- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Már itt is az új rész.
-
rétisün
veterán
holnap végre új rész!
-
Petya25
őstag
Miért volt ekkora szünet a részek között?
Elvileg csak a jövő héten lesz folytatás. -
A film nézése közben fedeztem fel, hogy Leonard szerepelt a 89-es Karácsonyi vakáció c filmben, mint Russell 'Rusty' Griswold
[link]
-
fpeter07
veterán
A hősöknél is ezt olvastam, az utolsó évada volt egyébként az első, amit angolul néztem magyar felirattal. Sylar magyar hangja azért hiányzott. Nem tudom miért, de nem tetszik az angol nyelv. Német után majd valamikor szeretnék még világnyelvet is tanulni, de az angol nem szimpatikus. Könyvet szeretek olvasni, feliratot nem. Elvonja félig a figyelmemet.
-
rétisün
veterán
addig is, amíg lesz végre új epizód.....
-
rétisün
veterán
mintha a sorozatjunkie-n említették volna, hogy valami ünnepek voltak amcsiban, azért nem volt pár sorozatnak új része a múlt héten.
amikor elkezdődött az új évad, én is nekiálltam darálni az egészet az elejétől. a régebbi évadokban is voltak gyengébb részek, ez az új évad se rosszabb sztem, mint a korábbiak.
(#232) koxx: ajjaj, az még nagyon messze van. nem baj, van még a régi évadokból.
-
Petya25
őstag
Éjjel letoltam az uccsó pár részt.
Jó a vonal, jók a poénok, hozza a Big Bang szintet. -
csabám
addikt
válasz
concret_hp #227 üzenetére
Az első három éved a legnagyobb
A többi is nézhető természetesen, de nem olyan színvonalú mint az első három szvsz.
-
joey04
titán
Erős kezdés volt szerintem. Kicsit hullámzó volt az előző évadban a színvonal, de ez most eddig hibátlan.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #223 üzenetére
Jó hát előre én is tudtam mikor kezdődik... De csak ekörül forog a fejem. Sőt. Aznapra, gondoltam, hogy belökhetett volna valaki egy hszt
Alig várom, hogy megnézzem
-
A fene egyen meg titeket, hát nem szóltok, hogy már van két rész is?
S05E01 and E02 are out!
-
joey04
titán
Season 5 Big Bang Theory premiere date announced! The new season kicks off Thursday, September 22 with 2 back-to-back episodes on CBS!
-
RedWing
aktív tag
Hatalmas volt az évadzáró!
Egy dolog vigasztal, hogy már le van rendelve az 5-6-7. évad! -
concret_hp
addikt
uccsó pár rész nagyon ütős volt az évadból
jöhetne már az új
-
ben11
őstag
Kedvenc sorozat, na jó kedvenc komédiám, természetesen angolul, a szinkron borzalom. Sokáig volt harc a How i met-tel, de az nagyon leült és fárasztó lett, ez viszont mindig üt. Sheldon karaktere egyszerűen kimeríthetetlen. Kár hogy vége az évadnak.
-
-
fpeter07
veterán
Tényleg, hol is tartanak már az angol részek? 4. évad?
-
Petya25
őstag
Hű mekkora volt a 22-es rész mikor Raj vetkőzik.
Nagyon ütött. -
lorcsi
veterán
valamiért azt hittem vége az évadnak, szerencsére észrevettem a 12-13 részeket
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok! Esetleg tudtok feliratot a 13. részhez? Párom miatt lenne fontos, ő annélkül nem nézi meg én pedig koplalhatok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Acer notebook topic
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- LEGO klub
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest