- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
szerintem a kérdőjelek nem számítanak bele, bár nem néztem hogx kapok-e xp-t értük.
Én minden térképen az összes kérdőjelet kipucoltam, és 35-ös szinten fejeztem be.
Az összes witcher küldetést, kincsvadászatot, fő és melléküldetést is megcsináltam, már csak a gwyntes küldik vannak. -
Zerdal
tag
Én sem értettem. A Kaer Morhen-i csatához 27 -es szinten kezdtem neki. Mire egyáltalán elkezdődött a csata már 30 lettem. Onnantól meg 1000 xp kellett csak egy szinthez. előtte meg 2000. Utána csak a fő küldetést csináltam csak. A többit hanyagoltam. A végső csatát 35. szinten kezdtem. De már szürke volt a küldi.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest