- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rekviem egy korszakhoz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GTA V - Egy amerikai tragédia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Én a 200 órát nagyon kevésnek találom. Én konkrétan a Photoshopba 1200 órát öltem, mire úgy éreztem, magabiztosan kezelem, és tutorial nélkül is meg tudok oldani komplex feladatokat vele. Az Illustratort évekkel később kezdtem, és a mai napig nem vagyok benne olyan magabiztos, mint a Photoshopban, bár szinte mindent meg tudok vele csinálni, amire szükség van, azért elég sokat kell bogarászni a menüben, míg Ps-ben nem is tudom, mikor nyitottam ki utoljára. Minden megy fejből, gyorsbillentyűkkel. Illustratorban meg van olyan mostoha eszköz, aminek a használatától nagyon ódzkodom.
InDesign-hoz még nem is volt szerencsém, de gondolom, az előkészítési feladat Ps+Ai kombóban történik, az ID rakja össze a képeket a nagy mennyiségű szöveggel, mondjuk egy folyóiratban, magazinban.
A 3D-hez meg olyan kevés közöm van, hogy el nem mondhatom. Ebbe is beleütöttem az orrom, de a szöveg extrudálásánál és fények elhelyezésénél soha nem jutottam tovább se Blenderben, sem Maxban.
Én azt mondom, hogy 200 óráért nem érdemes semennyi pénzt sem kiadni, mert ez kéthavi fizetés, és az ismereteket éppen csak hogy súrolja. Adja neked a barátnőd annak a pénznek a felét, és te majd megtanítod sokkal nagyobb óraszámban, plusz el is szórakoztatod mással, ha már nagyon unjátok a tanulást.
Vizsgát meg bármikor tehet ezekből, de elsősorban évekig kell tanulni ennyi mindent, hogy egyáltalán számba vegyék egy munkafelvétel során.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
- Nintendo Switch játékok
- Újszerű ASUS TUF Magyar Gamer Laptop 15.6"FHD 120Hz Ryzen 5 16GB DDR4 240GB SSD RX 560X 4GB GDDR5
- 15,4" Apple MacBook Pro Retina MID 2015 eladó! 2,5 GHz Core i7, 16GB RAM, 500 GB SSD szép állapot!
- Oral B IO series 9
- Nintendo Switch Oled Zelda Limited Edition + Pro Controller+ajándék játék+játékok (árak a leírásban)