- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
-
Vangelis
félisten
-
Sanyaman
tag
-
L4mie
veterán
-
LilProphet90
senior tag
-
törölt tag
-
updog
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
glacious
addikt
-
Laca1212
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vasi89
őstag
-
[P]laci
senior tag
-
glacious
addikt
-
dedike
addikt
-
dedike
addikt
-
elszabi
tag
-
sutykuru
aktív tag
-
debcamp
aktív tag
-
tope
addikt
-
Studi
veterán
Tegnap átvettem én is a Z5-öt (használt). A telóval minden rendben, viszont akinél járt, az nem volt túl igényes, a fóliákat ugyan visszarakta a telóra elöl-hátul, de azokon az uzsonnája összes morzsája rá volt már tapadva.
És az "agybadugós" fülest is használta, annak a szilikonpárnái "no comment" állapotban voltak, extra adag tisztítást/fertőtlenítést kaptak. 
-
tope
addikt
-
balint82
senior tag
-
elszabi
tag
-
dashed
senior tag
-
tope
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
LilProphet90
senior tag
-
SUPREME7
őstag
-
quailstorm
félisten
-
MittuDomain_
őstag
Kopp-kopp-kopp, el ne kiabáljam, sikerült rá lecsapnom.
Elvileg csak Húsvét után vehetem majd át, személyesen, remélem nem törli a rendszer.
100k-t megér nekem, ha igaz ez a spec, mást pedig nem találtam a T oldalán róla.
Viszont ha nem igaz az i5.4200U-8GB-HD8970, akkor más lecsaphat rá, otthagyom az üzletben.
Vagy hozzam el, és lesz rá itt jelentkező? Átvétel után megírom a tapasztalatokat, aztán priviben beszélünk, ha engem nem érdekel, mást pedig igen. -
Mr.Csizmás
titán
-
Laca1212
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És az "agybadugós" fülest is használta, annak a szilikonpárnái "no comment" állapotban voltak, extra adag tisztítást/fertőtlenítést kaptak.