Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Én is tervezek ilyesmit. Szerintem +2GB, így utána, ha szánsz rá megint, és teszel rá 64bites oprendszert, akkor teszel mellé az egyes helyett még kettőt... és még a teljeset ki is tudod használni. 32bites op alatt nem lehet megcímezni mind a négy gigát... így felesleges. A vinyó tényleg szűk keresztmetszet, én pl. csak hibernálok, mert megöregszem, mire teljesen bebootol... persze kiírtani a sok processt, ami fut, lusta vagyok...

Sokak szerint nem igazán érezhető a DC megléte.
Egyébként meg Geil modulokat néztem, gyanúsan olcsók, legalábbis a corsair-kinston-kingmax triumvirátushoz képest, van rajtuk hőterítő, ami inkább csak jól mutat (notiban mi értelme
), és elvileg elég megbízható márka. Persze lehet megcáfolnak. 
Mondjuk négy gigát hibernálni... az sem normális dolog... tényleg, hibernálásnál a teljes memóriatartalmat bitről bitre kiírja? Ergó az üres területeket is? Ezt tudja valaki? Vagy csak a használatban lévő területeket?
Aktív témák
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5/8/256 71 Ciklus 94% Akku
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- PLAYLAND Wasser-Parcours játék 3+
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), és elvileg elég megbízható márka. Persze lehet megcáfolnak.