- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Remélem, hogy [ez] tényleg valós és nem 'véletlen'.
Aki nem akarja megnyitni a videót: Ciri mesél Geraltnak egy világról, ami nagyon erősen hajaz a Cyberpunk világára. A Witcher játékok - könyvek nagyon szeretik amúgy is ezeket az 'áthallásokat'. A CDPR csinálja/ta mindkettőt, így könnyen adódhat, hogy tényleg 'itt' járt Ciri.
Akkor dobnám le az ékszíjat, ha visszautalás is lenne, akár egy eldugott mellék mondatban is, hogy 'igen volt itt egy fura kinézetű ősz hajú lány és mellette egy randafülű tóbiás'.Persze simán lehet, hogy Ciri csak a jövőről beszélt Geraltnak és semmi köze nem lesz a két világnak egymáshoz, de nekem nagyon tetszene ha mégis.
(#9639) bitpork
Ott nekem úgy történtek a dolgok, hogy én csaptam le az ellenfeleket és minden társam elhullott. A végén 1v2-ben maradtam és úgy nyertem meg azt a részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !