Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Teljesen igazad van, nem is azért írtam, csak mert különlegesség, és nekem bejött.
off : És nem írtam, hogy csóró ösztöndíjasként voltam ott, egyetemistaként paprikáskrumplit meg kuszkuszt főztünk a koleszban a villanyrezsón, örök élmény marad... 
Egyébként most épp filteres ''hazai'' Twiningset iszogatok, van egy liladobozos ''infusion'' változata, amivel most futottam össze először, ötféle van benne, szvsz a blackberry-ginzeng-vanília nagggyon finom, meg a citrusfélés is. (Tetszik, hogy finom gyümteák, de nincs bennük fekete tea, nem ver tőlük túlságosan az ember szíve.
)
És a személyes best of-örök mindent vivő a régebben nagymamám, ma apukám által házilag készített tea: menta (japán és bors), hársfa, édeskömény, kamilla, édesgyökér kombináció, legnagyobb része persze a menta. (Remélem nem hagytam ki egy alkatrészt sem.) Nagyon jó megfázásra, vagy csak télen esti melegedésre is, főleg cukor nélkül.
Ja, a fehér nekem sem ér meg annyit, kifejezetten erős túlzásnak érzem én is.
Lehet kapni valahol elviselhető áron? Még sosem láttam eddig, de jó lenne megkóstolni. Ez a debreceni üzlet yooooooonak tűnik, kedves fővárosunkban is jó lenne találni egy ilyet (biztos van).
A vörössel kapcsolatban bizonytalan vagyok, a dobozomon csak úgy volt, hogy ''red tea'' meg ''thé rouge'', olyan nagyon apró szálú alapban is vörös teafű, és frankó pirosas-barnás teácska lesz belőle. Ez ugyanarról a teacserjéről jön vajon, mint a fekete vagy más fajta? Én sajnos nem tudom, de érdekelne...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
off : És nem írtam, hogy csóró ösztöndíjasként voltam ott, egyetemistaként paprikáskrumplit meg kuszkuszt főztünk a koleszban a villanyrezsón, örök élmény marad... 
Lehet kapni valahol elviselhető áron? Még sosem láttam eddig, de jó lenne megkóstolni. Ez a debreceni üzlet yooooooonak tűnik, kedves fővárosunkban is jó lenne találni egy ilyet (biztos van).