- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
tibaimp #20541 üzenetére
Én is úgy ~100k pénzegységből sikeresen összepakoltam mindet. Azért pislogtam eléggé mikor 1 szett volt hátra és kiírta a játék, hogy nincs elég pénzem tovább kovácsoltatni, pedig 85 ezerrel álltam oda a mester mellé.
Szerintem kb 2 órán keresztül csak alapanyagokat gyártottam
Jut eszembe... Ilyen helyzet esetén ti mit javasoltok pénzfarmolós helynek? Nekem most Velenben a Banditás Ördögkatlan vált be. Berohanok, magamra aggatom az összes banditát, aztán gyorsan lehentelem őket, majd gyorsutazás Vizima -> és vissza Ördögkatlan. így 50 felett olyan ~200-250 körül ad a kereskedő minden lootolt fegyverért, szóval igen jól hoz rövid idő alatt is. Nem egy esztétikus megoldás, de igazából most már csak maxolni szeretném az első végigjátszást, mert küldetésem ugyebár már nincsen.
(+1: Aerondight felszintezéséhez használtam ezt a helyet alapból, de igencsak bejött pénzhajszolásra is)
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ATK Blazing Sky X1 Metallic Purple - Új, Bontatlan
- Mozgáskorlátozozz gyermek számára PS4 kormány
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest