- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Ezt a hátteret keresem, ha valaki ismeri akkor légyszi linkelje be.
Köszi!"nincs rá lezsóidő"
-
sssz
őstag
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
hedine
csendes tag
Sziasztok!
White Hero for GDE ez nix meg valakinek?
-
fux82
tag
Valaki segítene nekem spb mobil shell 3d-vel kapcsolatban? Várom a privátot... Köszi
-
Kombat
őstag
-
addikt
Hali!
Tudnál nekem segítteni,hogy ami neked kinnt van esemény widget,SMS,MAIL,hívás,hogy tudnám megcsinálni?Mert megszereztem a widget locker progit,de az Istennek nem jövök rá,hogy tudnám kirakni ezeket.Nagyon megköszönném a segítséget!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Z0C!
őstag
Motorola Defy - 2.3.4 CM7
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
Lockscreen:
widgetlocker-ben eltüntethetnéd az értesítési sávot, és a WL ikonját.
a fekete betük nem nagyon láthatóan napsütésben, legalábbbis szerintem.Mainscreen:
időjárás, sztem ez így sok. 1 ikon elég lenne.
akksi felesleges mert a lockscreenen rajta van.de amúgy tetszetős
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
B.Ricsike
őstag
Hát szerintem tanácsot ilyen tekintetben senki nem fog adni, mert te tudod neked mi a szép, vagy mi tetszik, vagy mit szeretnél.
Ha van konkrét elképzelésed, akkor azt ha leírod, abban biztos tudnak segíteni, illetve ha megnézegeted az ebben a fórumban lévő screen-eket, akkor azokból rengeteg ötletet tudsz meríteni.
-
sagit
veterán
-
sunahunter
senior tag
Blade
-
twine
veterán
Dupla
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz baandii #1869 üzenetére
ikonból (kép) szöveges ikont könnyen csinálhatsz, pl a texticon creator for adw, vagy a simple text vagy text2icon.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
gyuszmó
őstag
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
Galaxy 3
[ Szerkesztve ]
-
hedine
csendes tag
nix meg valakinek a white hero gde theme? :-) vagy van egy mangas is azis jo lenne vagy akármilyen? :-D
-
hedine
csendes tag
sziasztok!
nem tudja valaki,h mért nem hiszi el a market, h müxik a telón a gde?? van egy téma hozzá,amit nagyon szeriznék,de nem kompatibilisnek irja eza zöld. na?
-
sssz
őstag
válasz Illusion1010 #1861 üzenetére
ebben szerintem van ilyen.
-
sssz
őstag
válasz Daniel Alves #1859 üzenetére
rengeteg féle módon skinezhető
-
5150head
senior tag
Konkrétan azt szeretném, hogy van a Desktop vizualizer, amivel win7es widgeteket lehet csinálni. De mivel ezeknek az ikonoknak változik a felbontása kijelzőként ezért nem tudom pontosan belőni az én telcsim felbontására a képeket amit be szeretnék rakni widgetként. Kilógnak, pixelesek stb. tehát rossz a felbontásuk. Az én telcsimnek 320x480as a felbontása, és az ADW launchert úgy állítottam be, h a taskbar ne látszódjon. Így kavarodik az ikonok felbontása is.
Taskbar-al megvan az ikonok mérete (3x1, 2x1, stb) a 320x480as felbontásra, de Taskbar nélkül nincsenek meg ezek és nem találtam sehol se, így pontosan nem tudom belőni őket, és ezek az adatok kellenének nekem. Érthetőbben nem tudom leírni -
Avainer
csendes tag
a lock screenre, hogy lehet pakolni dolgokat?
és oldalra hogykell menüsort pakolni? mint pl ennél:
-
Lasy
veterán
Jelenlegi kinézetem Xperia X8 telefonon
Amiket felhasználtam hozzá:
- Widget lockers
- Facebook app kicsit átalakítva
- Lgcamera
- Honeycomb zenelejátszó
- Launcherpro hun
- 9s-weather
- névnap app
- froyobread v011 rom[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
OnIces
tag
válasz gyuszmó #1844 üzenetére
Sweeter Home
Minden, amit akarsz és ahogyan akarod...
pl.: widgetek egymásra rakása (nem tudom, melyik tudja ezt?), "kapcsoló" hozzárendelése bármihez és sok más egyénien testreszabható megjelenés ...csak a fantáziád szab(hat) határt!pl:
HeroClock+ExtDate+WeatherForecast widget egymáson:...ha segítség kellene az "ismerkedéshez", szívesen segítek. (azért kicsit bele kell mélyedni, hogy elboldogulj vele DE MEGÉRI!!!)
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
5150head
senior tag
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
A wines ikonok méretei 320x480-ra is megvan valakinek TASKBAR NÉLKÜL???? Megtaláltam itt a Tb-set, de nekem anélküli méretek kellenének erre a felbontásra!
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz gyuszmó #1844 üzenetére
hát ha ilyen jellegűek jönnek be neked akkor : pandahome, openhome, miui launcher
ha a win7es stíéus is, akkor launcher 7
na végre rászántam magam a screenshot-okra
adw ex (gala s theme)
pure news widget
whiteboard (todo widget)
Text ikon creator for adw[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Go launcher ex
Lp Sensei Ui
TwLauncher
adw exEzeken kívül,milyen home-ot érdemes kipróbálni?
[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
Samsung Galaxy S Froyo téma, saját szerkesztésű ikonokkal, 5lockscreen-nel...
JS8 és JSD ROM-okon kifogástalanul működik.
Letölthető két eltérő térerőkijelzéssel (a picasa-s linken látható mindkettőből)normál térerő jelzéssel:
Queensryche térerő jelzéssel:
néhány kép (több az aláírásban szereplő linken) :
A puzzle unlock "kezelőgombja" nem látható -de ott van az-. Nyitása a szokásos módon történik (balról jobbra húzva az újjunkat a megfelelő magasságban):
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
sssz
őstag
a launcher pro tutira nem.
ha olyan widgeteket raktál ki amik folyamatos frissítést igényelnek akkor azok szívhatják az akksit.
a typoclockot nem ismerem. de próbáld ki, hogy felrakod a launcherprot, de csak azt pluszba és megnézed szívja e az akksit, aztán mindig eggyel többet raksz fel és figyelsz. ki fog derülni mi szívta le.
-
flaki
csendes tag
Sziasztok,
az új xperia arc-omra felraktam egy launcher pro-t, vmilyen typoclock-ot, meg jónéhány extended controls widget-et.
A gond az, hogy vmi rettentően zabálta az akksit ezek közül (még repülő módban is, kikapcsolt képernyővel is), mert tegnap leszedtem őket, csak a gyári dolgok mennek most és így sokkal-sokkal tovább bírja az akksija.
Van tippetek hogy melyik lehet, és miért? Más telefonokon is probléma ez? -
sssz
őstag
válasz Avainer #1838 üzenetére
Ez nagyon jól néz ki
Az enyém is hasonló minimalistic stílusú. Ha nem leszek ennyire lusta felrakok majd képet róla
[ Szerkesztve ]
-
Avainer
csendes tag
am feltöltöttem néhány képet (nemmindegyiknek jó a mérete), szal akinek kell belőle vmi az nyugodtan töltögesse xD
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1833 üzenetére
hát igazán nincs mit
amugy a telefon saját topicjában próbáltad már feltenni ezt a kérdést? lehet ott kapásból tudnak válaszolni.
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1831 üzenetére
érdekes. nekem bejön így más is, mondjuk nekem Desire-em van, de attól még az android 2.2 elvileg ugyanazokkal az alapokkal rendelkezik.
gondolkodom mi lehet a gond.
de majd jönnek mások is hátha ők okosabbak lesznekszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1829 üzenetére
akkor egyelőre nem tudom mi lehet a gond. de arra gondoltam, hogy ha talán felraksz olyan appot ami képszerkesztéshez jó, akkor elvileg mikor kiválasztod hogy háttérkép, utána meg fogja kérdezni hogy melyik képszerkesztővel akarod megnézni azt a képet. (na ez most megint bonyolultan írtam le) pl. ilyen editor a PictureEditor vagy a PicsIn Photo Studio.
Ezek ingyenesek...hátha
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1827 üzenetére
próbáld meg (bár valószínűleg nem sokat jelent) hogy előbb megnyitod a gallery-t, ott kiválasztod a képet és ott nyomsz menüt vagy valamit és ott elvileg valahol fel kell ajánlania hogy beállítás valamiként, háttérképet kiválasztod.
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1824 üzenetére
akkor nem a launcher lesz hanem valami más.
mindjárt nézek valami olyan appot, ami képes háttérképet beállítani mindentől függetlenül.
szerk:
amugy hogyan álítod be a háttérképet? mármint mi a menete? honnan választod ki és mire böksz?
[ Szerkesztve ]
-
Avainer
csendes tag
gondolom az a probléma, hogy ugye több képernyő van, és azokat osztaná szét a háttérképen amit beállítottam, hogy mindegyikre jusson valami... demár aztiskikapcsoltam, csak hogy egy legyen =/ valahol tuti belehet állítani, csak nemtom hol =/
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1819 üzenetére
érdekes, nekem ilyen nincsen. nem lehet hogy ez nem a laucheren múlik, hanem amikor háttérképet választasz akkor a telefon saját galleryje jön elő és a levágáshoz is azt használja?
próbáltad már valamilyen másik app-al ami háttérkép beillesztésre való?
milyen a telefonod? biztos hogy az ahhoz passzoló felbontású képet szeretnéd berakni? akkor lesz pixeles ha nem jó. viszont ha egy adott képből csak egy részletet akarsz kirakni akkor annak baromi jó felbontással kell rendelkeznie hogy kis rész kivágása ne legyen pixeles.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz Avainer #1817 üzenetére
mi az hogy "széthúzza"? úgy érted, hogy egy fektetett téglalap, aminek minden egyes homescreenen látszik egy része ahogy görgeted? (elég hülyén írtam le, de remélem érthető)
-
Avainer
csendes tag
üdv, nemtudjátok mitől van az, hogy a Launcher Pro széthúzza a háttérképet? kikapcsoltam a scrolling-ot, a kiválasztásnál a téglalapot széthúztam, már 1 képernyőre állítottam, hátha attól jobblesz, de ugyanúgy széthúzza =/ mindegy milyen képet rakok be neki...
-
sssz
őstag
válasz gyuszmó #1813 üzenetére
sokkal személyreszabhatóbb, több beállítási lehetőség és szerintem gördülékenyebb mint pl. a go ex. a launcherpro plus is nagyon jó, de úgy emlékszem kevesebb beállítási lehetőség van benne.
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Most próbálok ki több home felületet,hogy megtaláljam ami bejön:
Ezek vannak fent
Go launcher ex
Lp Sensei Ui
TwLauncherNincs viszonyítási alapom,mit ajánlotok még ami jó vagy jobb mint ezek?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Róla mit lehet tudni?
-
|AP|
veterán
Tovább egyszerűsödött:
Lock screen:
Home:
[ Szerkesztve ]
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
morfondőr
őstag
-
T.Timi
csendes tag
Nem tudjátok, hogy mi ez az időjárás widget ill. a mellette lévő sáv?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA