Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Aktív témák
-
terfy
csendes tag
Szia
Ha felhasználóként vagyok bent, akkor nem enged profilt létrehozni és csak az előre definiált profilok vannak, amik közül nem is lehet választani (Tinkpad default profil az alapértelmezett és azt nem lehet megváltoztatni) - ezt már a win energiakezelőjében át tudom váltani (egy kis regedit kellett hozzá), de nem tudok magam definiálni újat - van egy akkus és egy hálózatos profilom, amit régóta használok és azokat szeretném ebben a profilban is definiálni - csak azért kéne, ill. itt mégiscsak könnyebb köztük váltogatni, mint a vezérlőput energiagazdálkodásánál.
Ha futtatás mint parancsal indítom, akkor a rendszergazdai jogosultsággal rendelkező felhasználó profiljait hozza ki, és csak rá alkalmazza az ott beállítottakat, ezért nem is értem, hogy miért nem lehet vagy felhasználónak is beállítani ott, vagy az összes felhasználóra alkalmazni azt a profilt mint rendszergazda.
Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest