- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Figyelj, akkor most harmadjára kérlek, hogy olvasd el azt a rohadt readme-t. Miért nem vagy hajlandó megtenni?!? Az 5. pont pont ezt írja le - eddig kétszer kértem, ezek szerint egyszer sem tetted meg, bele sem néztél. Ha megtetted volna, tudnád ezt is.
Mit vársz, mit mondjunk neked? Másoljam ki a readme-ből az ide vonatkozó részt? Bocs, lusta vagyok rá, hiszen te is el tudod olvasni, és semmivel nem tudok többet mondani annál, mint a program írója.
Az utolsó kérdésnek pedig így szerintem semmi értelme. Vagy pedig hülye vagyok, de akkor sem értem, mi az, hogy BIOS-ban változtatható a venti sebessége. Ha a BIOS-ban vagy, miért változtatni? Ha nem ott vagy, akkor hogyan tudnád BIOS-ban változtatni, mikor nem ott vagy?
Mod: most esett le, eddig egyetlen egyszer sem mondtad, mit tettél fel. Magamtól nem tudom kitalálni, úgyhogy javaslat: a troubadix-féle verziót tedd fel, az tud szolgáltatásként is futni. Sajna, úgy vettem észre, a bejelentkezett felhasználónak rendszergazdai jogok kellenek, különben néha nem jelenik meg a system tray-ben az ikon.
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Hp Probook 650 G5- CORE I5-8265U - 15,6" - sérült ház
- Asus ROG Strix Notebook! Ryzen 5900HX / RX 6800M / 2560x1440 IPS / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest