Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hogy állapítod meg egy használt készülék piaci árát?
a philips és a t is szabadulni akar a szeméttől, és olyan árat adott meg, amennyiért elviszik.
philips-nél kaptam egy 000007-es szériaszámú tv-t kb féláron, ami sorszám alapján amúgy próbagyártás volt. közel 10x vittem vissza, hogy működőképes tv-t kapjak, a mérnök csak fogta a fejét, akivel alá kellett íratnom a papírt.
most akkor sok vagy kevés volt a bolti ár fele?(#1512) tgbrfv
a vevők nem voltak tisztában, hogy pontosan mit vettek.
de inkább hagyjuk, bennem van a hiba biztosan. -
South Velen
addikt
Hogy mennyire van igazatok jogszabályilag az más kérdés, én csak elmondtam többször is miért nem éri meg a T-nek ezt így csinálni ami be is igazolódott. Nem hiszem, hogy megérte, így most senki se vehet semmit. Holott lehet ha nem pattogtak volna bizonyos emberek a fogyasztóvédelemhez, akkor ezek a bizonyos emberek is tudnának most vásárolgatni, így meg lóf.
Egyébként a T-nek szerintem tök mindegy, hogy kinek adja el ezeket, de a saját dolgozójuk nyilván nem fog húdekeményvagyokot játszani és a fogyvédhez menni.
-
Aminek értéke be lesz fizetve a cég által, mert a mértéke bele lesz kalkulálva az árakba. Sajnos.
Emiatt is szomorú a zárt körű vásár, mivel így nőttek az árak.Kérdésem továbbra is aktuális.
Szóval milyen jogi következményekről beszélünk akkor, amikor X cég saját dolgozóinak, a cég profiljába tartozó szolgáltatást / eszközt / egyebet kedvezményesen biztosítsa? -
fikifiki16
csendes tag
Ki volt írva, hogy dolgozóknak szól! De a jó magyar mentalitás, hogy ingyen vagy olcsón bármi jöhet hiába nem nekem/neked szól a vásár! Az ilyen emberek mentalitásával van probléma! Fáj, hogy nem tudsz olcsón megvenni egy olyan dolgot amit nem is neked szántak?? Ez a kapzsiság!! Grat!!
-
-
South Velen
addikt
Meghaladja a programozóik képességét az, hogy az egyes termékek kiszállításának módját beállíthassák?
Sajnos meg. Tavaly év elején 2 hétig próbálkoztam előfizut hosszabbítani + készüléket venni webshopon keresztül és nem tudtam. Be kellett mennem személyesen. Ha a normál üzletmenetet + számlabefizetéseket nem tudják rendesen leprogramozni, akkor ezt a mellékvágányt pláne nem fogják. Nem mondom hogy ez így rendben van, nekem is 3 rohadt jó áru cuccomat törölték mert boltba rendeltem, de a realitás sajnos ez, én csak azt mondtam, hogy ha oda van írva, onnantól kezdve én jogosnak nem tartom emiatt reklamálni..(pláne hogy értelme sincs.)
T-partnerért a Telekom a felelős.
Ez így jogos.
A felhasználók normálisan működő webshopot várnak el.
Nem lehet keresni, ha be vagy jelentkezve? Ez mégis milyen hiba?
Ha meg néhány reklamáción megsértődnek, az az ő bajuk.A webshop normális működése jogos elvárás, ahogy már fentebb leírtam, de aki ismeri a T rendszerét, az pontosan tudja, hogy a leghulladékabbul megkomponált informatikai rendszer van mögötte körülbelül, és azért sírni, mert épp amiatt maradt le egy best-buyról, mert a nyilvánvaló kiírást leszarta, kicsit erőltetettnek érzem 100%-ban a rendszert hibáztatni.
Ha meg tényleg "megsértődnek" az nem csak a T-nek lesz rossz, hanem főleg nekünk. Hosszútávon kéne gondolkodni. Mindazonáltal nem hiszem, hogy a megsértődés a helyes szó, hanem az, hogy nekik is ez így még megéri, de könnyen átbillenhet "nem éri meg" kategóriába.
-
Garold
senior tag
Ez (volt) a hivatalos oldala a dolgozói vásárnak, és igenis szerepel hogy kifejezetten (T) kollegáknak került meghirdetésre. Ez a link már ott volt a bestbuy vagy a telekom topicban is, már nem emlékszem melyikben.
Az hogy a kereső feldobta a használt szóra a találatokat az egy hiba, vagy inkább amatőrség a webshop fenntartóitól.
Továbbra is fenn tartom hogy a sok vergődésnek az lesz a vége hogy legközelebb jobban figyelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest