Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logi G9x után MX Master1 majd Master 3-ra váltottam. Ez is elkezdett kikopni, de találtam csúszásmentes, jó tapintású matrica szettet, és minden más alkatrész is fellelhető... Így mai napig megvan minden "minőségi" egerem, műhely gép mellett jól teljesít a régi vezetékes és szüleimnél a master1, az újabb Gray változatnak meg jót tesz a dizájnváltás.
Volt már dolgom Roccat és más típusok hibáival, így látom a küzdelmed és értem mi a baj a gyártókkal, szoftvereikkel. Nem kívánom senkinek 2025 csillámlámáit.
Tudom ez a pepecselés idő és pénz, de az újabb típusok tesztelgetése is energia, így kitartok, ha elérhetőbbé válik megnézem majd milyen a Master 4, most még van polcon 2 db master 3S dobozában. Talán majd meglep valamelyikkel az asszony, ha egy ügyeskezű szervizes asztalára kerül valamelyik a régiekből...
Bloatware cuccokat élből elutasítom, vagy kasztrálom. Lehet találni opciókat ezekre. Egyszerűbb open-source szoftverekkel továbbra is fel tudod programozni a szokásos gombokat vagy macro-t.Ne nyúlj a gyári szoftverhez és firmware frissítéshez amíg nem muszáj. Egy mezei portable x-mouse button is csodákra képes, szvsz érdemes rákeresni
#6 hcl
"8723bs chipet, aminek a Bluetooth-ja soha nem működött normálisan". Á értem, "its feature, not bug"
az tragédia, hogy ezekből lassan listát kéne vezetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az tragédia, hogy ezekből lassan listát kéne vezetni