a vonzerő már erősebb, mint a taszító...

:)

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

Én is szerencsésebbnek tartanám, ha mindenki a saját, konkrét tapasztalatait írná le, nem pedig a téziseit, vagy ami még rosszabb, mások téziseit.

Imádom az ''a nőknek az kell, hogy...'' és az ennek megfelelő pasis örök-igazságokat.

Úgyhogy emberek, lécci picit kevesebb általánosítást és több konkrétumot, megtörtént esetet!

• Ye_Nő

tag

válasz Szatír #131 üzenetére

//OFF
    Ne feledkezzetek el arról, hogy a PH!-n alig-alig van egy-két nő, így nyilvánvalóan minden hozzászólásban arról van szó, hogy kit hogyan csalt meg/vert át/hagyott faképnél az a ribanc/dög/k*rva. Szerintem kár lenne ebből azt a - téves - konklúziót levonni, hogy ''mindig a nők a hibásak, szemetek stb.'' - az éremnek két oldala van!

Érdekesnek találom azt is, hogy egyetlen olyan férfi sem nyilatkozott, aki eljátszotta a maga kis aljasságait egy, két, netán több nővel szemben egyszer, kétszer, vagy akár többször, pedig egészen biztos vagyok benne, hogy van ilyen, nem is egy... Erre próbáltam utalni egy korábbi hozzászólásomban is; nem igaz, hogy minden nő szemét, mint ahogyan az sem, hogy minden férfi az -- vannak szemét nők és vannak szemét férfiak.

Egyébként ha sokáig mondogatod magadnak, hogy ''...az kell a nőknek, hogy szemét,gerinctelen legyél velük, jól átkúrd a fejüket, kihasználd és megalázd őket.
    Akkor tekintenek rád mint férfira...'', előbb-utóbb el is fogod hinni, aztán nincs más hátra, mint az, hogy ezt meg is valósítsd... :(
    ''még ha az ellenkezőjét állítják akkor is'' <-- Égbekiáltó demagógia! :(

És egy másik mondás a végére:
    ''... mindig jön valaki, akinek szőkébb a haja, vagy nagyobb a dudája...'' :)
    //FFO

Szatír: mail megy! 14:37
    mail ment is 16:12, csak közben volt sok minden más is. :)

• barbikenje

aktív tag

válasz tildy #132 üzenetére

Hát így tényleg sz..akarom mondani rossz... Nálunk most is vannak viták a számítástechnikai hobim miatt, de ami igazán érdekli, az ÉN vagyok... és érdemes rá figyelni, mert ismer. Nemcsak látásból, és nemcsak megszokásból, hanem úgy tényleg... amit pedig te leírtál azt nem kapcsolatnak, hanem rémálomnak hívják...

• Szatír

aktív tag

válasz tildy #132 üzenetére

Figyu én nem rád értettem, tudod akinek nem singer ne vegye magára :)

Kár,hogy nem te voltál a barátnőm...én korrekt félként kezeltem, felnéztem rá és tiszteltem ,mindenben támogattam...mégsem volt jó....

Talán az is benne volt a pakliban,hogy 27 évesen ő már családot és gyereket szeretne, én fiatalabb lévén még csak az együttélés, az akadályok közös legyűrésén gondolkodtam. Elváltak útjaink..

Bocs, ha félreérthetőt írtam....

[Szerkesztve]

• tildy

nagyúr

válasz Szatír #131 üzenetére

En nem bantam meg semmit.Megcsinalhattam volna etikusabban is a kirakast, de megerdemelte a srac.Sose fogom visszakonyorogni magam.

Az utolso mondatodhoz:valaki erre hajt, en nem.
    Biztos megelhetest(ertsd, lakas, kocsi, leendo nagy gazdasag) hagytam ott egy kuzdelmekkel teli, am annal jobb kapcsolatert...
    Meg azt elmondanam , hogy mi volt a volt sraccal a gond:
    -nem erdekelte engem mi erdekel
    -az lesz amit o mond
    -felesegul vesz, es majd dolgozok kinn a gazdasagban, leszarja hogy diplomam van, es a diplomamnak megfelelo munkahelyen szeretnek dolgozni, es nem ott , amit o mond
    (Ennek ellenere ha nem muszajbol kell, akkor a parommal akar a vilag vegere is elmennek, es megcsinalnam a gazdasagi dolgokat)
    -lefikazta a sulimat, a kolimat (ELTE)
    -lefikazta a barataimat
    -haza akart vinni ''vegleg'' a sulimbol, Pestrol

Csak a srac szuleit sajnalom, hogy nem lathatom, mert oket nagyon birtam, ertelmesek voltak, szerettem veluk dumalni.

[Szerkesztve]

• Szatír

aktív tag

válasz barbikenje #130 üzenetére

Sok igazság van abban amit írtál...néha az kell a nőknek, hogy szemét,gerinctelen legyél velük, jól átkúrd a fejüket, kihasználd és megalázd őket.
    Akkor tekintenek rád mint férfira -még ha az ellenkezőjét állítják akkor is.
    Vannak a tipikus nők...azokra igaz ...Ha becsületes, józan, világi gondolkodású vagy,akkor unalmas vagy, nincs miért kapaszkodniuk és ezért hagynak ott.
    Velem is így esett a dolog, nem volt gond velem bla..bla...bla apránként összeraktam a képet. Vígasztalhatja magát az ember bármivel, - törjön ki a nyaka, akkor is jobb vagyok...stb...megbánja...egy a lényeg !!!

Mindig jön másik, pláne ha nem is számítasz rá......csak azt veszed észre,hogy ottvan.

Van egy ilyen dalai láma beköpés is,hogy '' ne sírj,hogy elmúlt, hanem nevess, hogy megtörtént...ilyen is volt az éltedben..ettől szép !''

Persze én sem tudok genyó lenni, mert alapból nem az én stílusom amit fent leírtam. Egy dolgot tehetsz, vársz...és válogatsz. Előbb-utóbb kis kompromisszumokkal igaz, de magtalálod azt akit keresel / hacsak nem vagy nünüke :)

És még egy mondás a végére:

''...mindig jön valaki akinek pirosabb az autója, vagy nagyobb a cerkája....''

[Szerkesztve]

• barbikenje

aktív tag

Miután a csajok kidobáltak, mint a macskát eü-sétára, utána mindig megkérdeztem, hogy mi a baj... Általában jött a szöveg... '' Nem veled van a baj''... Na ez aztán a NAGY SEGÍTSÉG... én soha, de soha nem akartam másnak látszani, sem előttük, sem utánuk, mint aki vagyok, azaz, semmi megjátszósdi, semmi ravaszkodás, hogy az én hálómban kössenek ki... meg egyébként is már az elején eldöntik, hogy ki kell nekik, és megrendezik a dolgot, hogy én érezzem magam jól, hogy hódítottam... Csak elfelejtették megkérdezni, hogy szeretek-e hódítani:))... hogy milyen béna-állatság-szappanopera-ócska-szitukba kerültem emiatt...:((
    Az eredeti kérdéshez meg annyit: a NORMÁLIS az LENNE, ha minden menne tovább és élné mindenki a saját életét, stb... ÉN nem ilyen vagyok: aki kihasznál és átb@sz, az dögöljön meg, vagy ha nem is, akkor legalább azt remélem a bumeráng egyszer nála is jó keményen visszaüt... Bár sajnos nem értem a női lelki világot, de szerintem ilyen téren a valóságban ők sokkal egyszerűbbek, mint mi... eleinte lehet hogy többet sírnak, de később ők sokkal hidegebb fejjel mérlegelik a dolgokat, mintha nem is velük történt volna... ezt utálom bennük és irígylem tőlük

• adalbert1

veterán

Még annyit,hogy a nőknél ez a nem akarok két szék közé esni dolog elég gerinctelenség.

• adalbert1

veterán

Helló! Én is megosztanék veletek 1-2 dolgot.
    Kezdem ott,hogy 16 évesen beleugrottam egy kapcsolatba az egyik leggyönyörűbb nővel,akit valaha is ismertem,és kb. 1-1,5 évig jól is mentek a dolgok,csakhogy utánna kezdődtek a problémák,az a lényeg,hogy 1 év 9 hónap után vége lett(ennek már lassan 3 éve).Utánna bő egy évig legalább padlón voltam,és nagyon sokszor nagyon be voltam készülve,és utánna már csak a bekészülések maradtak meg,a padlón levés nem.Ennek előtő év decemberében lett vége,amikor megismertem a jelenlegi barátnőmet,(a kettő között is volt pár nő,csak komolyabb kapcsolat terén nem foglalkoztattak)akivel nagyon jól elvagyunk,de nem tudom még mennyire lesz hosszúéletű a dolog,mivel én Bp.-tanulok,ő pedig abban a városban végzős középsuliban,ahol lakom(drámai tagozat),és jövőre pedig vagy Szombathelyre, vagy Kaposvárra megy tovább,tehát a helyzet nem egyszerű,és csak annyit tudok tenni,hogy elfogadom,és élvezem a dolgokat,amig tartanak. Amúgy mindenkinek ezt tudom tanácsolni,fölösleges padlón lenni sokáig egy nő miatt,mint ahogy ezt beláttam(na jó 1-2 hónap még belefér),és legtöbbször talán már csak a megszokott dolgok hiányoznak az ex-ekkel kapcsolatban,de mint tudjuk az új dolgok megismerése is van olyan jó,és lehet,hogy rátalálsz egy sokkal jobb nőre,aki sokkal közelebb áll majd hozzád.

• Wolverine

félisten

Én 2 év ismeretség után jöttem össze az exszel, ő akkor lépett ki egy 8 éves kapcsolatból (korán kezdte :) ). Együtt voltunk két és fél évig, együtt laktunk három és fél évig (a tulajdonképpeni elválás után még egy évet) és mind a mai napig ő a legjobb barátom és vica versa. Tulajdonképpen testvérként gondolok rá a mai napig.
    Ahogy elnézem az eddigieket, ezzel mázlista vagyok és gyak. kivételes. :)

• Szatír

aktív tag

válasz Mazlee #124 üzenetére

Nem akartam tanácsokat írni, bocs kicsit belemerültem. Csak azt írtam le, hogy én hogy viszonyulok az exhez :)

• Mazlee

aktív tag

válasz Szatír #123 üzenetére

énis igy gondolom és csinálom.

DE NEM KÉREK TANÁCSOKAT!!! :)) :)) :))

csak mások ilyentén élményét :)

[Szerkesztve]

• Szatír

aktív tag

válasz Mazlee #1 üzenetére

Hali !

Hasonló volt nálam a szitu, csak én megszagoltam, hogy mire készül a mádám és kidobtam. 2 dolog tartok magam előtt azóta:

1, Ne legyek lúzer...ne csináljak barmot magamból...

A lúzer alkat alatt azt értem,hogy későbbiekben ne érezd azt, hogy mekkora hülyét csináltál magadból...stb..nem azt,hogy mások mit mondanak.

Szerettem és soha nem tudtam volna elképzelni, hogy hátbadöf. Ez olyan amit én nem tudok megbocsájtani. Ő azt hitte majd nyalom a talpát meg könyörgök, de ez elmaradt...mert jobbnak láttam elengedni. Akkor azt kaptam meg,hogy nem is számított nekem....jó mi ?!?!

Mindegy mit lépsz, olyan magyarázatot talál ki a női faj, amilyen neki tetszik...én ezt tapsztaltam...

- Ha megnyerte had vigye, ahogy te is látod...talán elkéne igazítanod a csajt, hogy ő választott te meg ezt nem szeretnéd, és hanyagoljon. Lehet megbánta vagy lelkiismeret furdalása van, nőknél soha nem lehet tudni.Szeretnek a középpontban forogni és lehet,hogy valami nem kap meg...lehet csak kiegészítésnek ''használna'' akár lelki, akár más..

2, Senkinek ne mondj semmit róla

A pletyka mindig visszaüt. Eláztatott az összes ismerőöm előtt, kidumálta az intim dolgaimat-dolgainkat amiket megosztottam vele. Rájöttem, bárki is a másik, bármennyire is odavagy, 100 %-ig nem szabad megbízni és elkötelezni magad....sajnos ilyenek az emberek és ilyen a világ.

Szakítás után egy hétig tök jóban voltunk, aztán összejött egy másikkal.
    Na utána szar sem voltam, még köszönni sem akart. Én ezt eleinte nem vettem észre, pont jött névnap,szülinap és én megköszöntöttem. Vissza már nem kaptam semmit, nem mintha azért tettem volna, csak azt hallottam vissza, hogy ő nehogy má az exet köszöntse......gondoltam jó. Ha ő így én is így....Aztán aprókat koppant, úgyhogy lejjebb vett az arcából és megértett dolgokat. Probálkozott haverkodni, de én olyan voltam mint ő velem...rideg. Azóta csak köszönünk egymásnak, de még a mai napig lesüti a szemét ha összefutok vele...nem tud a szemembe nézni..vajh miért ?!?!?

------------------------------------------------------------

Ha szerncsédre megint kifogsz hasonlót akkor megint sebeket szerzel...légy picit önzőbb..mert te húzod a rövidebbet.

Bizti lesz olyan aki erre úgy reagál, hogy ne hallgass rám, stb...én nem is azt írom, csak azt,hogy én hogyan jutottam túl a dolgokon....

Szóval én egy helyen melózom az ex csajommal, minden nap látom....ez a büntetésem mert megszegtem az aranyszabályt: - munkát kevertem a ....

Mára eljutottam oda,hogy nem zavar ha éppen ott van, levegőnek tudom nézni...
    szerencsére a munkánk nem függ össze...

• xuldar

addikt

válasz redsultan #121 üzenetére

Szerencsére engem ilyen veszély nem fenyeget :D Élvezem a szabadságot. össz-vissz 7 év után jó érzés :)

• vtechun

veterán

Engem is dobott régen a csaj sz@r vol egy nyáron keresztül, de kihevertem , utána már bánta,hogy megcsal, sőt belémszeretett, mert megtudta mit veszített velem ezzel én visszaéltem, megszop@tt@m - szó szerint:) és utána nem hagytam, hogy ott aludjon (kolesz), de azóta is jóban vagyunk:), ő még ma sem tud az emlékemtől szabadulni, nekem már új barátnőm van aki ezerszer jobb!!!

[Szerkesztve]

• Mazlee

aktív tag

válasz Agyzuzo #113 üzenetére

énis igy vagyok vele. ha megcsal akkor a szememben egy 0 lesz és onnantól kezdve annyi.

• Mazlee

aktív tag

válasz Lauro #109 üzenetére

a megcsalás az igenis szándékos. nem csak a testi megcsalás a megcsalás.

• Mazlee

aktív tag

válasz tildy #107 üzenetére

Nem kezdek ezen gondolkodni, mert felesleges.
    ha baja volt akkor miért nem mondta? néma gyereknek...

ha valami nem stimmelt akkor azt illik megbeszélni. az elhallgatni az igenis hazugság.
    amikor megkérdem mi a baj és a válasz az hogy semmi az akkor hazugság.

• Vertic

aktív tag

válasz Agyzuzo #114 üzenetére

hát nemtom, lehet, hogy a környezeteddel van baj akkor. vagy az enyémmel :)
    mindenesetre én jó sok példát tudok hozni hosszú távú kapcsolatra a környezetemből (magamat is beleértve, 6. éve lassan), de arra, amit te mondasz sokkal kevesebbet :DDD

• Agyzuzo

addikt

válasz ptiboy #112 üzenetére

De ugyanez igaz a másik oldalra is. :) Ha a csaj úgy érzi a srác nagyon körülfonja a szeretetével, ugyanakkor ő nem érez olyan erősen iránta akkor nagyon hamar bekövetkezik a pöcc. Ha mindkét oldal bele van őrülve a másikba akkor semmi gond, de ez issssszonyat ritka. Én konkrétan egy ilyen párocskát ismerek a környezetemben. A többinél az egyik fél nem gondolja olyan komolyan a dolgot mint a másik, ezért a szakítás csak idő kérdése...

• Agyzuzo

addikt

válasz Lauro #109 üzenetére

''Nekem az a véleményem,hogy senki sem szándékosan csalja meg a másikat.''

Szerintem meg a megcsalás a legszándékosabb dolog. Egy csókra még aszondom OK, ha az ember részeg előfordul. De a megcsalás az aztán tényleg nem a véletlen műve... :) Én ezzel kezdem a kapcsolataim elején: ''Kislány, ha megteszed, egyetlen másodperc hezitálás nélkül kiadom az utad, ne hidd hogy ez nálam gondolkodás tárgya lesz. Ha találsz jobbat fogd és vidd.'' :D Ennyi.

• ptiboy

senior tag

válasz Agyzuzo #111 üzenetére

''ilyenkor inkább lepöccintem, mert kicsit zavaróvá válik''
    kemény:)

• Agyzuzo

addikt

Ez az egész párkapcsolatosdi amúgy totál el van baxva... Mert vagy az van, hogy
    a csávó szerelmes csajba, csaj nem, egy idő után ez csajnak terhes lesz, csávó repül vagy ugyanez fordítva. Legalábbis én csak ezt látom a saját példámból kiindulva. Én nem vagyok vmi szerelmes típus, nem is nagyon szoktam érzelegni, ettől függetlenül a lányka hajlamos nagyon hamar ragaszkodóvá válni, de ilyenkor inkább lepöccintem, mert kicsit zavaróvá válik. De utóbb visszagondolva mikor én voltam szerelmes első nőmbe engem is nehéz lehetett néha levakarni, mert totál el voltam vakulva. :) Mindegy, szerencsére nem vagyok egy szerelmes típus, de nem is bánom igazán, jobb szeretek tiszta fejjel belemenni egy kapcsolatba és lehetőleg úgy is jönni ki belőle. Igaz, a másik fél nem mindig veszi ezt ilyen könnyen, de hát ez van. :) Sz'al srácok, én csak azt tudom javasolni, hogy ne legyetek áldozatok, Robbie Williams a Feel c. számában lök el egy elég jó kis sort: ''Before I fall in love... I'm preparing to leave her''. Még fiatal vagyok, nem fogok leragadni senkinél sem évekig (de még hónapokig sem!), majd 30-35 körül elveszek valakit azt csókolom, addig szabad a pálya, lehet vadászni. :) És mindig van más, nem kell beszarni, én sose paráztam ezen az egész szakításos dolgon. :D Persze ehhez kell, hogy az ember kellő képp gátlástalan legyen. DE: tegyük hozzá, a csajok méginkább azok tudnak lenni! Nem egyszer fordult már elő, hogy egy buliban tök spontán lecuppantottam egy csajt aki nekem nagyon bejött úgy, hogy ott állt mellette a barátja... És eszébe se jutott ellenkezni. Na, sz'al srácok, nehogy túl komolyan vegyétek a nőtöket, mert nem tudhatjátok kivel merre kavar egy buliban. És vannak ám elég cifra story-k is, van egy nőgyógyász ismerősöm, aki azt mondta, a hozzá járó nők közül 10-ből 4-nek (!!!) a gyereke nem a férjtől van... És erről ők mit sem sejtenek... Sz'al az, meg hogy 10-ből 8 rendszeresen csalja a férjét... No comment.

• ptiboy

senior tag

de szar nektek! :O
    hogy az elleoldal is felszólaljon: nekem 2.5éve megvan a barátnőm/párom és tényleg mindenkinek csak azt kívánhatom h. találja meg az igazit és sz@rja le az ex-eket!!!
    [L]http://www.tar.hu/ptiboy/HPIM1083.JPG[/L]

• Lauro

tag

válasz Mazlee #106 üzenetére

Nekem az a véleményem,hogy senki sem szándékosan csalja meg a másikat.Az ilyen dolgokat általában a körülmények okozzák.Nem akarom védeni Tildyt ,de szerintem nem kellene az orra alá dörgölnöd ezt a dolgot.
    Sajnos engem is megcsalt egyszer az a lány aki most a végén dobott.Számomra ez egy emészhetetlen dolog még két év távlatából is,de akkor sem őt okolom.Ha nem hanyagolod el a barátnőd és tényleg passzoltok akkor valószínűleg szóba se jönne a megcsalás.

• roPHka

senior tag

Mazlee esküszöm a te storid tök ugyanaz mint az enyém :)
    persze inkább ne örüljünk hogy ez lett a sorsunk :(

• tildy

nagyúr

Jó.Akkor kezdj el gondolkodni, ugyan miért tette.Ha annyira tökéletes volt ez a kapcsolat....

Másrészt :más dolog hazudni, és más dolog nem beszélni valamiről.

[Szerkesztve]

• Mazlee

aktív tag

válasz tildy #58 üzenetére

Már ne is haragudj, de akkor te sem vagy különb a többi megnemnevezemminél.
    csak 1x éreznétek ti is azt amit okoztok!!!

az a 2-3 hét amig hazudsz neki miközben a másikra gondolsz stb...
    ez számomra megbocsáthatatlan.

amugy mint irtam nem sirok utána és már megmondtam neki hogy ne hivogasson, de valamiért ezt nem érti meg.

• Lauro

tag

válasz Agyzuzo #103 üzenetére

Igen valami ilyesmiről van szó.Volt már köztünk ilyen régebben,hogy kirakott és rá három hónapra az első buliban rámakaszkodott és össze is jöttünk.Kicsit olyan érzésem van ,hogy csupán csak azért volt velem,mert mindent megtettem amit kért és nem talált mást.Az az igazság,hogy rengeteget szenvedtem ebben a kapcsolatban és gyakorlatilag mindent feladtam,hogy vele lehessek.Egy olyan álmot hajszoltam végig ami nem is létezett és nagyon rossz erre rádöbbeni.Remélem többet ennyire nem fog elvakítani egy csaj sem,mert akkor nehéz életem lesz.:(

• Newander

csendes tag

Ehez énis hozzá szolnék!! A volt barátnőmmel 2 évig voltunk együtt! Az utolsó időben már nem igazán működött a dolog és ráadásul találkoztam egy olyan lánnyal akivel el tudom képzelni az életem! Úgy döntöttem, hogy véget vetek a régi kapcsolatomnak és megmondtam az ex-nek, hogy már nem vagyok belé szerelmes! Elég nehez fogadta, esküdözött, hogy megváltozik, meg hogy ő nagyon szeret! Megbeszéltük kis idő múlva, hogy barátok maradunk! Persze ő hívogatott meg felkeresett, nem adta fel!! Én voltam a bunkó, hogy nem találkozgatok vele! Esküdözött, hogy barátok leszünk, persze azóta csak akkor tudunk egymásról, ha találkozunk az utcán, akkor is csak köszönés erejéig! És szerintem ez elég is! Szóval szerintem szakítás után nem kell gyűlölködni, de az nem minden esetben tesz jót ha akkor közeli barátok lesztek! Aztán biztos van aki ezzel ellenkezőleg van, de bevallom őszintén, hogy én örülök, hogy békénhagyot! Énis élem az életem és ő is az övét! Én azt tudom, hogy most boldog vagyok és a is leszek!!!

• Agyzuzo

addikt

válasz Lauro #101 üzenetére

Igazából nem a csaj hiányzik, inkább azok az érzések amiket addig éreztél amig vele voltál, nem? Mert én azon az exemen érzem ezt akibe szerelmes voltam, hogy ő maga, nem hiányzik, csak az az idő amikor együtt voltunk, de tudom hogy ha újra össze is jönnék, az már úgysem lenne olyan. Ő is változott én is változtam. Ettől függetlenül jól megvagyunk, de nem érzek iránta már semmit. Lassanként ez az érzés úgyis elhalványul.

• Agyzuzo

addikt

Nah, nekem is van egy-két jó kis story-m a ''hülye nőkről''. :)
    Egyik haverommal esett meg.
    Sz'al, fogalmazhatunk úgy, hogy belezúgott egy csajba (évfolyamtársa) akinek viszont volt barátja (tegyük hozzá baromi rosszban voltak, az a tipikus ''se veled se nélküled kapcsolat''). Telt-múlt az idő, aztán a csaj beadta a derekát haveromnak és kavart vele (persze minderről barátja semmit sem tudott, amúgy is máshová jár, alig találkoznak). Persze ígérgette hónapokig hogy jaaaj majd elgagyja a pasiját meg blabla. Nah, aztán így eltelt cirka 3 hónap, haveromnak elege lett az egészből és nem szólt a csajhoz többet. Január végén volt a születésnapi házibulija, ahova persze a csaj is jött, de haverom akkor már egy másik lánykával kavart. Buli közepén egyszercsak csaj nagy bőgve rángatja be haverom a fürdőszobába és közölte vele, hogy előbb hívta a pasiját és közölte hogy vége. Haverom kicsit meglepődött, mert már vagy 1 hónapja nem foglalkozott a csajjal és megkérdezte: ''Jó, de és? Ezt most minek mondod nekem?''. Erre a csaj közölte vele, hogy hát miatta szakított és nézett rá nagy könnyes szemekkel... Erre haverom lehajolt, nyomott egy puszit a homlokára és csak azt mondta ''Most már mindegy. Na páá!''. Csaj totál paff lett. ;) Az eset után pedig most jön a dolog legpoénosabb része: a csaj felhívta a barátják és VISSZAKÖNYÖRÖGTE MAGÁT!!! Az a barom meg visszafogadta. :D És a csaj (a barátnőitől tujduk) azóta is eléggé bele van zúgva haveromba. :) De ő már csak azért se. ;)

Amúgy erről a barátok maradjunk dologról annyi a véleményem, hogy eddig mindig én szakítottam a csajjal (EGYETLEN kivétel volt, arról majd később) mégpedig azért, mert ha úgy érzem nincs több mondandóm a számára és meguntam, akkor nem óhajtok vele többet foglalkozni. Ilyenkor nem nagyon szoktam ezen lelkizni, full spontán közlöm vele hogy hagyjuk egymást békén, meguntam, pápá szevasz. Tegyük hozzá, egyikbe se voltam szerelmes, kivéve abba az egybe amelyik kirúgott. Mondjuk az nem esett túl jól... Sz'al kislányba elég komolyan bele voltam esve és évekig (!!!) hajtottam a témát, de összejött. Fél évig totál happiness, rózsaszín bárányfelhők, aztán egy szépséges este telefon és pááápáááá. Hát, aznap éjjel nem aludtam. Másnap se. Azután se sokat. Aztán (mivel ez nyár elején volt) egész nyaram azzal telt hogy egyik piálós buliból mentem a másikba, mindenhol totál bekúrtam (mondjuk nálam ez a bebaszás úgy néz ki, hogy röhögök mint a hülyegyerek és szórom a poénokat :) ), kb. minden második nap kerültem csak ágyba. Sz'al elég masszív nyaram volt, de jót tett. Na aztán októberben úgy döntöttem találkozom a csajjal, mindenképp ki akartam próbálni milyen érzés lesz ha konfrontálódom a problémámmal. Találkoztunk, megláttam és nem éreztem semmit. Illetve, nem volt az a katarktikus élmény, mint amikor szerelmes voltam belé. Mint lány még mindig tetszik persze, de egyáltalán nem jelent többet mint bármelyik másik lány aki tetszik nekem, 1-2 havonta egyszer találkozunk pár órára, kicsit beszélgetünk, beülünk egy filmre, de ennyi. Sz'al exeim közül én csak vele tartom a kapcsolatot, valószínű azért, mert régen sokat jelentett. Érdekes viszont, ha most közölné hogy jöjjünk újra össze, egyértelműen és magabiztosan rávágnám hogy ''Nem''. Lefeküdni lefeküdnék vele (elvégre férfi vagyok :D ), de eszembe se jutna hogy járjak vele, nem is venném komolyan, meg is csalnám valószínűleg (én barom, mikor vele voltam 2-3 olyan lehetőséget hagytam ki, amit a mai napig is bánok - de elvakított a szerelem... :D ). Azóta volt már jó pár barátnőm, sőt, én is szeretek azt csinálni, hogy a régi még megvan, mikor kavarok az újjal és ha az új tuti lazán kirúgom a régit. :) A legutóbbi csajom viszont olyan szinten felhúzott hogy egyszerűen a hideg kiráz ha csak rágondolok. 2 naponta szakítási pánikroham tört rá (ő akart szakítani), ilyenkor át kellett menni, lerendezni és persze mindig mondogatta ''jaj de hülye voltam, ne haragudj, stb.''. Aztán egyik nap mikor rájött a para közöltem hogy OK, legyen ahogy akarod, szarok rá. :) Erre totál kiborult hogy ÉN szakítani akarok vele? :D Mondom ''Há bazzeg, 2 naponta felajánlod, most mé' gáz ha egyszer igent mondok? :D''. Erre a sírás szélén állt már, én meg elkezdtem röhögni, de vagy 2 percen át röhögtem, annyira komikus volt már az egész. :) Csaj meg totál paff volt. A szakításunk végül laza lett. Következő volt a helyzet: csaj adott nekem magáról régebben 3 fényképet és mindig mikor rájött a szakítási pánik azokat követelte vissza. Na az egyik ilyen után, fogtam a fényképeit és beraktam egy borítékba, a borítékot pedig betettem a táskámba (ez 1 héttel a szakítás előtt volt, akkor már elhatároztam hogy kidobom, csak godoltam még szórakozok vele picit). Na, azon a héten totál összezavartam a csajt, ha írt vmi SMS-t mindig valami kétértelmű választ adtam rá, vagy full lekezelőet, vagy érzelmeset. Persze a hatás nem maradt el, megint jött a telefon (még egy szerelmes verset is írt nekem :D ), csaj teljesen confused, felhívott hogy találkozzunk, meg kéne beszélnünk a dolgot és blabla. Mondom jó, legyen, megbeszéltünk egy találkát amire fél órával hamarabb ért oda én meg fél órát késtem. :) Odamentem hozzá, semmi köszönés, előkaptam a borítékot, odaadtam neki, leültem és csak annyit mondtam: ''Nah, szerintem hagyjuk egymást békén, őszintén szólva kurvára tele van már a faszom az egésszel.''. Ezután spontán odahajoltam, lesmároltam (nem ellenkezett), aztán felálltam, ''Na adios'' és téptem is a fenébe. :) Ez volt cirka 2 hónapja, a csajt még 1,5 hónapig vakargattam le magamról, mert nem akart leszállni rólam. Szórta rám a hülye SMS-eit hogy vissza akar kapni meg így meg úgy, mindre full bunkón válaszoltam, elküldtem a francba. A fejemhez vágta hogy lehetek ilyen cinikus, erre visszaírtam neki, hogy ez nem cinizmus, mert csak olyasvalakivel tudok cinikus lenni aki nem totál közömbös nekem. :) Egy pár ilyen oltás szerencsére megtette a hatását, már pár hete nyugtom van tőle (kopp-kopp). Aztán most se nagyon tudok unatkozni, mert a múlt héten megkeresett egy lányka, aki régen nagyon belém volt zúgva (csakhát akkor épp foglalt voltam és szerelmes :) ), most viszont úgy döntöttem nem állok ellen. :D

Huh, na ez egy picinykét hosszú lett, bocsi. :)

• Lauro

tag

Engem kb egy hónapja rakott ki a volt barátnőm akivel 3 évig voltam együtt.Nem működött a dolog már egy jó ideje,de azért elvoltunk együtt.Ő volt az első komoly kapcsolatom és nagyon nehéz megemészteni,hogy nincs már többet.Probálkoztunk haverkodni,de képtelen vagyok rá.Nem tudok rá barátként nézni.Tudom,hogy jobb így mindkettőnknek,de akkor mi halálért rágódok rajta?Nem vagyok szerelmes sem már bele ,de akkor is állandóan ő jár a fejemben.Elegem van ebből a rohadt érzésből legszívesebben kiőlném magamból ,de nem tudom.Remélem többet nem fogok ennyit rágódni egy csaj miatt!

Aktív témák