Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Én is mostanában határoztam el magam a yerba mate felé, meg is jött pár napja amit összeválogattam a leírások/ajánlások/minden alapján.
Egy 2dl-es kerámia "tököt" vettem végül, de sok teát elnyel, lehet kisebbel kellett volna kezdeni, de a picivel meg az volt a meglátásom, hogy 2 kortyonként lehet újratölteni.Számolgatni is nekiálltam (lehet nem kéne, de ilyen ez), a fél kilós mate 3eFt körül van a yerbamatehu-n, 30g-ot simán elnyel ami kb. félig tölti a tököt, 1 napra ez elég, ez alapján kb. 15-16 napra elég, vagyis 1 kiló kéne havonta (~6e Ft).
Napi 2 kávéra (14g x 2) is kb. ennyi a havi számolás ha olcsóbb kávét veszek.
Egyelőre tetszik, tegnap a délutáni kávét kihagytam és nem estem össze tőle, ma egyáltalán nem is ittam, kíváncsi leszek mi lesz este, mert kávé nélkül k.o. vagyok estére, ilyen a koffeinfüggőség. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest