- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gausz
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #6181 üzenetére
Igazából már elég sok helyen körülnéztem, mire ezt megtaláltam. Németországban élek, ezért az adózás szempontjából egy hazai bróker jár szerintem a legkisebb macerával. Továbbá csak EUR és USD alapú részvények érdekelnek, és ha ki akarok venni vagy be szeretnék fizetni, akkor nincs árfolyamveszteségem.
A [link] oldalon elég sok céget értékelnek, az általam választott jó pontokat kapott, a kondíciói is megfelelnek.
Hidd el, találkoztam olyan cégek demóival is, ahol órák teltek el, mire a rendelésem teljesült.
Ennél a társaságnál csak ez volt a gubanc, hogy más volt a leírásban és más a videójában. Egyébként amikor a limit mezőt tölti ki a videón, akkor take profitról beszél.
Ezt egyébként itt találod meg a második videón.
[link]Szóval mindezek után szeretnék ennél a társaságnál fiókot nyitni, de természetesen köszönöm a jótanácsodat.
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék beszállni én is ebbe a világba. Egy külföldi oldal tűnik szimpatikusnak. Elolvastam a beállítható opciókat és itt valami nem tisztán érthető: A stopp lossra azt írja, hogy a vételi árnál alacsonyabb ár, amin automatikusan eladásra kerülnek a részvényeim, a veszteséget minimalizálja.
Limit a nyereség maximalizálására szolgál, amint eléri a megadott értéket az árfolyam, azonnal elad.
Ez a kettő szép és jó, de a kezelést ismertető videóból mást olvasok ki. A példában 2 db DAX szerződést vesz:
A stop az aktuálisnál magasabb eladási árat ír ki, ez még rendben is lenne, de ez egy vételi ablak, nem eladási, így értelmetlennek tűnik. A vétel pedig az aktuálisnál 20 ponttal alacsonyabb. Ennek akkor van értelme, ha sokat szeretnék venni, tehát ne vegyen akármilyen magas áron?Alul a limit pedig pont az ellenkezője. Eladás alacsonyabb áron, vétel magasabbon. Ez valahogy számomra egyáltalán nem tükrözi az ismertetőben leírtakat, és nem látok benne rációt.
Valaki ki tudna segíteni?
Kösz,
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest