- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
UFO1
senior tag
-
-
Lathronos
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
Amire te gondolsz, leginkább rally autók és hotrod-ok esetében kéne hogy legyen, pontosan az általad említett megnövelt üzemanyag befecskendezésnek köszönhetően ami ugye a forgatónyomatékot emeli. Ebben a játékban nem fogsz találkozni ezzel a jelenséggel.
Ha ilyet akarsz, tudtommal csak a Colin McRae Rally sorozatban találkozhatsz vele. -
UFO1
senior tag
válasz
laskr99
üzenetére
Kipufogó tűz jópofa nem hallottam még így leírni, valószínű a nitro-ra (NOS) gondolsz.
HQ-ban a perkek-nél tudod aktiválni, hogy verseny kezdeténél is feltöltött legyen, ill. az erejét is tudod növelni. Érdemes beleolvasni az összefoglalóba.A billentyű beállításoknál keresd meg és tedd oda ahova neked tetszik. Arra már nem emlékszem jár e alapból vagy el kell e érni valamilyen szintet.
Más: Valaki nem tudja ugye a mobile mechanic eltűnt a mobilról akkor nem is lehet csak a garázsban javítani?

-
CJ4567
nagyúr
válasz
laskr99
üzenetére
20-as szinttől jön a performance, 30-tól raid, 40-től circuit. Nem minden autót lehet mindenné konvertálni, és 40-es szintű, bronz alkatrész amivel kapod a legnagyobb szintű autókat a tunerből, és 50-es szinttől van platinum alkatrész, 60 a maximum szint. 51-es szinttől már gyémánt bónusz is jár az alkatrészekre, ezek összevonják a bónuszokat, 60-as gyémánt alkatrész már mind az öt bónuszt tartalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Úgyhogy kellett egy átalakító.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De én tudok németül 

Azért már volt olyan amikor a gép miatt vesztettem el versenyt, de általában csak én tehetek róla, hogy vesztek.

Ha ilyet akarsz, tudtommal csak a Colin McRae Rally sorozatban találkozhatsz vele.
Igen játszik. Azért elég sokan vagyunk, vannak