Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Csatlakozom a dobozos teák éltetőihez, én is így szoktam.
Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
A munkahelyen viszont kicsit macerás lenne, bár nem lehetetlen rendes szálas teát inni, ezért filterrel nyomom (meg az van ingyen, kb. 15 féle, jórészt Twini
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI RC2 drón távirányító
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Főleg Twiningset, meg most ittam Tetleyt. Ezek az angolok tudnak valamit... Most a Twinings karácsonyi tea és a narancs-fahéjas a sláger, szerintem mind2 kellemes karácsonyi hangulatot áraszt.
). Erről jut eszembe, vajon melyik vízből jobb teát készíteni: elektromos forralóban forralt csapi vízből, vagy forró ásványvízszerűségből, ami melóhelyeken jön a műanyagkannákból? Egyelőre az utóbbi mellett foglaltam állást, de tartok tőle, hogy az ásványvíz (már ha nem csak a felirat szerint van az benne) azért kicsit más dolog, és nem teához való - a csapvíz viszont borzalmas néha... Ti mit gondoltok?