Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt hozta a galambposta Thaiföldről. Gondoltam, a sok "sznob" tea mellé beiktatok valami "desszert teát", pár hete az egyik thai étteremben úgyis megízlett. Sokat tűnődtem, hogy mi a bánat adhatja a thai tea narancs színét, míg végül utánaolvasva kiderült, hogy az E110.
Receptnek ezt találtam (a tea mellé még jött egy ugyanilyen, a receptben lévő Carnation sűrített tej is), úgyhogy remélem sikerül reprodukálni a kívánt ízvilágot.OFF: Menet közben bukkantam erre a gyönyörre is: Healthy Thai Tea. Van itt csillagánizs, kardamom, vanília stb., az eredeti thai teában meg van asszam tea, cukor, sűrített tej meg jég. Szóval ez a "healthy thai tea" inkább oximoron, semmint "thai tea". A thai tea nem egészséges és egy fűszerezett fekete tea nyomokban sem lesz az. Kicsit arra a 2019-es hírre emlékeztet, mikor valami NY-i maca "tiszta" (zsír-, olaj-, MSG-, mindenmentes) kínai kaját akart árulni. El lehet hagyni kulcsfontosságú összetevőket, csak akkor már köze nem lesz az eredeti ételhez, italhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Receptnek