Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #3350 üzenetére
Melissa Rauchnak kislánya született .
bLaCkDoGoNe: Már rendesen sajnálom Stuartot, mert szerintem ennyire szerencsétlen ember az életben nem létezik . Igazi vesztes .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem az S11E10 az évad eddigi leggyengébb része volt, ez most kimondottan rosszra sikerült imho.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
rétisün
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #3352 üzenetére
egyetértek, nem ez lett az évad legjobb epizódja
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Ventur@
senior tag
Nekem is fura volt most ez a részt. Kicsit mintha kezdeni minden széthullani.
Nem nagyon jött be, hogy Howard és Raj összekaptak. Én szerettem a párosukat és jó volt az az élcelődés is köztük mindig. Ha lenne meleg pár a sorozatban, tuti ők lennének azok . Viszont durva, hogy Sheldonék idáig jutottak. Az az ember fog megnősülni, aki még egy lepkétől is fél . Gyanítom, nincs már sok évad hátra. Nem tudom mennyire van bekérés, de szerintem még egy évad lehet, aztán kalap.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
elég nagy a kontraszt a múlt heti epizódhoz képest.
-
ToBeY
nagyúr
Nekem ez a rész nem adta,elég gyengécske lett sajnos...
ps: látom nem vagyok egyedül vele.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ilyen nagy egyetértés is régen volt.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
Nekem tetszett. Nem volt olyan, mint az előző, de azért rendben volt.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #3359 üzenetére
Na jó, de azért nézi mindenki. Ha annyira rossz lenne, nem lennénk itt...Aki él és nem boldog, az téved!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Eddig ez az évad szerintem felüdítően jó volt pl. az előzőhöz képest, ez a mostani rész ezért is volt meglepően semmilyen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ahhoz képest, hogy 11 éve megy a sorozat elég kevesen látogatják ezt a topikot.
⭐ Stella
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz radi8tor #3364 üzenetére
Kicsi, de barátságos közösség vagyunk!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bLaCkDoGoNe #3365 üzenetére
Az biztos, ahogyan az is hogy sokkal többen nézik rendszeresen a sorozatot.
Mi nyáron kezdtük el végig nézni az egészet.⭐ Stella
-
ToBeY
nagyúr
S11E11 szerintem rohadt jóra sikeredett
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bLaCkDoGoNe #3365 üzenetére
+1!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Egyszer volt "szerencsém" egy ilyen Karácsonyhoz, így ezt a részt nem tudtam most viccesnek találni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #3372 üzenetére
Sajnálom,de ez a rész számomra szórakoztató volt (persze az ételmérgezés szar lehet,főleg karácsonykor... )
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
vártam a feliratot az új részhez, mintha muszáj lenne, aztán most este esett le (miután megnéztem az imdb-n) hogy nem is volt új rész. 'kölcsönkértem' a múlt hetit, és totál meg voltam róla győződve, hogy ez volt most a héten.....
na mindegy, nézek stranger things-et, ide meg kellemest kívánok mindenkinek!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Holnap jön az új rész. Mármint magyar idő szerint holnapután.
⭐ Stella
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem volt rossz az új rész, de azért hanyatt nem dobtam magam tőle. Amy-t meg még mindig (és egyre jobban) utálom.
És jó lenne az is, ha Raj visszakapná a béna frizuráját, az sokkal viccesebb külsőt kölcsönzött neki, mint ez a mostani "most jöttem a zuhany alól" haj (ahogy Kunal Nayyar egyébként is viseli).
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #3378 üzenetére
Adom én is. Mondjuk nekem Amy-vel nincs bajom. Sok vizet nem zavar . Rajra jár a nagy +1. Vissza a régi frizurát.
Viszont nekem kifejezetten tetszett Sheldon gonoszkodás a
.termosztát-szabályzással Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
radi8tor
MODERÁTOR
A legnagyobb baj vele, hogy ilyen rövidek az epizódok. Egyesével nézve egy örökkévalóság mire jön a következő.
⭐ Stella
-
ToBeY
nagyúr
Nekem ez a rész most nem adta...Persze meglehetett nézni,de valami hiányzott nekem.
-
DS39
nagyúr
volt már jobb rész is, ez olyan közepes.
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz radi8tor #3380 üzenetére
A sitcomok rendszerint ezzel a 20 perc körüli hosszal operálnak.
-
ToBeY
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
11x12: részemről rendben volt ez a rész.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
No, senki nem néztem még meg a S11E13-at?
Egész jópofa rész volt,kicsit visszahozott a régi kockulásos/kísérletezős hangulatból valamit. "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
.Szaki.
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #3389 üzenetére
Sajnos még a 12-re sem volt időm.
-
ToBeY
nagyúr
Láttam,de nem hagyott bennem akkora nyomot,hogy beírjam - átlagos volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Voltak benne jó részek. Gondolom
várni kell a 24. részig...Sheldonék esküvőjére [ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
bLaCkDoGoNe
veterán
S11E14: elég felemásra sikerült rész volt, voltak benne jól sikerült poénok, amin felnevettem (ez nálam ritka), és borzalmasan rossz "faviccek" meg túlmagyarázott poénok is. Összességében egy 10/6-ot adnék neki.
-
ToBeY
nagyúr
Nah ez egy elég jó kis rész volt szerintem,volt hogy többször felvettem rajta
Egyébként Raj-nak mikor lett ilyen fancy haja a béna kocka haj helyett? -
leslieke
Jómunkásember
Tetszett az új rész.
-
leslieke
Jómunkásember
Young Sheldon S01-E2-3-4 jó-jó, de valahogy nem az igazi. Nincsenek igazán jó poénok benne.
-
Ventur@
senior tag
válasz leslieke #3398 üzenetére
Mikor megjelent az első rész, gondoltam megnézem. Fél óra után kikapcsoltam. Most pár hónap elteltével eljutottam nagy nehezen a 3. részig, de megint abbahagytam.
Ha néha Jim Parsons nem narrálna bele Sheldonként, meg nem mondanám, hogy ez róla szól. Simán lehetne akár csak Young Genius a sorozat címe. Nekem kifejezetten unalmas is az egész. Majd lehet adok még neki egy esélyt, de szerencsére beindult a sorozat dömping, így nem tartom fontosnak, hogy végignézzem .
-
DS39
nagyúr
Ez a rész is megvolt. (15.)
Átlagos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest