- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Hűűű, ciki h nem vettem észre, pedig itt van pár hsz-sal feljebb

Dobok mindjárt PÜ-t!
A Herbáriában mindből csak egyfajta kiszerelés van? Nehogy az ötdekás helyett a félkilósat (túloztam) tegyem bele
A htpc projekttel én is így jártam... ide-oda vándorlás a meló miatt eddig kis hazánkban, de most épp lengyel földre (a teát azért otthonra kérem
párom elhozza amikor jön látogatóba, vagy karácsonykor megkóstolom otthon). A htpc-be szánt RealMagic Hollywood+ kártyát már fel is ajánlottam egy másik topikban, mert látom már hogy sose fogom én azt összerakni (meg házat építeni) ahogy szeretném... 
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
Hogyhogy csak most akadtam rá erre a topikra...?
Sajna általában lusta vagyok megadni a módját, pedig nagyon szeretem. A kedvenc randi-helyeim, amikor még randiztam... igen, a jelenlegi párommal is találkoztam ott 2,62453 éve
) a budapesti teaházak voltak, már amelyiket ismer(t)em: A Vörös Oroszlán (Jókai tér), Teapalota a Potalához (Lovag u.), stb. Itt ''valahogy'' mindig jobbat ittam, mint otthon 
Lustaságból kifolyólag általában marad a filterek ''keverése'': olcsó, de szerintem egész jól sikerült (GoldenLeaf) málnás csipkebogyóból 2-3, egy pillanatnyu hangulat szerinti fekete, illetve borsmenta. Egész jó
ngabor2: Gondolom nem lenne egyszerű közzéteni az elalvást segitő teád receptjét, illetve akkor se tudnám itt legyártani, de ha esetleg tudsz valami hasonlót, ami készen kapható, hálás lennék. Az elalvás nehezen megy általában, reggel meg olyan vagyok mint a kifacsart citrom...
Szóval tudsz valami hasonlót...?
(Bátortalanul kérdezem hogy esetleg postán hajlandó lennél-e küldeni kóstolásra/kipróbálásra való adagot küldeni? Természetesen állnám a költségeket)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest