Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
Sziasztok! Rendeltem a Temuról egy tabletet, kifizettem, másnap jelzett a Temu, hogy DHL-el küldik és majd frissítik az állapotot, ha a futár felvette a csomagot(elvileg egy Francia cégtől jönne 3-6munkanap a szállítás) . Viszont másnap írt a cég, hogy megsérült a cucc, így nem tudja küldeni, törörjem a megrendelést, hogy tudja a lóvét visszafizetni! Viszont nincs(vagy nem találtam) semmi opció rá a Temu-n ilyen esetre(mert olyan állapotban van mintha feladták volna) , mert vagy leigazolom, hogy megjött a cucc(ami nem igaz) és visszaküldeném(de nincs mit). Mondtam az eladónak, hogy küldjön akkor másik színűt belőle, erre azt válaszolta, hogy az "Hello, I'm very sorry, because the event is over. If you want it, you can place an order again. We will ship it to you after we see it." Ez nagyszerű, de nehogymár kifizessek egy másikat és azt majd küldik.... Merre lehet a Temunál ezt megreklamálni, mert ezzel az eladóval nem boldogulok... Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest