Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
amargo
addikt
Megnéztem a PM et rendszergazdaként elindítva sima usertől sem hajlandó felfogni a dolgokat.. vagy csak bénázok nem volt sok időm kipróbálni ne haragudj, viszont NHC-vel megy! csinálsz egy scriptet, ami bejelentkezéskor admin jogosultságú felhasználóval elindítja neked az NHC-t és megkerülve a dolgot, menni fog a profilkezelés.
-
amargo
addikt
Most nincs előttem a noti, de sima felhasználóként miért jó, ha bármihez hozzá férhetsz ez az első kérdésem. A másik, a halandó val használod, akkor meg előtte tedd olyan profira, hogy mindent maga kezeljen, én nem is nagyon szoktam váltogatni, csak nagy ritkán.
De, ha nem tudsz lemondani, akkor indísd el adminként a PM-et, és akkor tudod állítgatni (már ha erre lehetőség van). -
Shadowfax
addikt
Amúgy működik az AltGr billentyűd? Más karaktert tudsz vele írni? Pl. @ # stb.
Ha csak ezzel az eggyel nem műxik, akkor gondolom a c bill a hibás...
Ha meg semmilyen más karaktert nem visz be az AltGr bill, akkor esetleg próbáld meg letölteni a #680 hsz-ben linkelt készséget.
De előtte nézd meg, nincs-e fönt:
Access IBM - Configure fül - Map keys to function
[link]
Aktív témák
- Egér probléma
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Python programozás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Olvass vissza egy kicsit, ott le van írva minden. Egyébként minden jól működik a gépedben.