Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Kicsit olvasgattam. Úgy látom másoknál is használhatatlan a Wifi ezen az eszközön.

2 Pr.T-s. szerelő volt kint és adták a hülyét amiért olyan lassú és instabil a Router mellett is 100%-os jellel. Egy szóval sem mondták, hogy ez senkinél sem tud többet, mert ennyit tud és 120-as nethez ez alkalmatlan. Persze közben a 240-es netet ajánlották... Képesek voltak végignézni, ahogy ott próbálkoztam (szenvedtem) többféle eszközzel, hogy megtudjam mi lehet a gond.
Holnap próbálok rákötni egy saját Routert. Egy DLink van kéznél.
Tudna valaki segíteni hogyan kell összekötni, beállítani az eszközöket?
AP, bridge, switch? Melyikre lehet és hogyan? Úgy olvastam a Pr telecomnál (a buta menü miatt) csak AP-re lehet.
Rég nem csináltam ilyet és már nem emlékszem. Eddig természetes volt, hogy a netes szerelő elvégezte ezeket az beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- C++ programozás
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

AP, bridge, switch? Melyikre lehet és hogyan? Úgy olvastam a Pr telecomnál (a buta menü miatt) csak AP-re lehet.