Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
terfy
csendes tag
Szia
Ha felhasználóként vagyok bent, akkor nem enged profilt létrehozni és csak az előre definiált profilok vannak, amik közül nem is lehet választani (Tinkpad default profil az alapértelmezett és azt nem lehet megváltoztatni) - ezt már a win energiakezelőjében át tudom váltani (egy kis regedit kellett hozzá), de nem tudok magam definiálni újat - van egy akkus és egy hálózatos profilom, amit régóta használok és azokat szeretném ebben a profilban is definiálni - csak azért kéne, ill. itt mégiscsak könnyebb köztük váltogatni, mint a vezérlőput energiagazdálkodásánál.
Ha futtatás mint parancsal indítom, akkor a rendszergazdai jogosultsággal rendelkező felhasználó profiljait hozza ki, és csak rá alkalmazza az ott beállítottakat, ezért nem is értem, hogy miért nem lehet vagy felhasználónak is beállítani ott, vagy az összes felhasználóra alkalmazni azt a profilt mint rendszergazda.
Aktív témák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spotify
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő