Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Zola_
tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Kezdünk itt noetbook.hu forummá válni...
, de hát ez van, a ''nagyoknál'' többen vásárlonak, és több lesz a tapasztalat is. Volt korábban topikjuk, csak már bezárták.
Én a helyedben akkor már továbbmentem volna a néhány sarokkal feljebb lévő usanotihoz, és ott kerestem volna vmit. Vagy ott a boltban az egyik gépen rákerestem volna a neten a kívánt típusra, hogy hol lehet még kapni. (Bár azt a 216e dothanos gépet csak náluk és a Miklandnál láttam, sztem ugyanúgy CTO-s mint az enyém.)
Egyébként pedig vállalnak -ha jól tudom ingyen- házhozszállítást, és akkor nem kell utazni sem, csak megrendeled a neten, és ha nem tetszik (vagy nem jót kapsz) vissza is küldheted mint a Quellénél.
[Szerkesztve] -
halalka
csendes tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Hali!
Nos, érdekes történet! Azt hiszem én egy fokkal jobban csináltam a noti vásárlást! Mivel gondoltam, hogy a weblapot nem frissítik naponta, így megkerestem egy számtech céget helyben ahol lakom és megkértem őket, hogy hozzák már le nekem a kinézett notit. így a noti eredeti árára ami a notebook.hu -n volt 5 ezer forintot kellett ráfizetnem és egy héten belül már nálam volt. és az mit kinéztem. szerintem csak magán emberrel játszák a hülyét céggel szemben nem olyan nagyfiúk.
Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de hát ez van, a ''nagyoknál'' többen vásárlonak, és több lesz a tapasztalat is. Volt korábban topikjuk, csak már bezárták.