- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
amargo
addikt
Megnéztem a PM et rendszergazdaként elindítva sima usertől sem hajlandó felfogni a dolgokat.. vagy csak bénázok nem volt sok időm kipróbálni ne haragudj, viszont NHC-vel megy! csinálsz egy scriptet, ami bejelentkezéskor admin jogosultságú felhasználóval elindítja neked az NHC-t és megkerülve a dolgot, menni fog a profilkezelés.
-
amargo
addikt
Most nincs előttem a noti, de sima felhasználóként miért jó, ha bármihez hozzá férhetsz ez az első kérdésem. A másik, a halandó val használod, akkor meg előtte tedd olyan profira, hogy mindent maga kezeljen, én nem is nagyon szoktam váltogatni, csak nagy ritkán.
De, ha nem tudsz lemondani, akkor indísd el adminként a PM-et, és akkor tudod állítgatni (már ha erre lehetőség van). -
Shadowfax
addikt
Amúgy működik az AltGr billentyűd? Más karaktert tudsz vele írni? Pl. @ # stb.
Ha csak ezzel az eggyel nem műxik, akkor gondolom a c bill a hibás...
Ha meg semmilyen más karaktert nem visz be az AltGr bill, akkor esetleg próbáld meg letölteni a #680 hsz-ben linkelt készséget.
De előtte nézd meg, nincs-e fönt:
Access IBM - Configure fül - Map keys to function
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Formula-1 humoros
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- Borderlands 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest