Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Aktív témák
-
amargo
addikt
Megnéztem a PM et rendszergazdaként elindítva sima usertől sem hajlandó felfogni a dolgokat.. vagy csak bénázok nem volt sok időm kipróbálni ne haragudj, viszont NHC-vel megy! csinálsz egy scriptet, ami bejelentkezéskor admin jogosultságú felhasználóval elindítja neked az NHC-t és megkerülve a dolgot, menni fog a profilkezelés.
-
amargo
addikt
Most nincs előttem a noti, de sima felhasználóként miért jó, ha bármihez hozzá férhetsz ez az első kérdésem. A másik, a halandó val használod, akkor meg előtte tedd olyan profira, hogy mindent maga kezeljen, én nem is nagyon szoktam váltogatni, csak nagy ritkán.
De, ha nem tudsz lemondani, akkor indísd el adminként a PM-et, és akkor tudod állítgatni (már ha erre lehetőség van). -
Shadowfax
addikt
Amúgy működik az AltGr billentyűd? Más karaktert tudsz vele írni? Pl. @ # stb.
Ha csak ezzel az eggyel nem műxik, akkor gondolom a c bill a hibás...
Ha meg semmilyen más karaktert nem visz be az AltGr bill, akkor esetleg próbáld meg letölteni a #680 hsz-ben linkelt készséget.
De előtte nézd meg, nincs-e fönt:
Access IBM - Configure fül - Map keys to function
[link]
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB - ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olvass vissza egy kicsit, ott le van írva minden. Egyébként minden jól működik a gépedben.