- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
flc
csendes tag
IBM ThinkPad T40-es laptopom (nem mai darab) bootolas után random idő (1-10 perc) után lefagy. Nem egy konkrét esemény váltja ki, hanem egyszerűen csak megfagy, a kép úgy marad (kurzor se villog, semmi) és utána max a képernyő fényerejét tudom állítani meg kikapcsolni.
- Lehet semmi köze a dologhoz, de nagyjából azóta csinálja, mióta az utolsó frissítéseket telepítettem az XP-hez. Így arra gondoltam megsérült a rendszer valahol. Ki is próbáltam egy másik vinyóval, amin egy másik oprendszer (Ubuntu) van, de hasonló jelenséget
tapasztalok ez alatt is. > Ebből nekem az jön le, hogy nem szofveres hiba van és nem is a HDD a rossz.
- Végigfuttattam egy saját diagnosztikát (ACCESS IBM gomb > Run Diagnostics), ami egyébként a PC Doctor 2.0 nevezetű DOS-os progit indítja, de nem találtam hibát, se Quick Test, se Normal Test után, bár ezek alatt is előfordult, hogy megfagyott.Ha valakinek esetleg valami ötlet, azt megköszönném, máskülönben kénytelen leszek szervízbe vinni.
Mondjuk még nem tudom hova, esetleg valami tipp ezügyben is jól jönne.Előre is kösz!
Aktív témák
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest