Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Köszi, végre valaki, aki elhozta a fényt!

CPU-val még mindig úgy vagyok, hogy 1,8GHz és 2GHz között szerintem nincs számottevő különbség, ha pedig kell a kraft, olyan agyonoptimalizált kódot használok, ami úgyis állva hagyja a 2GHz-es cuccodat, a "gagyi" tömörítőddel együtt.

A memória sem nagy cucc, annyira olcsón bővíthető.A HDD, azt végre értem. Szóval ez a nagy titok... A VGA nem tudom, mihez kell. (Tudtommal csak játéknak kell ekkora teljesítmény, egyedül 3D-szerkesztés utolsó fázisában _lehet_ rá szükség. Bár... Itt is úgy vagyok, hogy szarfos programot én is tudok írni, a quake1 engine-t meg igazán felhasználhatnák már a modellezők, hogy a renderelt képet megjelenítse...)
Mondjuk... Az a megállapításod, hogy hozza azt a teljesítményt, mint egy asztali... Épp ezeket írtam, hogy egy átlagos asztalit bármelyik mai, modern noti processzora meg tud verni. Kivétel a VGA, a legdrágább notis VGA sem éri utol a drága asztalit. A HDD viszont fájó pont. Ha ez számít, akkor megértem. De hogy ehhez minek kell azt a sok marhaságot mellépakolni...

Köszönöm!
Sipi
Aktív témák
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest