Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
nem tudom hallottal-e rola, de a jatekoknal nem fog 5.1 6.1 7.1-ben szolni, ha digitalis jelatvitel van a gep es az erosito kozott, mert a directx nem tudja ezt, csak analog mondom tudja generalni a dolby hangzast
Nem tudom hallottál róla, de EZ NEM IGAZ! Illetve igaz, a legtöbb hangkártyára, beleértve az X-Fi-t! A Dolby Digital Live és a DTS Connect pont erre szolgál, vagyis a hangkártya által kinyomott hangot, legyen az sima zene, A3D, D3D vagy EAX szépen lekeveri Dolby Digitalba. Márpedig a DDL benne figyel az Aureon 7.1 PCI-ben, az első hozzászólásom fele erről szólt!
DDL @ Dolby.com: [link]
Now you can finally hook up your PC directly to Dolby® Digital-supported amplifiers and digital speaker systems, because the Aureon 7.1 PCI encodes every audio signal – in real time – into a 5.1 Dolby® Digital bitstream and sends it to your hi-fi system.
Idézet a Terratec Aureon 7.1PCI termékismertőről @ Terratec.com: [link] -
Anubis_9
addikt
Hát ezt sem tudtam...
De mindegy, mint említettem, keveset játszom.
Amúgy innen rendelném:
[link]
De itt az előd képe van linkelve. (Aureon 7.1 Space) Most akkor szerintetek amit a E-DIGITAL forgalmaz, az az új, vagy a Space
Szerintem az új, a Terratec aureon 7.1 pci, csak rossz kép van beillesztve.
Új hozzászólás Aktív témák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÚJ Cooler Master MM712 RGB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse (Csak kábel) Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mindegy, mint említettem, keveset játszom.