Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
envoken
csendes tag
Újraraktam a gépet,most minden jó,kivétel az FN gombok+ az oldalűn a 3db hang+Care gomb...most Update-t csináltam a windowsnak,hátha az segít...
-
envoken
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Amikor felmentem az ibm oldalára,és leszedtem a System Update-t akkor ott kivolt pipálva szép zöld pipa. Ez gondoltam azt jelenti fent van. De működött is 2szer,egyszer amikor befagyott,egyszer mikor felrakta a drivereket,majd újraindítottam,és pár driver mivel nem működik gondoltam újratöltöm,erre ekkor már nem indult a System Update
-
envoken
csendes tag
Hát nekem is megvan az SL300.de akadte gy kis problémám.
Először is felraktam pár drivert,hogy a nethez eljussak, utána felraktam a System update-t. Ez a kedves program befagyott telepítés közben. Utána újraindítottam a gépet,újra felrakta a dolgokat és a következő hibák jöttek elő :Hotkey nem működik.(próbáltam újra rakni oldalról leszedni semmi változás, FN+különböző gombok nem működnek,és a Care gomb sem )
System update -t nem lehet elindítani újra,mert ezt írja ki :" Runtime Error
Program
/...../tvsu.exeThis application has request the Runtime to terminate it in an unusual way. "
Aztán bizonyos drivereknél digitális aláírás nem megfelelő(pl kártyaolvasó és nem rakja fel :S )
Meg kér vmi Hitachi HTS543216L9SA00 drivert,meg volt amikor vmi DVDRAM drivert kért,lehet a kettő ugyanaz.Az egész VISTA Buisness 64bit nél jön elő.
Minden segítségnek örülnék ,mert semmi megoldást nem találtam a neten,és nincs kedvem újrarakni a WINDOWS-t
KÖszi
-
envoken
csendes tag
válasz
nemethbalazs
üzenetére
Igen igen,akkor jól gondoltam
Az a frány SD persze belefér 

-
envoken
csendes tag
Én most fogok rendelni a http://www.lenovo-shop.hu/ -ról.Ez a bolt Pécsi,de a futár hozza,ha jól tudom ingyen,és IBM/Lenovo gari van rá,és a szervíz pesten van.Sajnos jobb videokártyával én se találtam sehol,bár nekem annyira nincs is szükségem rá. Viszont itt 4giga RAM-mal rendeltem meg,és jobban megéri mintha pesten bárhol rakatnám bele,ugyanis a pestiek többsége 20e bruttót kér érte.
Nekem csak annyi kérdésem lenne SL tulajdonosokhoz,hogy a beépített kártyaolvasó az CF-et nem tud olvasni ugye ? -
envoken
csendes tag
Köszi a segítséget! Remélem jó választás lesz az SL300! Vhogy jobb minőségűnek tűnik a Lenovo sokkal mint mondjuk az Acer-ASUS és hasonlók. Remélem nem fogok csalódni benne

-
envoken
csendes tag
Hm ez jó ötlet! És ez az Audigy NX bevált ?
-
envoken
csendes tag
Sziasztok!
Én laptop vásárlás elött állok,és kinéztem magamnak ezt a Lenovo-t :
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=10312&op=details&mode=laptop_uj
Számomra mindenben tökéletes,egy kivételével,ha jól tudom ez a laptop nem rendelkezik S/PDFI kimenettel,azaz 5.1-es hangot csak a HDMI kábel segítségével tudok kapni,viszont én nem rendelkezem olyan erősítővel ami a HDMI-t tudja kezelni.Szerintetek valahogyan nem tudnám szétválasztani a képet és hangot ?
Mindenesetre fura,hogy egy Lenovo sem rendelkezik digitális hang kimenettel,csak HDMI -vel.Előre is köszönöm a válaszokat !
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/...../tvsu.exe
Az a frány SD persze belefér