Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• N

csendes tag

válasz Shadowfax #1914 üzenetére

Köszi a linkeket, az R60 review-t már olvastam.

450-es gép 310-ért? Sajnos nekem nincs ilyen jó beszerzési forrásom.

Voltam egyébként közben megnézni néhány Thinkpad-et élőben. Nekem az volt a személyes benyomásom, hogy amennyivel jobb anyagból lehet a T, annyival kevesebb is van benne, szóval inkább csak könnyebb és vékonyabb, mint erősebb az R60-nál. Szóval nem vagyok meggyőződve róla, hogy egy T feltétlenül tovább tartana az R-nél. Ennek ellenére a T kidolgozása sokkal szebb volt, jobb volt kézbe venni.

Dilemmáztam a felbontáson meg a kpernyő méretén is. Elég nehéz egy pár perces nézegetés során megjósolni, hogy vajon bírnám-e mondjuk 14''-on az 1400-as felbontást. Valószínűleg nem, így legalább 15'' kell nekem ehhez a rengeteg pixelhez. De felvetődött az 1280x800 wide gondolata is. (Ez mondjuk csak egy Z esetén jöhetne szóba). Miért nem gyártanak notit 1280x1024-el???
    Ugyancsak megnéztem egy 1680x1050-es 15,4''-est is (nem ibm, de ebből a szempontból mind1 is). Na az aztán tényleg elég durva.

• Yaye

őstag

válasz Shadowfax #1914 üzenetére

Azért az egyik linkben említett dolog, hogy ugyanabban a kiépítésben a T 80 dolcsival drágább mint az R, kissé meredek :) Lehet hogy neki ott erre volt valami különleges bomba ajánlata, de ahogy elnézegetem a Lenovo magyar árait, ugyanazokkal az általam megcélzott fő paraméterekkel (sxga+, x1400 vga, 1 GB ram, 1.83 Core2 Duo, XP Pro) a két gép ára 379k vs 588k, ami akárhogy is nézem, nem 80 dollár hanem inkább 1000 :o Nyilván az IPS panel rengeteget dob az áron, kérdés hogy megéri-e egy olcsó budget laptop árát a jobb panel meg a kicsivel masszívabb felépítés. Főleg hogy úgy tűnik, az új IPS-ek nem is hibátlanok.

Szintén az összehasonlításban az szerepel, hogy az R60 XP Home-mal jön, én viszont a gyártó listáján egyetlen modell kivételével csak Pro-val látom.

''Mfg#: 13N7034 Fru#: 0000000 15 INCH LCD DISPLAY ASSEMBLY: FLAT PANEL''

Ebből sem lettem okosabb, hacsak Gugli ki nem köp valamit az mfg numberra...

szerk.: Nem köp...

[Szerkesztve]

Aktív témák