Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wasd.hu

aktív tag

Logi G9x után MX Master1 majd Master 3-ra váltottam. Ez is elkezdett kikopni, de találtam csúszásmentes, jó tapintású matrica szettet, és minden más alkatrész is fellelhető... Így mai napig megvan minden "minőségi" egerem, műhely gép mellett jól teljesít a régi vezetékes és szüleimnél a master1, az újabb Gray változatnak meg jót tesz a dizájnváltás.

Volt már dolgom Roccat és más típusok hibáival, így látom a küzdelmed és értem mi a baj a gyártókkal, szoftvereikkel. Nem kívánom senkinek 2025 csillámlámáit.
    Tudom ez a pepecselés idő és pénz, de az újabb típusok tesztelgetése is energia, így kitartok, ha elérhetőbbé válik megnézem majd milyen a Master 4, most még van polcon 2 db master 3S dobozában. Talán majd meglep valamelyikkel az asszony, ha egy ügyeskezű szervizes asztalára kerül valamelyik a régiekből...

Bloatware cuccokat élből elutasítom, vagy kasztrálom. Lehet találni opciókat ezekre. Egyszerűbb open-source szoftverekkel továbbra is fel tudod programozni a szokásos gombokat vagy macro-t.

Ne nyúlj a gyári szoftverhez és firmware frissítéshez amíg nem muszáj. Egy mezei portable x-mouse button is csodákra képes, szvsz érdemes rákeresni

#6 hcl
    "8723bs chipet, aminek a Bluetooth-ja soha nem működött normálisan". Á értem, "its feature, not bug" :DDD az tragédia, hogy ezekből lassan listát kéne vezetni

Új hozzászólás Aktív témák