Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
totti94
csendes tag
köszi kariad Linlithgow Santosh a biztatást és a tanácsokat, mindenképp belevágok amint vége az érettségiknek.
ha tudtok és van időtök h egy kicsit segítsetek nekem, írjatok már legyetek szívesek vagy jobb lenne ha felvennénk a kapcsolatot ( totti94@freemail.hu -az email címem) Engem komolyan érdekel ez a téma
Még annyi, h a KEcskeméti könyv helyett/mellé tudnátok ajánlani más könyveket? Lehetőleg magyart, tudok angolul jól, de ez elég kemény téma
Ezt a topicot is fogom követni, hogy "elleshessem" a nagyoktól a dolgokat 
-
totti94
csendes tag
Sziasztok! én még teljesen új vagyok ezen a téren... 18 éves vagyok, leérettségiztem, de nema pénzügy világába vettem az irányt, hanem a katonaság felé... kérdésem lenne, hogy ha nincs semmiféle felsőfokú ismeretem a pénzügyi dolgokról, (de matekból jó vagyok és viszonylag könnyen tanulok) van-e értelme akár a devizapiaccal foglalkozom? minél hamarabb el akarom kezdeni az ajánlott Kecskeméti-könyvet és az alapokat elsajátítani...Szerintetek belevághatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nektek hogy jött az életetekbe a tőzsde?
ha tudtok és van időtök h egy kicsit segítsetek nekem, írjatok már legyetek szívesek vagy jobb lenne ha felvennénk a kapcsolatot ( totti94@freemail.hu -az email címem) Engem komolyan érdekel ez a téma