- Fórumok
- Monitorok
- Tft monitoron, hogy mennek a gammák...(válaszidő)
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
cspety
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Aha.:)
A személyes tapasztalataimról majd beszámolok..:) -
J.J. András
őstag
megnyugtatásul.....én minden egyes szavadat értettem......-legalábbis azt hiszem !:D (-mondta a kezdő pszihiáter ....)
amúgy ezen a TFTn én is sokat gondolkoztam, de egyértelműen nem győzött meg egy cikk sem arrról, vagy leírás, hogy milyen játék alatt....
-mondjuk 16ms válaszidővel vannak Samsung TFTk, azért egy olyat megnéznék működés közben-
csőváz -
_Volkovy_
nagyúr
Hm?:)
Úgy látszik ma délután képtelen vagyok olyat írni,aminek a lényegét rajtam kívül más is érti.:D -
UNQL.Charlie
tag
jajj ezt nem ide akartam irni, figyelek a reszletekre :DD
-
_Volkovy_
nagyúr
-
cspety
tag
Hol olvastad, hogy azt írtam hogy ez a jó???
Nekem megfelelő, de én nem is játszom sokat. -
UNQL.Charlie
tag
-
cspety
tag
Bocsi, szerintem nem estem Neked hasonlóan írtam mint te, na de nézzük ami fontos: tény hogy vannak olyan tft-k amelyek nem alkalmasak játékokra, ide főleg a gagyibb gyártókat sorolom, but!!! vannak nagyon jó tft-k is. Én elismerem, h a crt-n az egyes fps-s jákékok előfordul h jobban mennek, de én meg vagyok elégedve a monitorommal ami egy belinea 101725-ös.
-
_Volkovy_
nagyúr
Meg a másik ember szellemi színvonaláról is elárul egy-két dolgot..:D
-
UNQL.Charlie
tag
amugy igen csak sokat elarul ez a kijelentes, neked a masik is jo lesz:))
Itt erzodik, hogy nekem ilyen van ez a jo es punktum:) -
UNQL.Charlie
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
cspety
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
cspety
tag
TFT-n is nagyon jól mennek a játékok. Nekem 17-esem van, de semmi gond egyik játéknál sem tapasztaltam negatívumokat, én nem vettem észre utánhúzást, v egyéb nemkívánatos dolgot. Vegyél TFT!!!
-
XeeN
senior tag
Örülj neki. A mai napig úgy gondoltam, hogy csak nekem túl nagyok az elvárásaim, de egy régi barátom megnyugtatott, miszerint TFT-n ''szarabb'' játszani mint crt-n. Ő is hozzászokott a 100 Hz/100 fpshez és nem tudja megszokni az 50-60-at. Én is így jártam és szerintem sokan mások is, csak nem merik kimondani a véleményüket, mert félnek a visszhangjától. Végülis hogyan nézne ki: Van egy istencsászár XY 17''-os 16ms-os TFTm, de nem igazán alkalmas játékra annak ellenére, amit a neten olvastam róla. :(
Ui: Nem áll szándékomban vitát szítani, de ezt a tft dolgot én egy kicsit elkapkodottnak tartom. Úgy hiszem most az a gizda, akinek TFT-je van. -
wildrain
addikt
-
nygma
addikt
-
XeeN
senior tag
-
Zsiba
senior tag
-
Zsiba
senior tag
-
freya
aktív tag
gammák, válaszidő, mi van? :)
-
tom7777
csendes tag
Hi! Az az én nagy kérdésem, hogy a TFT monitorokra tényleg igaz-e, hogy játékra nem igen alkalmasak a válaszidő miatt..............?:(
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- Tft monitoron, hogy mennek a gammák...(válaszidő)
- (téma lezárva)
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest