Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
adlersson
üzenetére
Hát ennek nagyon beteg színe van
mintha sárgarépa levet innál. Én nagyon oda vagyok a tea koktélokért, de ez még nem jött szembe velem
Igen ez a Healthy verzió kicsit megvan csavarva ízvilágban. Nem tudom miért, de erről valamiért eszembe jutott egy régen olvasott cikk miszerint egy kínai étteremtulaj úgy akart asszem étteremláncot kialakítani, hogy a büféjében a kajákhoz egy kis kokót is hozzá dobott
Nem elég a nátrium-glutamát? Amúgy odakint mennyire van keletje, hogy a jó minőségű szálas teákat filterbe csomagolva árulják? Gondolom ott ennek nincs hagyománya annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mintha sárgarépa levet innál. Én nagyon oda vagyok a tea koktélokért, de ez még nem jött szembe velem
Igen ez a Healthy verzió kicsit megvan csavarva ízvilágban. Nem tudom miért, de erről valamiért eszembe jutott egy régen olvasott cikk miszerint egy kínai étteremtulaj úgy akart asszem étteremláncot kialakítani, hogy a büféjében a kajákhoz egy kis kokót is hozzá dobott