Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Lehet, de én nem vagyok fanatikus. Se pingvin, se ablak. Szal nem tólságosan zavar.
Használnék én linuxot ha 1. futna rajta minden program amit használok, 2. ugyanolyan könnyű lenne kezelni mint a windowst (ne kelljen már kernelt fordítgatnom meg drivert kézzel hekkelni, fel/le mountolgatni a cserélhető eszközöket, stb), 3. egységes lenne, nem 23456 féle verzió, aztán én találjam ki melyiken mit hol találok, 4. nem lenne helyenként gagyibb mint a win (jó, máshol meg a win gagyibb, de a másik fele is igaz). Sztem még a linuxnak nagy utat kell megtennie hogy valós alternatívája legyen a windowsnak. Sajnos - mert amúgy szimpatikus cucc, csakhát mindig van vmi "de...".Charybdis:
Sztem ez a billentyűzet kiosztásától függ, mert pl X200 van duplasoros és egysoros enterrel is. Előbbi magyar, utóbbi eng.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-55
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Használnék én linuxot ha 1. futna rajta minden program amit használok, 2. ugyanolyan könnyű lenne kezelni mint a windowst (ne kelljen már kernelt fordítgatnom meg drivert kézzel hekkelni, fel/le mountolgatni a cserélhető eszközöket, stb), 3. egységes lenne, nem 23456 féle verzió, aztán én találjam ki melyiken mit hol találok, 4. nem lenne helyenként gagyibb mint a win (jó, máshol meg a win gagyibb, de a másik fele is igaz). Sztem még a linuxnak nagy utat kell megtennie hogy valós alternatívája legyen a windowsnak. Sajnos - mert amúgy szimpatikus cucc, csakhát mindig van vmi "de...".