- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
riszter
senior tag
-
fotel
aktív tag
válasz
Shadowfax #6849 üzenetére
A szervizben mondta az átvevő srác, hogy nem feltétlen igaz, amit a weben mutatnak. Ez az inforparki szerviz volt. A németeknem nem emléítettem, mondta hogy szériaszám alapján még van három év gari, természetesen küldik a telepítőkészeletet, nagyon sajnálják, hogy kimaradt mert ez tényleg jár. Szóval nem feltétlen kell hinni az IWS webes adatbázisának.
-
fotel
aktív tag
válasz
Shadowfax #6838 üzenetére
Ezt valamennyire megcáfolnám, a webes tool elég hibás, az én 2082-re elvielg sehol sincs Európában gari, de Németországban vettem és a német lenovo boldogan küldte a Vista DVD-ket, illetve amikor az ünnepekre otthon voltam az ottani szerviz is kérdés nélkül cserélte ki a DVD írómat.
Egyébként nem nehéz a T500, tegnap ágyban néztem filmet, én elaludtam, aztán arra ébredtem, hgoy a kis dög még mindig bírja aksival, eszméletlen. 30%-os fényerpn 5 órát megy, persze az ATI kártyával csak 3,5-öt.
-
Scalpel
senior tag
válasz
Shadowfax #6838 üzenetére
Mióta van ekkora megszorítás?
Az enyémre mindenhol van kb.
Mondjuk 1952 CTO-val nem nehéz
, legalapabb T60-ak egyike. De nekem megfelel
.
_ak_: Hogy-hogy ilyen nehéz az az MSI szubnoti? Az 5 dekát nem fogod megérezni, főleg, hogy akkor a töltő is könnyebb lesz a TP esetében...
-
Dolby
senior tag
válasz
Shadowfax #6754 üzenetére
Rendben, nem is drága különösebben. Ha a biosos teszt nem talál hibát a dvd olvasóban akkor az tuti megy és a vinyó csak a hibás? Tudom hogy ki fog derülni ha megcsináltam de azért érdekel, mert akkor egyből formatálás után felteszem a vincsire a telepítőt és nem próbálkozok dvdvel :-)
-
Dolby
senior tag
válasz
Shadowfax #6717 üzenetére
Hali!
Nos megpróbáltam az eredeti XP-mel bebootoltatni csak hogy tudjam formázni a winyót, de hiába állítottam át a bootolás sorrendjét, hibát kaptam: cannot boot from CD: Code 5, majd a rosszul telepített ősrégi 98 próbál elindulni de az is kikapcsol a system.ini hiányára hivatkozva. Elképzelhető hogy a cd olvasó rossz? Ha nem akkor hogy oldjam meg a problémát? floppy meghajtó nincs rajta, vinyóra nem tudok semmit tenni mert nem tudok bebootolni rendesen :-S
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Shadowfax #6708 üzenetére
Hát nem tudom, akkor erről jó lenne ha tájékoztatnátok a VÁM osokat is, mert ha külföldről rendelünk bármit is a cégnek azu azonnal elvámolásra kerül és akkor hozzák ki/vehetjük át ha kifizetjük a VÁM-ot + ÁFA -t.. nem vizsgálják sem a tartalmát a csomagnak sem azt hogy mit nyilatkozunk.. ráterhelik és kész..
-
Otisz
őstag
válasz
Shadowfax #6686 üzenetére
Anno minden követ megmozgattam, de garanciát hosszabbíttatni az USA-ból származó gépemre nem sikerült.
Ráadásul kint lett hozzá vásárolva plusz 2év (ami ott kint nem lett érvényesítve).
Erről minden papírom, számlám meg volt, sőt telefonon és e-mailen keresztül a kintiekkel is beszéltem, itthoniakkal még többet - még sem jött össze.
Tehát: óvatosan, megfontoltan! Nem kis pénz!mindez neomorf márkatársnak szólt, és mindenkinek aki hasonló dolgon gondolkodik
-
Tim82
félisten
válasz
Shadowfax #6570 üzenetére
Nem mondod, hogy felraktad rá a Hackintosh-t...
Jim76: a T40 "karcos" fedelét dörzsöld át mosószeres-vizes ronggyal (vagy akár Clin-essel, bár én valami Lidl-ből vett mosogatószerből csöpögtettem a rongyra és aztán hígítottam vízzel) és voilá, máris kevésbé lesz karcos.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Shadowfax #6247 üzenetére
Kösz a tippet, így sikerült recovery DVD-ket csinálni, gyorsan csináltam is egy biztonsági másolatot a 3 DVD-ről.
Úgy néz ki, hogy mégis fogok rendelni gyári DVD-ket, az XP recovery-hez csak így lehet hozzájutni, és akkor ha már úgy is rendelek, vagy elmegyek érte, akkor hozok Vista recoveryt is. -
evone
őstag
válasz
Shadowfax #6221 üzenetére
hat ha 1x pesten jarok beviszem, de tenyleg vigyazok erre a gepre, es nem utom, nem csapkodom, nem locsolok ra vizet semmi, tenyleg nem hiszem hogy annak a szarnak ugy kikene kopnia. megha durvan nyulnek hozza akkor oke, de igy. eleg sokat sporoltam ra ahhoz hogy vigyazzak ra.
masrest telleg nincs idom se. max mar csak jovore, addig csak kibirom valahogy.
mindenesetre aki valaszolt nekem a debreceni szervizben, szerintem lese szarta, csak hogy kevesebb munkaja legyen inkabb elhajtott ezzel, pedig ha ranezne rendesen a gepre akkor lathatna hogy rendben van tartva stb, .. na mind1, azt hiszem kicist tulzasba vittem a nyavogast, csak kicsit idegesito ez az egesz. ertheto okokbol.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Shadowfax #6143 üzenetére
beszarász ezek a munkahelyek..
ahhoz, hogy emilt tudjatok küldeni nekünk (nyomda) ahhoz végre kell hajtani egy spa szűrést manuálisam captcha -t beírni..
basszus a sok beszerző, akinek az a dolga, hogy felkutassa a nyomdákat, versenyeztesse őket stb.. nincs nekik engedélyezve internet használat!!!!
oké, hogy nem akarjuk, hogy a dolgozók netezéssel töltsék az idejüket, na de akkor szegény árubeszerző hogy dolgozzon??? van nekik telefon meg emil, oszt annyi.. röhelyes : -
fordfairlane
veterán
válasz
Shadowfax #6102 üzenetére
Köszi. A ciripelés forrása vagy a hangszóró, vagy valamelyik közelbe levő elem, egyértelműen a hang frekvenciájától, erősségétől és ércességétől függött, hogy ciripelt vagy sem. Most átraktam egy stabilabb asztalfelületre, és így sokkal ritkábban és enyhébben jön elő ez a jelenség. Végül is így nem olyan rossz ez sem, és úgyis kap majd külső hangszórókat. Azért köszi a segítséget, hálistennek másfajta zajokat nem produkál (egyelőre)
.
tabrev: Igen, új gép, számlával, 3 év garival, de én is az utolsó példányok egyikére csaptam le még aznap, ahogy megláttam egy árlistán ennyiért.
Volt egy szépséghibája a dolognak, kipróbáláskor kiderült, hogy a kijelzőt cserélni kell, mert egy éktelen nagy piros csík világított az alján. Cseredarabot nem tudott adni az eladó, mert ez volt neki és a disztribútornak az utolsó példánya, de a szerviz kicserélte a kijelzőt. Sajnos már nem nagyon találom semelyik bolt weblapján ezt a notit, egyetlen helyet kivéve, de sokkal drágábban, és itt sem biztos, hogy van raktáron.
gecsoz: Az 50-s skálán 35-40-es hangerőtől már tapasztalható, ez mondjuk már elég hangos, de ahogy írtam, stabilabb asztalfelületen kevésbé jelentkezik, úgyhogy nem aggódom.
-
-
tabrev
aktív tag
válasz
Shadowfax #6085 üzenetére
A képen van a Vista oldalsávban engedélyezve Everest, az is 1900Mhz-nek látja. Mondjuk ez egy pillanatkép, tehát nem bekapcstól kikapcsig megy 1900-on, hanem időnként felugrik, de nekem ez is fura...
Tehát akkor szereznem kell egy angol 32 bites Vista Business telepítőt. -
tabrev
aktív tag
válasz
Shadowfax #6081 üzenetére
A kérdés az lenne, hogy miért nem az eredeti órajelen megy a proci? (1800Mhz helyett 1900 körül...)
Köszönöm a garis kérdésre a választ!Az előző T60 gépem nem csinált ilyet, max lefelé - nem felfelé
játszott a speed step miatt.
Ami még kicsit zavar, hogy lassan nyitja az ablakokat (persze lehet én vagyok túl nagyigényű... de az előző szerkezet 1680x1050 volt Ati x1400-al (128mb) ez pedig elméletileg kissebb moncsi (1440x900) és jobb vga (nVIDIA 140M 128Mb) bár gondolom itt már beleszól a kevesebb ram (4gb helyett 2gb és a 7200RPM helyett 5400RPM vinyó is...)Más: 1000 kérdésem van
a gép alján van Vista matrica Business, honnan tudom meg, hogy ez csak angol verzióban telepíthető vagy próbálhatom magyarral is?
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Shadowfax #6029 üzenetére
jólvanaaaaaaaaa
elírtam mert teljesen hepi vagyokeddigi benyomások:
- fedél könnyen nyílik, egykézzel gond nélkül nyitható
- billentyűzet tökéletes, bár kicsit hangosabb mint a T41 -é
- átkapcsolható VGA (Intel 4500 vs. Ati 3670) fantasztikusan jól meg van oldva
- VISTA -hoz való lenovo "minialkalmazások" szuperek
- biztonsági rendszer (TPM, ujjlenyomat, stb. ) szuper
- HDD gyors, csendes
- átlag hazsnálat, progik telepítése köben ventillátor zaját egyáltalán nem hallani
- Bluetooth -os Lenovo egeret minden bekapcsolásnál újra fel kell ismertetni :| de ennek még utánajárok, tuti csak én állítottam be valamit rosszul.
- első bekapcsolás után kb. 10 perc alatt minden beállítás megvan
- kapásból hoz 652MB frissítést a Lenovo -s update progi..
- kapásból hoz 450MB frissítést a Windows Vista Update..
- webcam teljesen korrektegyenlőre ennyi, ha valakinek valami kérdése van írjon!
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Shadowfax #5870 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
Helyzetjelentés:
Ja, ez klassz lenne, ha a szériaszám olvasható lenne. :-)
Sajna nem az és még nem sikerült eltalálnom a megfelelő kombinációt.
Ráadásul céges volt, nem túl jó szájízzel váltunk el, úgyhogy arrafelé sem járható az út.
Ezért itt kérdezősködöm.
Hogy szarul hangzik, azt sajna magam is tudom. :-(
Ellenben ha szerinted 3 év, akkor még küzdögetek a széria számmal, hátha sikerül eltalálnom a sérült karaktereket - csak az aljuk látszik, a címke teteje sérült. Csessze meg.
-
Scraffy
csendes tag
válasz
Shadowfax #5855 üzenetére
köszi a gyors a reagálást megprobálom az érzékenységét alacsonyabbra állítani és meglátom hogy hogy viselkedik akkor. Egyébként közben figyeltem de nem vettem észre hogy egyfolytában(vagy nagyon rövid időközönként) shok detectet jelzett volna.
Az eredményről majd beszámolok a következő hét elején ugyanis vasárnap ismét 4 órás vonat út elé nézek -
jtrompi
csendes tag
-
Kukupenko
csendes tag
válasz
Shadowfax #5754 üzenetére
Sziasztok!
Egy újabb probléma merült fel. Shadowfax instrukcióinak segítségével 2 napja újra raktam a T43-omat. Minden szuperül működött, minden jó lett, de ma reggel nem tudtam életet lehelni az internet elérésembe.
Mi lehet a gond, vagy mit tegyek, hogy újra jó legyen???
Csatolok 3 képet ami alapján tisztább lehet a probléma (annak pl.aki ért hozzá)http://kepfeltoltes.hu/view/081023/7601100721_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081023/5853818422_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/081023/4699512163_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAz 1-es képen a "Wireless Connection Status" ikonja látható, amin nem szokot piros X lenni, de most van.
A 2-es képen az ikonra klikkelve felugró ablak látható. Na ott meg nem 0%-szokott lenni.
A 3-as képen a "Vezeték nélküli hálózati kapcsolat" ablak látható. Enyém lenne a D-Link wireless. Ezzel tutira nincs gond mert az asztali gép megy róla jelenleg is antennával.Akinek van valami elképzelése a probléma megoldásáról az írja már le.
Előre is köszönöm! -
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #5756 üzenetére
A t61-en bejön a recovery és mégis köztes ablakot kapok előbb, pont ugyanolyat mint a t43-on
Nem hiszem hogy a t43 csak azért adná a köztes ablakot mert nem tudja indítani az R&R-t, és ezen a köztes ablakon direkt felajánlaná hogy elindítja azt amiről már tudja hogy nem indul el, szóval érted.
Akármilyen predesktop beállításnál sem illene ilyen üzenetet adnia (ami persze nem zárja ki).
Erre majd még visszatérek, már csak kíváncsiságból is, valamikor jövő héten, ha a t43 újra kéznél lesz.
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #5754 üzenetére
"T43-nál próbáltam csak, ott az Access IBM gomb lenyomására egyből a Recovery felület jön be"
Úgy látszik nem feltétlenül. Ezen a t43-on köztes ablak jön kékgombra. Talán rájöttek, hogy kell egy gyorsan beugró választási lehetőség még az R&R előtt, és a későbbi példányok már így működnek.
"Mi történik, ha F11-et nyomsz bootnál?"
U.a. Missing operating system
Na, majd megpóbálom kipörkölni a helyreállító lemezeket, remélem az még sikerülni fog. -
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #5749 üzenetére
"Access IBM VAGY F11"
Nem egészen
Access IBM-re nem ugrik be egyből a R&R, csak bejön egy újabb menü (kék, karakteres ablakban) ahol különböző irányokban (másik booteszköz választás, BIOS, stb) lehet folyattni a mókát, itt F11-re jön a szerviz R&R. Persze lehet, hogy sehol máshol nem így működik, csak az én t61-em, meg az a t43 amin kipróbáltam
"Csak_ futó Windows alól tudod kiírni a Recovery lemezeket"
Jogos, összekevertem. Bele akartam nézni mielőtt fejből baromságot írok (
) de valami megroggyant a t43 szervizpartícióján, mert a fent említett kék menü után Missing operating system üzenettel lehal, pedig senki nem bántotta a partíciót
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest