Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Aktív témák
-
amargo
addikt
Megnéztem a PM et rendszergazdaként elindítva sima usertől sem hajlandó felfogni a dolgokat.. vagy csak bénázok nem volt sok időm kipróbálni ne haragudj, viszont NHC-vel megy! csinálsz egy scriptet, ami bejelentkezéskor admin jogosultságú felhasználóval elindítja neked az NHC-t és megkerülve a dolgot, menni fog a profilkezelés.
-
amargo
addikt
Most nincs előttem a noti, de sima felhasználóként miért jó, ha bármihez hozzá férhetsz ez az első kérdésem. A másik, a halandó val használod, akkor meg előtte tedd olyan profira, hogy mindent maga kezeljen, én nem is nagyon szoktam váltogatni, csak nagy ritkán.
De, ha nem tudsz lemondani, akkor indísd el adminként a PM-et, és akkor tudod állítgatni (már ha erre lehetőség van). -
Shadowfax
addikt
Amúgy működik az AltGr billentyűd? Más karaktert tudsz vele írni? Pl. @ # stb.
Ha csak ezzel az eggyel nem műxik, akkor gondolom a c bill a hibás...
Ha meg semmilyen más karaktert nem visz be az AltGr bill, akkor esetleg próbáld meg letölteni a #680 hsz-ben linkelt készséget.
De előtte nézd meg, nincs-e fönt:
Access IBM - Configure fül - Map keys to function
[link]
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Okos Otthon / Smart Home
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olvass vissza egy kicsit, ott le van írva minden. Egyébként minden jól működik a gépedben.