Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• guminyúl

tag

válasz xuldar #152 üzenetére

Huh, kicsit hosszúra sikeredett.

Nos, eltelt némi idő, komoly kapcsolat nélkül. Mondjuk 3 év. Ezután megismerkedtem egy lánnyal, az akkori barátján keresztül, aki gyerekkori barátom volt (ez már sejtet valamit :B ). Néha (heti 2x) felhívtak, hogy mennék-e velük valahova, vagy mi. Hát persze! Aztán úgy alakult, hogy én találkozgattam a lánnyal, de már csak kettesben. Beszélgettünk mindenféléről, a jelenlegi barátjáról, stb. Úgy ítéltem meg, hogy a kapcsolatuk nem megfelelő és amikor kettesben voltam a lánnyal, akcióba léptem.

Egy perc alatt kiderült, hogy a lány nem egészen úgy gondolja, és majdnem leüvöltöttem a hajamat (bát akkor speciel kopasz voltam). Én sűrű bocsánatkérések közepette csúsztam-másztam előtte, végülis kikönyörögtem a bocsánatát. Azért tovább találkozgattunk, rövidesen össze is jöttünk. Vagyis én szerető lettem. Persze én komoly kapcsolatot akartam, így roppantul erőszakos voltam (nem fizikálisan, inkább lelki terrort alkalmaztam). Minden nap találkoztunk, a lány minden nap sírt miattam. Tudtam, hogy szar a ''legális'' kapcsolata, és senkire nem számíthat. Tulajdonképpen nem volt senkije. Ezt ki is használtam. :( Megértő voltam, meghallgattam, de feltételekhez kötöttem mindent. Egy-két hónap után világossá vált, hogy egymásba szerettünk, de sokkal erősebb volt mindkettőnkben a dac és az önbecsülés. Ő nem merte otthagyni a barátját, mert akkor kurvának fogják tartani, mit fog szólni ez-az-amaz, ő ilyet még nem csinált, ésatöbbi, egyszóval bűntudata volt. Nekem meg Ő kellett. Összejöttem egy másik lánnyal (nálam jóval fiatalabb) és ezt egy napon előadtam a nagy Ő-nek. ''Tudod van ez a lány, fiatalabb, meg ilyenek és csak engem akar :D Jó lenne eldönteni mit akarsz, stb.'' Hát erre teljesen kibukott, órákig veszekedtünk. Viszont tudtam, hogy szeret (vagyis erősen reméltem). Végülis néhány hónap után szakított a barátjával, én többé a fiatal lány felé se néztem, összejöttünk legálisan is. :)

Szóval leszartam az egyik legjobb barátom fejét, többször a szemébe hazudtam, szétszakítottam a több, mint két éves kapcsolatát, hónapokon át lelkileg terrorizáltam egy nőt, egy másik lányt megaláztam (ezt a nővére mondta, aki szintén jó barátom évek óta). A kapcsolatom a nagy Ő-vel 3 éve tart, imádjuk egymást, mindent megtennék érte. És az egész törénet miatt nincs bűntudatom, semmit nem bántam meg. Amíg szerető státuszom volt, némileg megváltoztam, mind külsőleg, mind lelkileg. Az aranyszőke hajat felváltotta a hosszú, festett fekete haj, a sportcipőt a 20 soros bakancs, Melani C-t (ez önmagában is durva :D) Marilyn Manson (mint gondolati világ, de ez nem egészen ide tartozik).

Valószinű nem különösebben izgalmas történet, ennél sokkal durvább dolgok is megtörténnek egy kapcsolatban, mindenesetre az a néhány hónap maga volt a pokol. Mindenki utált, 10 ember 10 féleképp, mindenkinek hazudtam, azt, ami eszembe jutott, ha lehetett, ott ártottam ahol tudtam. Sok tapasztalattal lettem gazdagabb.

Hát, most ennyi jut eszembe. :)

• guminyúl

tag

válasz guminyúl #150 üzenetére

Ja, azóta kétszer-háromszor találkoztunk. Elsőre azt hittem belehalok, másodikra elméláztam, harmadikra már nem érdekelt :) Elmúlt.

• guminyúl

tag

Saját tapasztalat. 16 évesen (akkor aranyszőke haj, zöldeskék szem, olyan kis aranyos :)) ), 1-2 hét buszon szemezés után leszólítottam a legszebb lányt, akit addig láttam (hosszú szőkésbarna, göndör haj, szép arc, formás test). Kb. 2 hét hazakísérgetés, kis puszi után közölte, hogy van barátja és különben (illetve külömben :D) is fiatal vagyok. Talán két év múlva. Összeomlottam. Számoltam a napokat (húztam 730 strigulát és azokat áthúzogattam naponta, aztán két naponta, másfél évig!!! :O) Erre mondhatnátok, hogy fiatal, tapasztalatlan, stb. Pontosan két év után, vagyis 730 nap múlva becsöngetett a lány Úgy éreztem, csoda történik velem. Másfél hónapig boldog voltam, aztán írt egy levelet, miszerint rövidesen összeköltözik a barátjával (nem velem :D),akivel mittomén mióta együtt van, DE engem szeret. He-he.

Ez azt támasztja alá, hogy a lányok szemetek :D Rövidesen azonban láthatjuk, szintén saját tapasztalat, hogy én sem vagyok angyal.

[Szerkesztve]

Aktív témák