Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Konkrétan semmilyen megbízást nem fogadott el egy adott volumen esetén (eggyel kisebbet is próbáltam egyébként), és az olyannal már megnyitott megbízást sem tudtam lezárni. Piaci áron kötöttem volna, tehát még az sem lehet, hogy nem volt olyan szinten az árfolyam. Ill. még most sem tudok kereskedni, pedig a nagy kilengésnek már pár órája vége.
Egyébként ma lettem biztos benne, hogy ha nem hülyülök el valami miatt, akkor én ebből fogok megélni. Szinte hajszál pontosan eltaláltam, mikor kezdődik az ugrás.Egyébként2: végül kb. 35%-ot hoztam ma a számlán, még az előbb írt problémámmal is (még vagy 4 trade-et biztos nyitottam volna, ha tudok, és azok is pluszban lennének). Nem dicsekvésképpen mondom, csak ez szinte veszélytelen kereskedés volt, semmi olyat nem vállaltam, amit élesben ne tettem volna meg, és korábban azt számolgattam, hogy ha csak napi 1%-ot (ez csak 1-2 pluszos trade végül is!) tudok keresni, már azzal is egész jól ellennék a hátralévő életemben (mondjuk most is ezt gondolom, lehet számolgatni, hogy ha havonta csak a nyereség felét veszed ki, mennyit keresel rajta), nos, ehhez képest ez marha sok...
A linket köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest