Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Mostmár teljes a káosz a fejemben. ^^
Szóval játékra vagy zenehalgatásra kell?
Ha játékra, akkor az alaplapi is tökéletesen megfelelő szvsz, én a Soundstorm után ALC 650, majd ALC880 és 883 hangkeltős deszkákról hajtottam az Altec Lansing hangfalakat, amik 4(.1)-ben mentek, és játékok alatt soha nem volt semmi problémám egyikkel sem.
Ha audiofill vagy, és sztereo erősítőt kötsz rá, az más tészta, de akkor is ott a lehetőség, hogy játékok alól megy az alaplapi, zenehalgatásra meg valami komolyabb hangkeltő.
Őszintén szólva azonban e téren én kissé elveszett gyerek vagyok, mert nem tartozom az idült audiofillek közé.
[Szerkesztve] -
Cifu
félisten
XP alatt próbálgattam, CS:S, HL2:Ep1, TDU, WoW. Működött minden, a tárhangzással sem volt gond (nem mondom, hogy egy komolyabb X-Fi egy jó 7.1-es hangfalszettel nem tud jobb térhangzást nyújtani egy EAX 4.0-ás játékkal, mert tud, de itt ugye számomra az optikai kimeneten való térhangzás számított).
Nekem az a problémám, hogy átáltam már a Vistára, de ez alá meg nincs rendes Dolby Digital Live támogatású driver. Igen, be lehet kapcsolni a terratec honlapján lévő béta driverben elvileg, de továbbra is PCM sztereo hangot küld ki, ráadásul csak 96Khz-es mintavételezéssel, miközben az alaplapi 192Khz-en is tudja ugyanezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi