- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Így hogy már láttam az összes részt biztos nem adnék pénzt érte, szerintem még pár évnek el kell telnie hogy újranézzem. Ha végeztél nézz bele a The Wire című sorozatba is, nekem az jobban tetszett (mondjuk teljesen más mint a The Shield, ott kevésbé koncentrálnak az akcióra, jobban ki vannak dolgozva a karakterek, a dealerek oldalát is jobban bemutatják, több a párbeszéd, stb). Na de nem akarok egy másik sorozatot itt éltetni és a The Shield-et fikázni, így be is fejezem (a The Shield is simán top 10-es sorozat nekem).
-
adalbert1
veterán
Itthon szerintem ki se adták szinkronnal, viszont külföldről simán rendelhető.
-
-
Serpiko
addikt
Jól tudom, hogy 7 évadból áll a sorozat?
-
Serpiko
addikt
Most kezdtem el nézni a Cool tv-n és bejön. Most megy a második évad nekem nagyon tetszik. A cool tv-n is végig fogják adni az egész sorozatott vagy csak pár évadott. Esetleg hol lehet megvenni az egész sorozatott DVD-n? Valaki tudja?
-
luw2win
őstag
válasz
Mrs. Lovett #90 üzenetére
Na en nemreg kezdtem el de be is fejeztem pont ma, na modnom ratalalok mar csak a topicra...hat mit mondjak, total egyetertek veled, nekem nem shane halala volt a szurnyu hanem lem-e, akkor majdnem sirtam, annyira osszezavart az egesz.... aaa nemtudom most ezen orlom magam.... pedig 2hete tert veget a supernatural 6.evadja, eleg volt azt feldolgozni
Mindenesetre nekem ez egy 8/10,
7.evad meg egyertelmu 10/10. -
Mrs. Lovett
tag
SPOILER
Shane volt a kedvencem... Sírtam,
illetve folyt a könnyem amikor meghúzta a ravaszt.
Hihetetlen drámai befejezés, ráadásul az előtte eltöltött pár nap a medencés villában, teljesen közel hozza érzelmileg az egész Vendrell családot a nézőhöz.
A búcsúlevél pedig végképp szörnyű... nagyon sajnálom a kedvencem, de ennél furábban nem is érhetett volna véget a sorozat.Vic nekem a végén egyáltalán nem tetszett, az irodában ragadt "szuperhős", akinek senkije/semmije nem maradt, de a munka végeztével fegyverért nyúl és járja az utcákat, kicsit Robotzsarus, hogy a memojában csak a rossz megbüntetése létezik. De hát ez volt a Kemény Zsaruk.
-
okay
aktív tag
Hát én simán tudnám folytatni
Az utolso rész csak a Strike Team és családjuk történetét zárta le igazán,erre forditották a hangsulyt.Claudette,Wagenbach,Julien akik végigvitték az összes évadot többet érdemeltek volna.
Ezek után csináljanak ebben a kategoriában jobb sorozatot,lehetetlen! -
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Rövid idő alatt letudtam a sorozatot, hát mit ne mondjak, az egyik legjobb, amit valaha láttam!Hatalmasat ütött, minden a helyén volt, nem volt elhúzva, egyszerűen tökéletes úgy ahogy van.
A szereplők mesterien összeválogatottak és ahogy előadták az egészet...
Érdekel ez a téma, sajnos a Shield-nek vége, hozzáfogok a The Wire - Drót sorozathoz, imdb-n 9,7 14k szavazattal. Szintén ilyesmit boncolgat, mint a Shield.
Imdb-n néztem, csak 108-an adtak voksot hozzá?SPOILER
Mindenkit bírtam a sorozatban, Shaneben nagyot csalódtam, a végére meg is utáltam, Viccel is valami ilyesmi a helyzet, de őt mégis kedveli az ember. Lem kinyírása durva volt, bírtam a karakterét, Ronnie szintén jó arc volt. Ő szívta a legnagyobbat.
Kavanough karaktere úgy ahogy van ellenszenves volt, Acevedaval együtt, a menyétképű informátorcsart legszívesebben felgyújtottam volna.Dutch a tipikus öntelt okoska, de jól állt neki. Willings.
A kis fiatal rendőrcsaj nagyon jól nézett ki, a belsős picsa se volt rossz.
SP OFFA hivatalos oldalon a videók nem elérhetők Mo.-n.
Utálom az ilyet, sajnos egyre gyakrabban találkozok az only us dologgal...
-
adalbert1
veterán
válasz
Benibacsi #84 üzenetére
Már majdnem 10k ember szavazott, de az hogy még soha nem is hallottak róla még mindig 57%-on áll... Mondjuk én meg a Heroes-t meg a Pb-et nem nézem, szóval.
Amúgy a sorozatjunkie is elmehet a p*cs@ba, ha jól látom egy sort se írtak az évad és sorozatzáró részről...SPOILER
Hát azért Batman jó értelembe véve Dark Knight, még Mackey azért ennél durvább jóval.
Persze a Strike Team többi tagját se kell félteni ha valami illegális dologról volt szó, de ő torony magasan túltett mindenkin. Lehet hogy egyszer össze kellene számolni, hogy hányszor lépte túl a törvényes kereteket 7 évad alatt. -
Benibacsi
csendes tag
válasz
adalbert1 #83 üzenetére
Igen, tenyleg erdekes, raadasul egy olyan oldalon, ami kotodik a sorozatjunkie.hu-hoz.
Szerintem nagyon korrekt befejezest adtak, csak hianyozni fog az egesz sorozat...
Regen lattam mar ilyen jo zsarus sorozatot. Igaz, nemreg kapcsolodtam bele a nezesebe, de rogton megbabonazott, 1 het alatt lement 5 evad. Vik Meki meg nagy forma. :- ))S P O I L E R:
Lehet hogy az egyeni szabadsaga megmaradt, de ezen kivul mindent elvesztett.Igyis erkolcsileg labilis ember volt, sokszor vedte meg a csaladjat, baratait erkolcstelenul, de megis ott lebegett folotte a rendori gloria.
Igazi "Dark Knight". -
adalbert1
veterán
SPOILER
Igen, a legnagyobb csavar már megvolt a 12. rész vége felé mikor elkezdte a szőke bigének sorolni amikre full immunity-t kap.
Claudette és Dutch eléggé elképedt, ugye itt minden lehetőségük kútba hullott hogy elkapják.Innen én is másra számítottam (mondjuk Shane lelövi v. valami ilyesmi).
De jól mondod, Vic-nek szvsz ez a legrosszabb büntetés amit kaphatott... Strike Team megszünt, a családja lelépett, ő meg kapott egy irodai melót az elkövetkezendő évekre.
Mondjuk Shanenek és családjának + Ronnienak nem ártott volna valami jobb véget kanyarítani a dolgoknak. Ugyan Ronnie is rengeteg disznóságban benne volt, úgy mint Lehm, de egyikük se volt olyan romlott mint Vic. Shane meg nagyon jól megfogalmazta ezt a búcsúlevelében...
SPOILER OFFEgyik oldalon van egy szavazás, hogy néztétek-e a The Shield-et.
8800 válaszolónak 57%-a még csak nem is hallott róla. -
PazsitZ
addikt
! Spoilergyanú !
Nem mondom, én is másra számítottam.
Többek között arra, hogy nagyobb csavar lesz az utolsó részben.
Ehhez képest viszonylag simán egy irányba haladtak a dolgok.
Én "elég" büntetésnek érzem, amit kapott. Bár bevallom megfordult a fejemben az utolsó másodpercek alatt, hogy használni is fogja a fegyverét.Az viszont kétségtelen, hogy az egyik kedvenc sorozatom.
-
dbius
veterán
!!! Spoiler !!!
Igen, igazat adok Neked abban, hogy sorozatbeli legfontosabb dolgaitól fosztották meg, a családjától, az utcától.
Viszont a többiekkel ellentétben a legeslegfontosabbat meghagyták: a személyes szabadságát...
Tény, hogy nem ilyen befejezést vártam, és egy kis hiányérzetem van, hogy nem fosztották meg őt is a személyes szabadságától.
Egy dolog biztos, azt hiszem azért tanulságos sorozat volt
-
PazsitZ
addikt
Hát összességében nekem is a 12es rész ütött leginkább.
Nem pedig az utolsó.(egyébként úgy rémlik, azt hallottam, hogy az író az utolsó rész forgatásán nem vett részt. - írósztrájk
Ez nem tudom mennyire nyomja rá a bélyegét)
! Spoiler !
tény: az eddigi legfontosabb Vic-nek mindig a család volt. Úgy a team, mint a felsége és a gyerekei.
Na most a helyzet úgy alakult, hogy a barátját cserbenhagyta, a felesége és gyerekei elhagyták, a lételeme pedig, az utca is ki lett iktatva.
Tehát számára ilyen szinten ez volt a legfenyegetőbb.
Ez neki súlyosabb büntetés, mintha meghalt volna vagy bebörtönzik. Teljesen magára maradt.
a korábbi teoriámból (ami nagyon nem jött be) :
"A csapat/család mindenekelőtt "szabállyal" szemben ez lenne igazán kontrasztos"
dolog szerintem érvényesül.
Szerintem ezt akarta sugallni. -
dbius
veterán
válasz
adalbert1 #78 üzenetére
Hát, fogalmazhatunk úgy, hogy érdekes befejezés...
Bár én inkább azt mondanám, hogy sz@r....
---- !!! SPOILER !!! ----
Az én szemszögömből azt látom, hogy azt sugallja, hogy csinálj bármit, a fejesek megússzák... Vic, mint a csapat feje megúszta egy kis irodai melóval - leszámítva,hogy bukta a családot és a kollegáit -, akik meg vele dolgoztak, elhasaltak elég csúnyán...
Végülis a való világban is ezt tapasztaljuk, de valahogy inkább éreztem volna jogosnak és jobb/méltányosabb befejezésnek, hogy Vic is bűnhődjön a sok szarság miatt, amit mindannyian elkövettek az évadok során...
Mindezt leszámítva egyébként az eddigi egyik legjobb sorozat volt, ami a témával foglalkozott!
-
dbius
veterán
Hát elég rendesen belebonyolódnak a történetbe.... Nem tudom mi lesz a vége, de kiváncsian várom, az biztos...
-
adalbert1
veterán
Fúúúú, ez egyre érdekesebb...
Egyre inkább várom a jövő heti befejező részt. -
PazsitZ
addikt
Nah, hát több-kevesebb lemaradással én is nézem az új évadot.
Nem rossz, de talán túlzottan is többet várok. Kíváncsi vagyok a végkifejlettre, merre terelik a dolgot, és bízok benne, hogy lesznek még csavarok az évad végéig.
Még csak az 5. résznél tartok.Spolier veszély
Hát nem tudom, én valahogy nem bízok ebben a csajban, annak ellenére, hogy Vic megnyílt neki.Teória: Érdekes utalás lehet a végkifejletre, ez a Shane-Ronnie beszélgetés.
Azon se lepődnék meg ha valahogy úgy alakulna hogy ők húzzák le valahogy Vic-et, mert úgymond túl messzire megy.
A csapat/család mindenekelőtt "szabállyal" szemben ez lenne igazán kontrasztos -
adalbert1
veterán
Hmmm, érdekes a 706 is... Kíváncsi vagyok hogy ezután milyen fordulatot vesz a történet, és hogy mi lesz a lezárása végül...
-
adalbert1
veterán
Ahhh, kint lehetne már a s7e05... A 4 vége után erősen kíváncsi vagyok mi lesz a részben.
-
adalbert1
veterán
Az évadnyitó részről többet egyelőre nem is akarok írni azon kívül, hogy szerintem jól sikerült.
-
PazsitZ
addikt
Bizony!
Shield. S7 - Szeptember 2.
Már csak 4 nap.
Aki még nem látta, annak ajánlom figyelmébe a 2. linket:[link] -
adalbert1
veterán
válasz
Mrs. Lovett #64 üzenetére
-
Mrs. Lovett
tag
Már csak pár nap!
-
dbius
veterán
Kevesebb, mint egy hónap
hú de várom már...
-
PazsitZ
addikt
-
dbius
veterán
7. évadról tudtok valamit?
Szerk.: most olvasom az előző hsz-t, megvan
thx
-
PazsitZ
addikt
[link]
befejező évad kezdési időpontja: szeptember 2videó előzetesek, interjúk Billings nagyon üt abban szemüvegben
-
adalbert1
veterán
válasz
Mrs. Lovett #57 üzenetére
Jó nektek
. Én biztos nem tudtam volna várni másra néha, főleg mikor nagyon bele voltam merülve a sorozatba...
Sok az a 3 hónap, azon gondolkoztam, hogy addig meg kellene nézni valami mást is, az időbe beleférne, viszont attól félek, hogy ilyen pörgős, ennyi feszültséget tartalmazó sorozatot nem igen találok + nagyon sok jobb sorozatot végignéztem az utóbbi 1-2 évben ( Sopranos, Rém Rendes Család, Dexter, Seinfeld, Californication, Weeds, Skins). Valaki ajánlhatna valami jót.
-
adalbert1
veterán
Végre valami jó hír, akkor már kevesebb mint 3 hónap!
szerk.:
Kaics : egyszer hagyom ki a Spoiler-t a post elejéről... Persze igazad van.
Viszont ahogy elnézem szinte csak olyanok vagyunk itt a topicban akik már minden részt láttak, nagyjából ugyanaz a 4-5 ember beszélget... -
PazsitZ
addikt
[link] A The Shield utolsó évad startja: szeptember 2-a.
-
Kaics
aktív tag
válasz
adalbert1 #49 üzenetére
Ronnie és Lemansky is jó karakterek, de többször kiderül, hogy nem átlagos kis sorozatról van itt szó.
A legkiszámíthatatlanabb fordulatokkal van megtűzdelve, amikre az életben nem gondolnánk. Tanúja lehetünk, hogy alakul a barátság a két főszereplő között. Ennek a "kapcsolatnak" a finom ábrázolására használja a rendező e másik két karaktert. Nekik ez a feladatuk. Így lesz teljes az egész, annak ellenére, hogy lehetne külön sorozatot indítani róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest