- Fórumok
- PC játékok
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- (kiemelt téma)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem neked szólt konkrétan, inkább költői kérdés volt, meg valahol reménykedtem hátha valaki majd válaszol rá.

-
törölt tag
Végre rájöttem, hogy milyen egyszerű moddolni és hogyan tudom működésre bírni.

Most viszont elbizontyalanítottál, hogy kezdjek bele negyedszerre is a modokkal, vagy várjak kicsit és majd az új verzió jobb / szebb / színesebb / szagosabb lesz?
-
pokers
senior tag
Igen, ezen én is csodálkoztam, miért volt annyira hájpolva az a játék. Én nem tudtam vele 1 óránál többet játszani...
-
pokers
senior tag
Ezzel szerintem véglegesítették, hogy 2-3 éven belül nem jön új Elder Scroll rész

Arról nem beszélve, hogy ennél sokkal szebb grafikai modokat lehet találni a nexuson pc-hez.
Persze a konzolosoknak ez is jobb, mint a semmi. -
The IT guy
tag
IceAkos-t próbáltam, de sajnos PayPalja nincsen, nekem meg mire átutalom CSOB bankból OTP-re, szinte nem is érné meg megvenni. Magyar számlám meg szünetel. Azóta találtam egy lengyelek által üzemeltetett oldalt, ahol óccóért vannak dolgok, de ezt a már megvásárolt 1800 MS pontot azért nem dobom ki. Elvileg a Microsoftnak még ma estig kell írnia, meglátjuk, hogy mi lesz. De köszi a tippet!!
-
The IT guy
tag
Sajnos még nem sikerült letesztelnem a harmadik kieget, most éppen szívok a XBOX Live-val..

A lényeg az, hogy Csehországban élek, viszont magyar accountom van. Eddig működött az a dolog, hogy az egyik online áruházban vásárolgattam magamnak a Microsoft Pontokat elektronikus licenszként, és minden frankó volt. Aztán mit ad isten mit nem... a legutóbbi kódra a box azt írta nekem hogy Hiba történt a reg. során, próbálkozzon később. Na felvettem velük a kapcsolatot, elzavartak az online áruházhoz ahol vettem, azok meg vissza a microsofthoz.... végül egy 1-2 órás pingpongozás után sikerült találnom valami normális arcot a supportosok közül, aki jó fej volt és escalálta az ügyemet. Addig meg várok...

-
Klikodesh
senior tag
Jol jangzik a leiras, kar, hogy ezt is eltoltak pcre az MS adomanynak koszonhetoen.

-
Jorus
nagyúr
Ez két külön dolog.
Az egyik, amit említettem a Dawnguard DLC nélkül is szerepel a játékban, itt találsz róla infót. Ezek ilyen előnyök/hátrányok ugye, és a karakternél a Power-ek között jelennek meg, mint képességek, tehát nem a perk-fán. Ha fent van a Dawnguard, akkor ezek ugyanúgy megvannak, változatlanul, csak bejön pluszban a Vampire Lord képesség, és megjelenik a Vampire Perk-ök fája, ami akkor aktív, ha vámpír vagy, és akkor ugye lehet gyűjtögetni a pontokat. -
Jorus
nagyúr
Ugyanakkor, ha a vérszopód épp koplal, akkor a vámpirizmushoz kapcsolódó power-ek fejlődnek. Legalábbis egy ideig. Ezeket pedig normál (nem vámpír) módban is lehet használni.
-
The IT guy
tag
Lenne egy kérdésem hozzád! Ha a kiegészítőket a Skyrimhoz nem sorrendben vettem meg és raktam fel...
A szitu a következő volt nálam. Először a Heartfire-t vettem és telepítettem fel, aztán rá a Dragonbornt... és most utólag meg fogom venni ma a Marketplaceről a Dawnguardot.... nem fogja összeszekszualizálni a mentésemet a játék? -
Xerxész
őstag
Biztos hülye a kérdésem, de helyileg hol játszódik a Dragonborn?
Skyrim területén túl? -
The IT guy
tag
Köszi szépen a részletes leírást! Tegnap letöltöttem a live-ról, feltelepítettem...
SPOILER ALERT!!!: Egyből meg is támadt két genyó a városban, de én a suhival (kedvenc kétkezes pallosommal) megneveltem őket
Valamint a kovácsnál már láttam újféle dolgokat

-
The IT guy
tag
És milyen? Leszedted már? Felment normálisan?
Mennyi pontba kerül?
-
The IT guy
tag
Zsíííír!!!

-
szabod
senior tag
zseniális mind

-
keIdor
titán
Aldiun-on meg Harkon-on behaltam.

-
Varlaisaran
senior tag
Természetesen, semmi gond, véleményt cseréltünk
Igen, ez a hátránya hogy később lesz az "enyém" vagy virágboltossal tolja az ember, de kedvenckategóriás játéknál az főleg gáz. -
Varlaisaran
senior tag
Hát persze. Csóróság és ha szabad ilyet mondani "zsid*ság" is a részemről. Ha kiadják most 10+-ért, lesz az később mondjuk 3900 eztveddmeg-ben, vagy valami fapadban aztán annyi. Az meg hogy marketingre mennyit költöttek, egyáltalán nem érdekel, ami jó, az felhajtás nélkül is jó. Legyen az ő bajuk, meg azoké akik a marketingdömping hatására vásárolnak meg valamit - fizessék ki ők a marketingesek bérét, ne én. Összességében emiatt és egyéb okok miatt, melyeket nem kívánok részletezni a Skyrim esetében, és számomra 3-5eft közötti értéket képvisel az egész. Ez persze kizárólag az én meglátásom, nem kell osztani, csak kikívánkozott

-
genndy
addikt
Egyet kell értsek, mind a Ft/óra részével, mind azzal, hogy csórók vagyunk.
Egy Skyrimbe (vagy Obliba) az ember tényleg simán belepakol több száz órát, de maga a játék nem drágább mint egy másik újonnan megjelent (és a DLC-ket is idevehetjük, mert az is jön más játékhoz, hasonló árszinten). A filmeknél pedig még rosszabb az arány ha moziban nézed.
Tehát a Ft/játékóra mutató nagyon jó. Ettől függetlenül én is szívom a fogam ha ki kell adni azt a 10e vagy 12e Ft-ot újonnan a játékért (még ezért is, de másért is ugyanúgy).
Én jobbat nem tudok, mint kivárni a GOTY-t, és azt megvenni. Ha nagyon sajnálja rá a pénzt az ember, akkor azt is akciókor.
És akkor ne beszéljünk például olyanokról, mint például a Steamen most ingyenes Faerie Solitaire, amibe szintén benne van 15-20 óra simán. Akkor itt mennyi az arány? 0? Hiszen ingyen volt... -
Jorus
nagyúr
Nekem is túl "összetett" volt az NV. Nekem mondják meg, kerek perec, hogy kik a rosszak, akiket szét kell hentelni, ne politizáljunk, meg taktikázzunk itten.

-
mpierre
veterán
Ezt hallgatom az autóban már egy ideje.
Így hóesésben, havas tájon autózva, nagyon jó filing.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gitáros topic
- Trollok komolyan
- bambano: Bambanő háza tája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így hóesésben, havas tájon autózva, nagyon jó filing.