Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
Sziasztok! Rendeltem a Temuról egy tabletet, kifizettem, másnap jelzett a Temu, hogy DHL-el küldik és majd frissítik az állapotot, ha a futár felvette a csomagot(elvileg egy Francia cégtől jönne 3-6munkanap a szállítás) . Viszont másnap írt a cég, hogy megsérült a cucc, így nem tudja küldeni, törörjem a megrendelést, hogy tudja a lóvét visszafizetni! Viszont nincs(vagy nem találtam) semmi opció rá a Temu-n ilyen esetre(mert olyan állapotban van mintha feladták volna) , mert vagy leigazolom, hogy megjött a cucc(ami nem igaz) és visszaküldeném(de nincs mit). Mondtam az eladónak, hogy küldjön akkor másik színűt belőle, erre azt válaszolta, hogy az "Hello, I'm very sorry, because the event is over. If you want it, you can place an order again. We will ship it to you after we see it." Ez nagyszerű, de nehogymár kifizessek egy másikat és azt majd küldik.... Merre lehet a Temunál ezt megreklamálni, mert ezzel az eladóval nem boldogulok... Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest