- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgbrfv
tag
válasz
fikifiki16 #1482 üzenetére
Megint a vevő a hibás, mert Magyarország legnagyobb telekomcége nem képes egy működő webshopot összehozni?
A vevő a hibás, mert megrendel valamit, aztán nem küldik ki?
Olyan mintha a tescónál a biztonsági őr kipakolna a kosaradból, mondván nem vagy jogosult megvenni az akciós sajtos kiflit.Ráadásul jó ideig még a dolgozói vásárt sem írták ki, simán hibára futott a link. Ha zavarja a tré-mobilt a sok reklamáló, akkor miért követnek el ilyen hibákat?
Inkább az a tipikusan magyar hozzáállás, hogy a vevő a hülye. De ezt mondhatnánk inkább a szocializmusban szocializálódott ember mintaképének, aki inkább nem reklamált, mert a boltos volt a király.
-
updog
őstag
válasz
"U.i.: tipikus magyar hozzáállás..." mindamellett hogy én is sajnálom hogy ki lett rakva a szűrünk, mert én is újítottam volna be pár cuccot, az is egy hungarikum, hogy azonnal le kell fekázni ha valaki - amúgy jogosan - kihasználja a lehetőséget, és még ki is áll a saját igazáért.
@mindenki inkább nem is írok semmit..
-
koxos:8]
senior tag
válasz
A h&m-nél volt olyan, hogy levonta a dolgozói kedvezményt a termékekből, mégis kiküldték a cuccot.
Az nem az én problémám, hogy lehetett rendelni olyan dolgot, amit amúgy nem lehet megvenni.
Majd meglátjuk, hogy mi lesz a történet vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest