Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

és egy-éves ízlések és pofonok...
    ma itt volt tesóm meg a 2 gyereke. hirtelen jöttek, tehát nagyjából semmi innivaló nem volt itthon (sört meg bort inkább nem adok egy 9 és egy 4-éves gyereknek...), ezért főztem egy teát. abból is eléggé kifogyóban vagyok, legnormálisabbank egy karamellás redbush-t éreztem, mert az elég finom. le is forráztam, kellemes illat. kérdezem tőlük, hogy ízesítsem-e, mert tudom, hogy ők ízesítve isszák a teát. megkóstolták üresen, mondták, hogy ízesítsem. tettem bele cukrot, mézet és citromlevet, amíg többszöri kóstolás után azt nem mondták, hogy jó. ittak kb. 3 pohárral, több, mint fele ott maradt. elmentek, megkóstoltam... és kiborítottam :( most már nem bírom meginni a limonádévá alakított teát, mert épp az az íz nincs benne, ami egy teát (jelen esetben egy karamellás rb-t) teává tesz. nagyon sajnáltam a feleslegesen elpazarolt füvet. tanulság: mindig legyen otthon 1-2 doboz gyümölcslé, ha esetleg vendég érkezik...

(ja, és az elől hagyott aszalt gyümölcseimet is megdézsmálták, és a critical mass-os matricámra is rápályáztak...)

Új hozzászólás Aktív témák