- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
s4hu|SyD^ #836 üzenetére
A botrányos az volt benne, amikor kiderült milyen egyszerű csalni és mennyire nulla védelem van a játékban. Ez is a zárt után/végén kapott visszhangot.
Emlékszem mikor dz-ben csapattárs kijött rejtekhelyről és láthatatlan volt. Ez mondjuk nem csalás, hanem bug volt, de attól még felettébb vicces volt “látni”. Ahogy utána azt is, mennyire nem tudtak mit csinálni a csalások ellen, mert a játék alapjaiban volt rossz. -
Brownage
tag
válasz
s4hu|SyD^ #836 üzenetére
Mondjuk én játszottam annyit, és élveztem annyira az első részt, hogy nekem nem volt kérdés az előrendelés
Sajnos alphát nem kaptam, de bétát legalább fogok
Csak már jöhetnének új infók. Reméltem, hogy karácsony környékén már jönnek valami új gameplay-el, vagy akármivel de marha nagy a csend még mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest