- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez sajnos úgy működik, hogy ráeresztik a népet a béták alkalmával és ott majd sokat fog ez változni, mert kismillió variáció van PC konfigurációkban és ha egy kicsit is megakad valakinél akinél nem nagyon kéne akkor mondjuk lefelezik valamelyik gyakran előforduló textúrát, visszavesznek az árnyékokból, kisebb felbontású tükröződés stb. Mivel minél nagyobb réteget szeretnének megfogni így jól kell, hogy fusson a legtöbb embernél.
Bár én is azt mondom, hogy a Div1 grafikája elég, viszont jó lett volna, ha valamit újítanak és nem csak átteszik egy másik évszakba. Nagyon szerettem azt a videót ahol prezentálták mit tud az engine Div1 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest